Petr Paulczyňski: homepage

Zlaťák. Dobře a přitom blbě.

Radní chce na výstavišti bruslaře. Titulek v MFD jako hrom. Člověk po přečtení neví, zda je to dobře, nebo blbě. Ale budiž. Autorka vlastně postupovala korektně. Informovala. Nekomentovala. Tak to udělám já. Link na článek uvádím dole.

Je to jako se Zlatuškou skoro vždycky. Akademický mozek nepoznamenaný takovými blbostmi jako jsou nějaké jednací řády a pravidla hry. Možná dobrý nápad, ale s křížkem po funuse předložený mimo všechna pravidla.
Způsob, jakým to pan radní předložil  svědčí o tom, že i po roce zůstal v oblasti radničních mechanizmů a pravidel hry " virgo intacta". Kromě toho, že je to návrh silně opožděný z hlediska výstavby veletržní haly k níž to chtěl přišoupnout, je  opožděný i tím, že rychlobruslařská hala se chystá někde v Oseku.
Pane radní. Zkuste se věnovat tomu, co je Vám svěřeno a rozvojové náměty z jiných oblastí řešte až splníte to, co máte. Nemáte náhodou na starosti městskou informatiku? Neměl byste se spíše věnovat tomuto tématu, ke kterému máte i profesně blízko? Myslím, že rozvoj městské Metropolitní sítě podle projektu který vznikl sice za mně, ale dosud nebyl nikým rozporován buď tiše odpočívá, nebo ho dokonce někdo posouvá někam úplně jinam.
A jako akademickému vzdělanci je  Vám jistě známo rčení: Hic Rhodos, hic salta.

Pro lepší orientaci v problémech doporučuji sesednout z nějaké židle, abyste stíhal.

Původní článek v MFD



zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2195x, známka: 2.9
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 38
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist