Petr Paulczyňski: homepage

Tu máš kačku, na olačku

Na tuto dětskou říkanku jsem si vzpomněl v okamžiku, kdy jsem zaznamenal zprávu, že moje rodná ptákostrana  rozdává balíčky s prezervativy, prý proti nákaze jinou stranou.

Nejenom, že od mých mladých let už určitě ta věc podražila, ale tůhle v hytlermarketu jsem koukal jak bezdomovec na SIPO, kolik druhů toho tam bylo. To za nás byl akorát tak Primeros.

Kdysi se spouštěl v senátních volbách po fasádě domu na náměstí Svobody jedem lidovecký kandidát na senátora. Tak jsme mu spustili transparent s textem: Lanem program nenahradíš. Myslím, že to platí i pro šprcky.

A taky nevím, zda zrovna tento dárek ochrání naše potenciální voliče od nákazy slibů "všechno zadarmo".
Doporučoval bych pro tyto případy rozdávat prezervativy typu HARD. Ale bojim, bojim.

 

Dalším překvapením pro mne je, že někdo spoutal svobodného hrdého ptáka (furt nevím, jestli je to holub, hrdlička nebo sokol ani proč letí doleva) do pravdoláskovního srdíčka. Vysvětlení nepodal ani Ivan Langer který na přímou otázku, co srdce v logu symbolizuje, neodpověděl.

"Ať si to vyloží každý sám, dle svého uvážení, dojmů, pocitů," řekl iDNES.cz místopředseda strany, který je zodpovědný za předvolební kampaň.

Tak já si to teda Ivane vykládám tak, že už si pták ódeesák nebude lítat volně a svobodně. Lepší ho pěkně strčit do srdíčka,  protože kdyby si lítal jak bychtěl, tak by taky mohl dopadnout jak americký Challenger. A to není pěkná představa. Jenom se bojím, že na nějakou byť srdíčkovou klec si těžko bude zvykat, tak bacha, aby se neumlátil uvnitř toho srdíčka.

Co tomu ovšem bude říkat taťka zakladatel, no nevím nevím. Že by toto?

A Mirka jste se zeptali? Co když o ochraně má jiné představy?

Ale jinak kluci dobrý, ti co už ten pryžový dárek nezužitkují k účelu k němuž je určen, ho mohou použít i takhle.

Tak jen houšť. Ale řeknu Vám, že od toho najatýho Amíka jsem čekal víc než Vaše Bermudy a rozdávání šprcek s logem spoutanýho ptáka. Ódeesáckýho samozřejmě.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2335x, známka: 2.9
Kategorie: Svět Modrého ptáka
online: 35
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist