Petr Paulczyňski: homepage

Neskutečná Bartíkova představivost.

Neskutečnou představivost při tvorbě alibi předvedl  Svatopluk Bartík, zelený zastupitel Brna-středu a příležitostný znojemský vandal-performer.

Udělat z polepování konkurenčních plakátů znojemského starosty Nezvedy happening ("chtěl jsem upozornit na metody pana starosty") je opravdu silná káva.

Pokud tohle Bartíkovi projde nastolí to v naší zemi zcela nové pořádky. Happeningem se tak stanou nelegální závody po dálnici (chtějí upozornit na špatný stav D1), tah opilých bezdomovců městem (chtějí upozornit na zdražující se krabicové víno), nebo třeba Krejčířův útěk na Seychely(originálním způsobem upozornil na profesionalitu zásahové jednotky). Každé nezákonné jednání je v podstatě pouze happening bojující proti systému.

Ale bez legrace: kdyby byl Bartík chlap, tak hned ráno vystoupí, a to i kdyby ho u toho nechytila policie, a řekne: ano, je to vandalsmus, ale udělal jsem to proto, že se Nezveda chová jako Mao Ce-tung a brání nám vést poctivou kampaň. Pak by se možná někdo zabýval tím, co se ve Znojmě děje, a ne Bartíkovým trapasem. A třeba by to mohlo určitým voličům i imponovat. Ale procházet v kapuci Znojmem, lepit plakáty a doufat, že vás nikdo nechytí, to není happening, to je zbabělost.

MFD 18.10.2008. str. B5

*************************************************************
Pavoukův dodatek. Milý pane Smetano. To máte těžké. Vždyť ona většina těch Zelených jsou jeden velký happening sám. Pro důkazy tohoto mého tvrzení nemusíme chodit daleko. Stačí se podívat na jejich činnost na brněnské radnici.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2316x, známka: 2.9
Kategorie: Z brněnského dění
online: 62
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist