Petr Paulczyňski: homepage

To by měl Havel natočit. Kocábovo odcházení

Tak jsem myslel že končí vládní pověřenec pro pozitivní diskriminaci. Tak nějak to říkal premiér Nečas. Ale zdá se, že chybička se vloudila. Kocáb ještě než ho vyhodili dveřmi, klepe na Nečasovo okénko. Zachovejte můj úřad, lobbuje Kocáb u Nečase. Prý je nejpotřebnější.

"Chci udržet agendu lidských práv, ať už ji budu řídit já, nebo někdo jiný," objasnil Kocáb, který zároveň dal najevo, že by funkci chtěl i nadále zastávat on sám.

"Ta práce mě baví," pochvaluje si současnou agendu Kocáb. To by mne asi bavilo taky. Práce nic moc, výsledky žádné, nikdo mne nehoní a ještě si užiju s tiskovou mluvčí. No neberte to.

Síla pravdy a lásky je zdá se mohutná. Panu Nečasovi by měl někdo připomenout, že na rozdíl od  aktivistické Džamily předvedl pan Kocáb výrazně lenivější výkon. Moc keců a skutek utek. Myslím, že jeho angažmá zcela prokázalo zbytečnost tohoto úřadu, jehož zrušení by mohlo ušetřit zatraceně mnoho milionů korun ročně.

Takže si shrňme co tento nezničitelný "politik" předvedl. Začal razantně. Oprášil bourání vepřína v Letech. V současné ekonomické situaci něco zcela mimo mísu. Nejenom že by mu těch nějakých 150 milionů nikdo nedal (už vidím ministra Kalouska), ale navíc likvidovat fungující podnik v době kdy roste nezaměstnanost může snad jen člověk, který je ekonomicky nepoznamenán, což u výstředního muzikanta s historií fondu Trend není zas až tak překvapivé. Legrace je, že mu to připomněli sami Romové. Tak přehodil veksl a vrhl se na jiné romské pietní místo. Výsledek byl úplně stejný. Nula, nula, nic (napadl mne jiný výraz, ale ztratil bych dukáty).

A tak si myslím, že panu Kocábovi by měl pan Nečas ukázat dveře. Však oni mu ve společenství pravdy a lásky brzo nějaký projekt vymyslí. Třeba by mohl kandidovat na ombudsmana. Jeho výhodou by bylo, že na rozdíl od paní Šabatové nelegalizoval identitu podivné Aničky z podivné sekty. Mimochodem, odcházení pana Kocába mi připomíná odcházení pana Rumla. Pořád odcházejí, ve skutečnosti se svých flíčků drží jak exkrement pohorky.

A Havel si klidně točí Odcházení vlastní. Možná, že v naší-vaší ČT najdou dalších 44 mega na odcházení pana Kocába. Jenom nevím, jestli by to byla tragedie nebo fraška.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2190x, známka: 2.8
Kategorie: Politická scéna
online: 35
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist