Petr Paulczyňski: homepage

Zündorf: místo odpovědí osobní útok

Osobní urážky a dlouhý rozhořčený mail. Tak reagoval ekonomický náměstek generálního ředitele Veletrhů Brno a zároveň šéf představenstva společnosti Kometa Group Egbert Zündorf

na otázky týkající se sponzorování hokejové Komety firmou Strabag.
„Po přečtení vašich rádoby investigativních otázek bych nemusel příliš dlouho hledat pregnantnější oslovení, abych vyjádřil svůj názor na vaši osobu a způsob a styl vaší práce,“ odpověděl Zündorf redaktorovi brněnského Deníku Rovnost.
Dále se podivuje nad tím, že se ho někdo na stomilionové navýšení vůbec ptá. „Ve čtvrté cenové skupině, kde se podobné ,problémy‘ u piva většinou probírají, by vám daleko jadrněji dali na vědomí, že vám po tom nic není,“ vzkázal Zündorf.
Přitom nejspíš zapomněl, že společnost z jedné třetiny vlastní město. Brno proto navýšením přijde o více než třicet milionů korun. Brněnský deník Rovnost přirovnává k německému listu Bildzeitung.
„Jak možná víte, platí za prototyp bulvárního plátku. Tam se někteří kolegové vašeho ražení s vidinou skvělého článku uchýlí, v rozporu s vlastním svědomím, k podobným velmi nepodařeným výkonům,“ napsal Zündorf.
Nakonec prezident hokejového klubu obvinil redaktora, že Kometě nepřeje. „Do dnešního dne jsem považoval noviny Rovnost za seriózní. Z vašich otázek mám pocit, že jste jeden z mála, koho návrat k úspěchům brněnské sportovní legendy netěší,“ píše Zündorf. (red)


Otázky, které redakce zaslala náměstkovi generálního ředitele
a členu představenstva společnosti Veletrhy Brno Egbertu Zündorfovi:

Proč se projekt nového pavilonu zdražuje o sto milionů korun?

Není chyba projektanta, že vypracoval špatný projekt, ve kterém počítal se špatnými objemy?

Neměl by to tedy zaplatit spíše on?

Z čeho to BVV zaplatí?

Nesouvisí to se finančním darem jednoho ze stavitelů, firmy Strabag, hokejovému klubu Kometa?

Jak vysoký sponzorský dar dávají Kometě firmy Strabag a Přemysl Veselý?

********************************************
Pavoukův dodatek: Toto bude asi horký adept pro moji sobotní rubriku Výrok týdne:
„Ve čtvrté cenové skupině, kde se podobné ‚problémy’ u piva probírají, by vám daleko jadrněji dali na vědomí, že vám po tom nic není.“
Egbert Zündorf

A ještě maličkost. Zlatuška už zaútočil na kdekoho. Averze k jeho osobě jde tak daleko, že jedna moje čtenářka mi sdělila, že se zakládá občanské sdružení Spollek přátel nesvatého Jiřího Zlatušky. Kdybyste o nich něco věděli, mám pár adeptů na členství a námětů na činnost.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2092x, známka: 2.9
Kategorie: Z brněnského dění
online: 61
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist