Petr Paulczyňski: homepage

953 asi oranžových truhlíků(zatím)

Byl jsem vyzván mailem k podpisu "Petice proti lžím Mirka Topolánka", zveřejněné na http://www.proti-topolankovym-lzim.cz/
Kromě toho, že tato další mediální ptákovina, jak jsem o nich psal v ranním blogu, není peticí ve smyslu zákona,

 svědčí o tom, že počet těch, kteří si nabíhají na mediální vidle roste nade všechny meze. Autor "petice" pan Adam Cyprich jako papoušek někde opsal Paroubkovy mediální kváky a žádá a vyzývá.

Chtěl jsem odpovědět,ale mail se vrátil jako nedoručitelný. Proto musím panu Adamu Cyprichovi i jeho 953 naskočivším příznivcům sdělit:

Adame Cyprichu, a ostatní truhlíci, toskánské pohlednice jsou typickou ukázkou bulvarizace i tzv. solidního tisku /v německých rukách/.

Vám nevadí jednání generála K. Randáka, který dělá pošťáka fotografií, které nedokazují vůbec nic?
Vám nevadí že investigativec Kmenta shání/kupuje další zaručené zprávy o nepravosti našich politiků?

Jednou je to Topolánek s Dalíkem, podruhé třeba Janoušek, přítel Béma a zaručené informace o dvou vysokých úřednicích na magistrátě, kteří mají podpisová práva ke švýcarským kontům. Dřive to byla senzační zpráva o svatbě Paroubka u bývalého spolupracovníka STB Dvořáka v jeho luxusním hotelu v M. Lázních. Lidové noviny jsou např. se "ziskem" v červených číslech. Snaha zvýšit náklad novin jde potom přes "mrtvoly".

A zejména mladí, na finty "nalétávají". Ach, jo. Vaše starost by měla jít směrem proti zadlužování mladších generací. O to jde. Já jsem důchodce, u mě se spíše čeká, že natahuji ruku. Mám však děti a proto cítím i odpovědnost za dobu, kdy budu dávno pod drnem.

Zadlužují skoro všechny vlády na světě. Čím dříve si to mladí uvědomí, tím pro ně lépe. Spása ani v tzv. malých a nových stranách není. Škoda, že u nás neexistuje většinový volební systém...

Jó, samozřejmě, že toho Topolánka volit budu, i přes to, že si z nás dělá srandu.

Váš Petr Paulczynski

P.S. Přidal se ke mně občasný diskutér Jaroslav Matuška/zeolit

Ale petici z toho dělat nebudeme.Stačí ta Vaše s podpisy oněch zatím 953 oranžových truhlíků.


A pro ty, které tato petice zajímá, tady je:
Vážený pane Topolánku,my, níže podepsaní, Vás prostřednictvím této petice žádáme, abyste doložil, kdo je skutečným majitelem vily, kde jste s Markem Dalíkem a řadou českých lobbistů trávil svou dovolenou v Toskánsku a kolik Vás ve skutečnosti Vaše dovolená v Itálii stála.
Domníváme se, že pro člověka kandidujícího na předsedu vlády naší republiky by měla být důvěryhodnost jedním z hlavních předpokladů jeho kandidatury.
Věříme, že jedině touto formou je možné vyvrátit podezření o tom, že majitelem vily za 56 milionů korun je ve skutečnosti Váš kamarád Marek Dalík, o kterém jste řekl, že s ním stojíte a padáte.
Pokud nám nejste ochoten okolnosti své dovolené vysvětlit, nechceme Vás za svého premiéra a vyzýváme Vás, abyste v těchto volbách nekandidoval.
Český Těšín, 10. srpna 2009
Autor petice:
Adam Cyprich, sady Komenského 605/1, 73701 Český Těšín


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2140x, známka: 2.9
Kategorie: Politická scéna
online: 74
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist