Petr Paulczyňski: homepage

Výzva ODS Zastupitelstvu města Brna.

Vedení ODS v Brně a Klub zastupitelů ODS města Brna se obracejí na brněnské zastupitele,

aby vyhověli přání radního Zlatušky na provedení auditu stavebních zakázek, které pan Zlatuška vyslovil na své tiskové konferenci dne 3.9.2008.

(Vedení Brna podle Zlatušky uvažuje o tom, že kvůli některým stavebním zakázkám nechá udělat externí audit. - zdroj server iDNES)

Brněnská ODS, která byla zákeřně a bez důkazů obviněna v minulých dnech z korupce způsobem, jaký nemá v této zemi obdoby, takový audit vítá. Doporučuje, aby navrhovaná prověrka byla provedena za roky 2002 – 2006, kdy byla v koalici, a současně - pro srovnání - i za roky 2006 - 2008, kdy za tyto výběrové řízení nese plnou zodpovědnost i děkan, senátor a radní Zlatuška.

Klub zastupitelů ODS prohlašuje, že je ochoten podpořit takové rozpočtové opatření, zajišťující financování tohoto auditu (prověrky).

Pokud by se stalo, že by takový návrh nebyl odsouhlasen, navrhuje ODS, aby tento audit uhradili sami zastupitelé a to v poměru svých příjmů, které pobírají za své zákonné požitky, vyplývající z jejich příjmů souvisejících s vykonávanými funkcemi.

V případě, že se ukáže, že se jedná o další nekorektní obvinění vykonstruované panem Zlatuškou, vyzve jej ODS za všechny slušné lidi v Brně, kterým jde o prospěch Brna, k odstoupení ze všech svých funkcí.
 
V Brně dne 3.9.2008

JUDr Pavel Blažek, předseda ODS Brno

Ing Milan Venclík, předseda JM ODS a místopředseda ODS Brno


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2240x, známka: 2.8
Kategorie: Svět Modrého ptáka
online: 20
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist