Petr Paulczyňski: homepage

Šlomprácké materiály.

Lepší výraz (který používala moje babička) pro celou řadu materiálů, které dnes Rada města předložila brněnskému zastupitelstvu, mne nenapadá. Že nevíte co to je? Slovník nespisovné češtiny, 2006: šlomprácký = nepořádný, lajdácký.

A toto hodnocení je ještě milosrdné, protože nechce podsouvat  některým  materiálům záměr věci zatajit, zamlžit a doufat, že si svoji opoziční úlohu neodpracujeme.

Ale odpracujeme slavná koalice. Vy jste si totiž zvykli, že když jsme demonstrovali svůj nesouhlas tím, že jsme na začátku ze zastupitelstva odešli, že jste byli dopoledne hotoví.

Dneska ale bez předchozí výstrahy zahřmělo. Veškeré materiály, které neobsahovaly žádné průhledné důvodové zprávy jsme rozebrali na molekuly. Sice to chvílemi vypadalo jako vy se na co chcete ptejte, my vám odpovíme na co chceme my.( a to ještě častokrát odpověď nepřišla a musela být opakovaně vyžadována), ale cíle jsme dosáhli.

Co jste také koaličníci čekali? Že budeme mlčky přihlížet, jak létají peníze do mnohdy obskurních akcí? Panu primátorovi dá zřejmě moře práce, udržet ten pytel blech v jednom houfu, tak jim občas taky musí pustit nějakou plevu. A podle toho to vypadalo.
Detaily toho oč šlo najdete na: http://www.paulczynski.cz/zmb--on-line2.html

A nakonec se muselo pokračování zasedání přesunout na zítřek. A máme se zase nač těšit.

Koaličníci z toho byli tak per plex, že i vždy milá a usměvavá Bára když šla okolo mé lavice vrčela jak pokažený lux: "tady by někdo potřeboval přes hubu"(asi měla na mysli za mnou sedícího kolegu Prchala, který to přesunutí na zítřek právně vyargumentoval).

Milá Baruško. Správně. Přes hubu by vážně někdo potřeboval. Já si to myslím taky. Ale asi máme na mysli každý někoho jiného.

P.S. A takhle se čílit by ses neměla, nesvědčí to Tvému zdraví.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2321x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 25
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist