Za sebe vzkazuji milé Alimě. Milá Alimo. Kdybychbýt upadlý  z jahody naznak, určitě bych s tebou do toho byznysu s penízami tvůj otec skočnul. Jenom já nevědět, jak ty přijít na to, že já být otevřená a upřímně smýšlející. Kdybys ovšem chtěla investovat do můj podnik, můžeš sem nějaký peníz tvůj otec klidně šoupnout a já už řádný správa a péče udělat.
Jenom nevím mílý Abdel, když ty azyl v Senegal, jak to, že ta mail-koncovka máš centrum.cz. Tady něco nehrát. Takže můj upřímný odpověď je, trhni si nohou ty podvodnický potvora a najdi si jiný trouba na zdravý vztah.

A zde je onen mail, na nějž tímto odpovídám., protože nakliknout na uvedenou adresu by mne nenapadlo ani ve snu.

Nejdražší jedno,
Vím, že tento mail přijde k vám jako překvapení, protože jsme nesplnili, nebo měl předchozí korespondenci, prosím, se mnou to nést za vzniklé potíže, jsem opravdu rád, že mají dobrý vztah s vámi, a já měl zvláštní důvod, proč jsem se rozhodla napsat vám z důvodu naléhavosti mé situaci.
Dává mi větší radost, protože věřím, že jsme oba mají být otevřené a upřímné-smýšlející jako vzájemně poznávat hluboko dolů, sdílet mé osamělosti a myšlenky, než jsem se postupuje dále Dovolte mi představit sám sebe v plné míře na vás,

Já jsem miss Alima Abdel Hamid z Demokratické republiky Kongo, žadatele o azyl, zde v Dakaru, Senegal, Západní Afrika. Jsem 25 let starý krásný mladý černý africký jediné ženě, já chtěl požádat prostřednictvím tohoto média pro vaši co-operace a aby byla zajištěna možnost investovat i do společných podniků s tebou ve vaší zemi.
Mám značné kapitálové částky peněz uložených v bance ve Velké Británii do konce mého otce, který mi ctí v úmyslu investovat do své země do velmi lukrativní obchodní podnik, který jste poradit a vykonat řekl podnik tam pro vzájemné výhody z nás obou. Vaše schopni CO-operace je, aby se stala mým obchodním partnerem ve vaší zemi a vytvořit představu o tom, jak budou tyto peníze investovány, řádně spravovány a typ investice poté, co byly peníze převedeny do svého opatrovnictví s Vaší pomoci a pomoci. Zároveň platí, že údaj o vaší ochotě zvládnout tuto transakci S pozdravem, které chrání naše zájmy a na vaše přijetí tohoto návrhu, já bych vám poskytne podrobné informace o postupu, částka zahrnuje i vzájemně dohodnout o procento vaši zájem nebo podíl na hospodářství za pomoc mi, aby dosáhl propuštění z vkladů a investují peníze do své země v rámci vašeho správa a řádné péče.

Já se rád na tomto ohledu rezervy a příležitost pro vás, pokud si to přejí, ale to vás žádáme, aby tuto záležitost vaší okamžitou pozornost si zaslouží. Pokud tento návrh je přijatelný, které jste, prosím, nedělejte neoprávněnou výhodu v důvěře propůjčit jsem na vás a vaše odpověď je velmi naléhavá potřeba, pro podrobnější informace. Pošlu vám moje telefonní číslo na vyžádání. Těšíme se na Vaši upřímný a kladnou odpověď a vzájemné zdravé obchodní vztah s vámi.

S pozdravem,
Alima Abdel Hamid [aliabdel@centrum.cz]