Petr Paulczyňski: homepage

Tlusťoch se urval.

Ve dvě v noci mně vzbudila SMSka. Lekl jsem se, že mi vykrádají firmu. Ale bylo to jen od ODSky: "Vážení, věříme, že po shlédnutí TV Nova vyhodnotíte jako oprávněnou výzvu Gremia k odstoupení poslanců

Moravy a Tlustého. Více brzy ve Vašem emailu. Gremium ODS"

Jinými slovy" My to říkali." Je však gremium vážně nejmoudřejší? Na webu jsem našel řadu názorů. Některé Vám představím:

*Vlastimil Tlustý dokázal, že v politice nemá co dělat. Důvodem není účast na novinářské akci, ale kauza Baroš. Trochu je překvapivé, že novináře najednou tato záležitost šokuje, když už před rokem se o ní psalo a naši pisálkové po prvním nadšení se v případě dále nešťourali.

*Proč Marek Dalík, Petr Tluchoř a Jan Morava neinformovali svého spolustraníka, že někdo nabízí ony kompromitující fotografie? Díky tomu je naprosto jasné, že by jim vůbec nevadilo, kdyby jejich kolegu někdo hezky vykoupal.

*Mirek Topolánek, aby správně naladil zelený sjezd mírně překroutil fakta. Za iniciátora akce označil Vlastimila Tlustého. Ale materiály ukazují, že rebel se provokace nadšeně zúčastnil (při vztazích jaké jsou v ODS viz i bod výše se zas tak moc divit nelze), ale ji nevymyslel. Vlastíka je prostě nutno vyhladit a to jakýmikoliv prostředky.

*Jaké fotografie to sbírá Marek Dalík ? Kdo mu je dodává, k čemu je chce tajemník našeho premiéra použít ? Protože v sms zprávě poslanci Moravovi napsal, že již nějaké takové fotky jacísi my mají. Přímo na špek novinářům neskočil, ale toto je jistě zajímavá stopa, kterou by se správný investigativec pustil a pan Topolánek by neměl tak jásat, že lidé kolem něj nenaběhli na nějakou provokaci.

Takže veřejné mínění nemá tak jednoznačně vyhraněný názor jako gremium.

Co však zůstává faktem, že se Tlusťoch urval v nesprávnou dobu. Chápu jeho naštvání po umělé kauze s jistou Nedbálkovou, se kterou prý přelomil postel a pak jí ještě sežral čokoládu. Každý průměrný chlap v takové situaci touží po pomstě, zvláště když ho ještě k tomu vypráší z funkce ministra i předsedy klubu. Chlapíka , který byl předvolební ikonou a strůjcem ekonomického programu, ze kterého s příchodem ušmudlané koalice nezbylo téměř nic.

To ovšem neznamená, že se vyrobí kauza tak těsně před volbami, že je nad slunce jasné, že to bude stát tolik bodů, že se budeme divit. A to mu nikdo neodustí. Zkrátka, Tlusťoch zaslepený touhou po pomstě se urval.

A bude nutné, ho zastřelit, i když preferencím to prd pomůže. Hon už začal.

Teď už jen chybí, aby se rozjela podpisová akce" Smrt samozvanci a odpadlíkovi".


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2005x, známka: 2.9
Kategorie: Svět Modrého ptáka
online: 26
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist