Petr Paulczyňski: homepage

Modrý nebo oranžový lhář?

Když jsem oglosoval novou billboardovou kampaň brněnské ČSSD o tom, kterak prý plní sliby, dozvěděl jsem se  v reakci, že jsem modrý lhář, protože pisatel podepsaný jako mastodont (jak příznačný nick) nic o udržení cen městské dopravy v programu ČSSD nenašel.

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/68323/Oranzove-lzi.html#t2

Buďto neumí pořádně číst, nebo potřebuje koně jako živý. Nadpis kapitoly volebního programu ČSSD - k nalezení na stránkách pana primátora http://www.romanonderka.cz/RomanOnderka/Volebníprogram/tabid/75/Default.aspx  MHD levně a komfortně a pod ním sliby, kdo všechno dostane jízdné zadarmo počínaje dětmi a konče důchodci. Množství diskutujících pod články na webu brněnské Rovnosti k tématu zvýšení ceny jízdného a jejich tón je rovněž vypovídající.

Uvedený mastodont (jak se sám nazval) s oranžovou mlhou před očima jakoby přicházel z jiného světa. To, že slevy, které byly poskytnuty na počátku oranžové vlády, dostali paušálně i ti co je nepotřebují, například děti bohatých, zaplatí teď všichni cestující.

Je to jako s těmi zdravotnickými poplatky. Před volbami oranžisté vykřikovali, že je zruší.  Nezrušili je, protože ani nemohou. Porušili by zákon. Takže místo rušení vymýšlejí akci, jak to udělat. Místo rušení je platí z obecních(krajských) rozpočtů. To, že je to v každém kraji  jinak jenom svědčí o tom, že vůbec nevěděli jak to provedou.

Doslechl jsem se, že by teď byli nejraději, kdyby jim to neprošlo a oni to mohli svést na ODS, že jim to nedovolila.

Ale zpět do Brna a k jízdnému v šalinách. Milý mastodonte. Kdepak modrý lhář. Oranžoví lháři. Včetně Vás. Asi proto jste se už neozval. A pro odlehčení jeden o tom, že není zdražování jako zdražování.

 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2140x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnského dění
online: 29
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist