Petr Paulczyňski: homepage

Hlasy za pivo a párek?

A taky balonky a růže. Americký truck coby mobilní podium. Druhé podium dole u Reduty čeká na večer na TEAM. Na druhé straně  straně řada16 hajzlíků. Mobilních samozřejmě.

Zelňák už v poledne nachystán na Paroubka, Haška, Onderku a co já vím koho. U stánků teče zadarmo pivo a servírují se párky v rohlíku. Ve frontě a okolo postává plno těch vágusů, co je fotím. Půlka z nich ho už má jak vidle. Zbytek je obyčejný, hladový Čech, co si jde 3x všude kde je něco zadarmo. Pokud si  stoupli do nesprávné fronty na klobásek, tak ten se platil. Pult s letáky, které si spletly krajské volby s parlamentními slibují nesplnitelné. Opilce ale letáky nezajímají. Možná je budou zajímat až budou potřebovat odskočit do těch mobilních wecek. Ostatně na nic jiného dobré nejsou, jen jsou trochu tvrdé a lesklé.
Ale počet těch WC je dobrý. Alespoň budou moci odběhnout ti, kterým z těch keců co budou znít z trucku bude na pos*ání.
Večer nikam nejdu. Odpoledne jsem si zahrátl golf. Zdravotní devítka tomu říkám. Snižuje mi to tlak i cukr na normu. Tady by mě tlak určitě ulítl na 150 a možná by mně i jeblo.
Tak si to užijte kluci oranžoví.
P.S. Kdy odstraníte ty černé výlepy jak sliboval pan Tvrdík? Jsou všude kde byly. A pak jim věřte . Nesplní ani tak jednoduchý slib.






zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1964x, známka: 2.9
Kategorie: Z brněnského dění
online: 51
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist