Petr Paulczyňski: homepage

Pane Bože, eurokomisaře Špidlu chce nahradit Zlatuška

Vyplývá to z blogu pana Hamerského, který je duševním stvořitelem politického fenoménu Zlatuška.

http://hamersky.blog.idnes.cz/c/84398/Eurokomisare-Spidlu-chce-nahradit-Zlatuska.html

Tento obchod byl vzájemně výhodný. Zlatuška nalezl zázemí a  spolek který ho zaštítil nalezl peníz, který stát vyplácí. Báječná symbióza.

Mistr obsazování mnoha křesel, plul na vodě své neotřesitelné sbejistoty. Rektor, senátor, radní, člen mnoha správních rad. Nepatřím k těm, kteří někomu závidí příjmy. Pokud ovšem dotyčný obszuje tolik křesel, že pro pořádný výkon příslušných funkcí by měl den mít 36 hodin, vzniká problém.

A problém vznikl. Pominu jeho schopnost mediálního sebezviditelńování při každé možné příležitosti (jenom náhodou vzpomenu volbu prezidenta), chci zmínit fakt, že se postupně ukazuje, že jeho pracovní výkon na židlích které obsadil je minimální. Nejhorší docházka, žádný přínos. Jenom v komisi informatiky ZMB, kde spolu sedíme a které předsedá se ukazuje , že pokud nezapomene že komise je, pak míra jeho připravenosti je taková, že musí přes rameno vedle sedícího koukat, co se vlastně projednává.

Dalším jevem který bych nazval charakterovou vadou je, že ovlivňuje ba ničí životy druhých. Pominu naši vzájemnou při, kdy mne zavlekl do známé kauzy koupě brněnské Jalty a kde jsem soud s ním vyhrál. A rozsudek, aby se mně omluvil vyřešil tak, že omluvu zasunul do 2 roky staré internetové diskue. Prostě rovný férový chlap, co přiznal porážku.

Nejčerstvější kauzou je, terak zostudil vítěze soutěže na vedoucího odboru kultury.Na základě podivného dopisu odborářů, nikoliv hodnocení zaměstnavatele.  A to proto, že dotyčný měl pracovní spor s jeho příbuznou na předchozím pracovišti. Na přímé dotazy, zda toto je pravda lhal jako malý synek, což se brzy prokáže.

A brzy se také ukáže, jaká je jeho obliba na fakultě. Existuje dopis studentů, který otevírá nový pohled na působení pana profesora na fakultě. A když pan Zlatuška operuje dopisy, kteé se k němu musely dostat nestandardním způsobem, musí jako protiváha dokreslující jeho osobnost být vzaty v úvahu i tyto dopisy.

Svoji kandidaturu do města opřel pan Zlatuška o sliby, kterak vytáhne ze skříní kostlivce. Zatím vytáhl co? Zatím vytáhl ho...uby. Místo toho sem a tam vykukují kostlivci z kampusu, který je jeho dítkem. Možná přestanou vykukovat a vylezou úplně.  

Na včerejším ZMB oblékla většina klubu ODS trika s nápisem Jiří Zlatuška škodí Brnu. Protože je to pravda. Zostuzuje lidi na základě podivných indicií, má nejhorší docházku do všech orgánů do nichž se nechal nominovat a jeho přínos pro město je nejen neviditelný, ale kontraproduktivní. Odvolání nám neprošlo, protože koalice nemázatím náhradní řešení,ale myslím, že je to jen otázkou času. Část triček si vzali i jeho koaliční partneři. Budeme v tom pokračovat a argumentů které jsme ještě nepoužili je více než dost. Přitvrdíme.

A Zlatuška jako eurokomisař? Už dlouho jsem neslyšel větší ptákovinu. Bojím se, že pan Špidla  je proti panu Zlatuškovi genius.

Dovoluji si odkaz na včerejší článek:
http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/84304/Havel-a-Holubova-podporuji-biomasu.html


A jedno obvyklé foto dne
http://www.paulczynski.cz/25874.html

A jeden obvyklý fórek dne, dnes tochu lechtivý
http://www.paulczynski.cz/matka-roku.html

A jeden super článek o policii
http://www.paulczynski.cz/25866.html
 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2240x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 49
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist