Petr Paulczyňski: homepage

Hejtmanuje pan Hašek alespoň hodinu denně?

V rámci parlamentního silvestra co jsme měli možnost v úterý vidět se nám pěkně rozhořčil i pan hejtman Hašek. O to zajímavější je stanovisko Jm ODS k tomuto pánovi.

Tiskové prohlášení jihomoravské ODS k neschopnosti hejtmana Michala Haška řešit pomoc obcím u povodňových škod

Na základě „stížností“ z některých obcí, kterým byly schváleny Zastupitelstvem Jihomoravského kraje dne 17.6.2010 dotace na řešení povodňových škod, jsme zjistili, že pan hejtman Michal Hašek nebyl do dnešního dne schopen zabezpečit vyplacení těchto dotací obcím a městům. Považujeme za naprosto skandální a nemorální, že pomoc, kvůli které se dne 17.6.2010 sešlo Zastupitelstvo Jihomoravského kraje, a jednomyslně tuto pomoc schválilo, nebyla po téměř dvou měsících obcím vyplacena.
       Chtěli bychom se tímto obcím a městům omluvit, přestože faktická chyba je na straně předkladatele materiálu pana Michala Haška, který celou záležitost nedovedl zorganizovat. Bohužel se na takto závažných případech ukazuje, že kumulace funkcí Michala Haška, která slouží pouze k jeho osobnímu politickému prospěchu ve strukturách ČSSD, má zásadní dopad na neschopnost naplnit usnesení Zastupitelstva Jihomoravského kraje, a pomoci tak obcím, které se dostaly do velmi tíživé situace. Pan hejtman prostě na takové „maličkosti“ nemá čas a věnuje se řešením vnitrostranických problémů uvnitř ČSSD.
       Vážený pane hejtmane, vyzýváme Vás, abyste okamžitě zabezpečil výplatu dotací příslušným obcím a městům, které Zastupitelstvo Jihomoravského kraje schválilo již 17.6.2010, tj. téměř před dvěma měsíci.
Vážený pane hejtmane, když už jste se stal na základě největšího polistopadového volebního podvodu na voličích (nereálný, lživý slib proplácení regulačních poplatků) hejtmanem našeho kraje, věnujte se prosím této práci alespoň hodinu denně.

Ing. Jiří Kadrnka, předseda jihomoravské ODS


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2365x, známka: 2.8
Kategorie: Politická scéna
online: 28
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist