Petr Paulczyňski: homepage

Vylezte, vy anonymní hrdinové z diskuzí

Pro některé články jsem si otevřel "filiálku" na iDNES. (viz ikona vlevo dole na tomto  webu) Pod články jsem nechal zpočátku otevřenou diskuzi. To jsem tomu teda dal. Co se tam bude vyskytovat za unikáty jsem netušil.

Tak jsem diskuze uzavřel  a dal možnost diskutovat se mnou přímo. O této zkušenosti jsem napsal samostatnou glosu. A víte co udělal admin? Negativní zkušenost bloggera, která během několika minut měla čtenost 150 přístupů stáhli, protože prý porušuje kodex blogera.
Odůvodnili to takto:
• Texty, které NEDOPORUČUJEME zařazovat na blog. idnes.cz, jsou především:
- články, jejichž hlavním tématem je blog (váš vlastní nebo cizí) či diskuse k němu; na titulku tedy nepatří například vaše úvahy o jiných blogerech a úrovni jejich textů, stížnosti na diskutující, oznámení o tom, že končíte s psaním, úvahy o karmě a podobně.
Takže obecná úvaha o anonymních zmrdech nebyla připuštěna. Zdá se, pitomečci dostávají přednost před seriozním, neanonymním přispěvatelem. Divný je ten virtuální svět.

A tady je to, co jsem napsal na iDNES:

Po zkušenostech s některými diskutéry jsem se rozhodl uzavřít diskuze. Důvody, které mne k tomu vedly jsem napsal v samostatném příspěvku na adrese

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/61464/Panove-hrajte-si-s-kacerem-nebo-s-cim-chcete.html#t2

Čtenost a karma tohoto sdělení svědčí o tom, jak velká část čtenářů pravděpodobně souhlasí.
Od té doby dostávám jak na toto téma, tak na témata ostatních článků řadu mailů. Na všechny,  i na ty které jsou nesouhlasné, odpovídám. S řadou mých čtenářů se rozvinula korespondence.
Legrační ovšem je, že Ti, kteří nesouhlasí, většinou kromě anonymního nicku mají i anonymní adresy, produkované pravděpodobně přes nějakou VPN "ukrývačku". Mohl bych si zjistit tyto "geroje" přes IP, ale věřte, za to mi tito prudiči nestojí.

Jako třeba tento:
Ve vašich odkazech v blogu přibyla tato nová zpráva:
Odesílatel: seznam@skrholas.cz (ze stránek)

Text zprávy:
zrusenim diskuze, me vase argumenty nezajimaji, jste zbabelec.
Čas: 20.12.2008 19:00:26
IP adresa odesílatele: 78.136.156.24

Já mu odpověděl:
Na ten názor máte právo. Ale jste mimo mísu. Ukazuje se, že většina těch, kteří mi jako Vy napsali souhlasí. A Ti kteří nesouhlasí zase ukázali, že kromě nicků i maily mají přes VPN, protože mé odpovědi se vracejí.

A za pár vteřin se mi vrátilo:
Zpráva nedošla některým zamýšleným příjemcům.

Předmět: Na ten názor máte právo.
Odesláno: 20.12.2008 19:13

Tito příjemci nebyli zastiženi:

'seznam@skrholas.cz' dne 20.12.2008 19:13
 550 5.1.1 <skrholas.cz> invalid domain

Vážně, pro takové plivače a prskače nestojí za to diskuzi otevírat.

Říkám jim PLIVAČI.  Obtížně zvládají  fakt, že jiní vyznávají jiné hodnoty, které oni za hodnoty nepovažují. Plivač je  diskutér s nárokem na absolutní pravdu. Zkuste mu naznačit, že jeho pravda je lež  a už se ho nikdy nezbavíte.

Jejich jemnější odrůdou jsou PRSKAČI kteří se liší tím, že jsou pouze prskají aniž by přidali názor.

A pak jsou ještě SUPERPLIVAČI. Rozcupují  autora, jehož názory, postoje, životní styl, koníčky nebo politická příslušnost se jim znelíbí. A pokud se autor ozve, strhají jeho i jeho rodinu až do pátého kolena, nadávají mu, přidělí nějakou nejlépe smyšlenou nálepku a tou zavalují diskuze do strhání těla a duše.

A všichni dohromady: sami nic nenapíšou, ale nasmolit pár pokud možno urážlivých vět ať už na dresu autora, nebo v horším případě na adresu dalších diskutérů jim jde velmi dobře.

Zde pár ukázek ze serveru Česká media, který občas přebírá některé moje glosy. Mám toho spoustu i odsud z iDNESU, ale tenhle je zvláště výživný a řekl bych, že je přímo typickou ukázkou.

06.11 16:23:46 autor: Kája Mařík ip: 88.102.181.227
Titulek: Petře
zase jsi vyprodukoval naprostou duševní sračku ,ale od Tebe jako od duševniho ODS mrzáka nemůžeme nic jiného čekat.Proboha podívej se do té Vaší stranické kuchyně a drž tu svou hubu.

06.11 21:09:35 autor: Kaja mařík ip: 88.102.181.227
Titulek: Petře
pro mně jsi normální bastard banderovského příslušníka , který Tě zanechal v moravské zemi.Tuto pravdu nemůžeš vyvrátit.Jsi odporný zvratek , který dělá ostudu Brnu. Navic se snažíš angažovat v partaji , které děláš ostudu,protože jsi stupidní člověk.

21.11 15:15:42 autor: Kája Mařík ip: 88.102.181.227
Titulek: Paulczynski
Jejiž desítky let známo .že se politiky aktívně zůčastňuje, spodina národa ,kterou žene touha po moci. Ovšem je zcela tragedií když se do politiky tlačí podspodina bývalých vyhozených trosek od komunistú jako je brněnský odpad naplavený z ciziny jménem Paulczynski. Od válu jdeš Ty gangstére.

06.11 16:23:46 autor: Kája Mařík ip: 88.102.181.227
Titulek: Petře
zase jsi vyprodukoval naprostou duševní sračku ,ale od Tebe jako od duševniho ODS mrzáka nemůžeme nic jiného čekat.Proboha podívej se do té Vaší stranické kuchyně a drž tu svou hubu.

13.11 16:07:47 autor: Kája Mařík ip: 88.102.181.227
Titulek: Péťo
další důkaz demence Tvé osoby , proboha pochop ,že jsi normální politický negramot,což jsi dokázal nám členstvím v KSČ a nyní v bezbarvé skupině podvodníků, kteří si hrají jen na sebe. S tím Tvým Klausem se můžeš chytnout za ruku a jít směle do pr...., a přitom si zaspívat tu Vaši Internacionálu.To co nám předvádíš je opravdu ubožáctví vygumovaného mozku.

Představuji si, jak takový diskutér vypadá. Asi takhle:


Tak řekněte, má cenu pouštět do diskuze tyto osoby, které se navíc bojí prozradit svoji identitu, ale nebojí se poplivat cokoliv a kohokoliv? Já myslím, že opravdu, ale opravdu nemá. Dokud nebudu vědět, jaký paskřivec mne napadá, diskuze neobnovím i kdyby trakaře padaly.A proto opakuji:

Omlouvám se všem slušným diskutérům, že jsem zrušil diskuze.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2270x, známka: 2.8
Kategorie: Z mého života
online: 41
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist