Petr Paulczyňski: homepage

Socanské sliby českému vyčuránkovi

Nevím jak jinde, ale jihomoravské noviny jsou zavaleny reklamou ČSSD s tváří ekonomického experta ČSSD Sobotky. Text praví - obnovíme výplatu nemocenské v prvních třech dnech nemoci.

Další z nápadů ze šílené oranžové  ekonomické dílny. Přesně podle hesla: to je blbý, to s bude líbit. Lemplům a vyčuránkům, říkám já. To byste neřekli, co s nemocenskou udělalo právě toto opatření. Potvrdil mi to kámoš "obvoďák" potvrdila mi to i moje mzdová účetní( při 160 zaměstnancích už čísla ukazují něco, co není zatíženo výběrovou chybou. Moje mzdová účetní mi vyčíslila pokles krátkodobé nemocenské po zavedení tohoto opatření dokonce v procentech.

A abych nebyl nebyl zase sprostě napadán Lihovým domem placenými i neplacenými ale o to hloupějšími diskutéry madqwerty, farskými a cojanaty, zavolal jsem svého přítele ještě před chvílí příslušného ministra Petra Nečase.  A potvrdilo se mi, že čísla nelžou. Je statisticky prokázáno, že uvedené opatření snížilo nemocenskou o 30%.

To je přece jasné.  Náš český vyčuránek, když se udělá hezky, když potřebuje natřít plot, když potřebuje posekat louku na chatičce, když začnou růst houby, (ostatní důvody, možná i vlastní si dosaďte sami) se hodí marod. Copak ho zajímají nějaké cizí náklady. Ale nadávat na poměry na kterých se takto sám podepisuje, to český vyčuránek umí strašně dobře.

A jen tak na okraj. Při platu 20 000 Kč měsíčně, činí uvedená nemocenská za uvedené 3 dny pouhých 420 Kč. A to by čert na koze jezdil, abych si na ty houby do lesa jezdil zasvý. Pěkně se švihnu marod a ještě mi za to zaplatí.

Zdá se, že někdo našel nový hit. Místo 30 Kč Julínkovného se pojedou 400 nemocenské. Copak nějaký státní rozpočet někoho zajímá? Zdroje jsou.

A přidáme další komančské vymoženosti :zdravotnictví a školství zadarmo, milionářská daň 38% a novomanželské půjčky. Prý to zaplatí ČEZ.

Vážení spolubčané, senioři i mládeži. Nenechte se, prosím, dary a sliby ČSSD zblbnout. Vždyť socan  Vám nic nedá. A i kdyby, kde myslíte, že to vezme? Vytahá nám to z kapes jinde a to i Vám.

A takhle by mohla vypadat neschopenka  v novém systému


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2305x, známka: 2.8
Kategorie: Politická scéna
online: 26
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist