Petr Paulczyňski: homepage

Skutečná akce, nebo Potěmkinova vesnice?

Když vedení města pod blesky fotoreportérů předvádělo  svůj boj s fenoménem černého výlepu, řekl jsem si, že, konečně tato lumpárna zajímá i někoho jiného než mne.

S odstupem času a to jen malinkým, se ukázalo, že šlo o pouhou další marketingovou akci. Protože ti co to dělají, jedou ve stejné stopě dál. Pár ukázek.




Namísto pózování bych očekával soubor systémových opatření s určením konkrétních úkolů a odpovědné osoby. Proboha co je na tom tak těžkého, podívat se na zadavatele ( stejně jsou to podle mne jedni a ti stejní) a zeptat se jich, komu zadali výlep? A už víme, kde hledat původce. Nebo ne? Doporučuji hledat způsoby, ne důvody. Nebo ne pohé pózování.

Když jsem při hlasování o odpuštění poplatků z kulturních akcí (které jsem za naší vlády neprosadil) navrhoval, aby poplatky nebyly prominuty těm, jejichž akce se vyskytují v černém výlepu, umyl mne pan náměstek Ander příměrem, že to je jako bych slevu na šalinu pro studenty podmiňoval prospěchem.

A proč ne, pane náměstku. Tomu se říká pozitivní motivace. Takhle máte město polepené jak se říká "jako sviňa".

Nebo je to tím,  že někdo z těch potenciálních černolepičů má blízko ke straně Zelených?

A pro pana primátora mám otázku: Kdy zase vyrazíte se špachtlí a reportéry předvádět svůj boj s černým výlepem? Že bych přišel taky.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2126x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 56
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist