Petr Paulczyňski: homepage

Nadsamec Jirka

Jsme národem smějících se bestií a tak není divu, že jistý držitel sexymozku byl jen chviličku odstaven od moci a jeho chování se stalo terčem nemístných a mnohdy až perverzních vtipů.

Mí fanoušci už dávno znají jak vypadá erotická praktika, tzv. „Na Paroubka“. Pro ty kteří to neznají (a nepochybně jsou také mými obdivovateli), rád vysvětlím. Je to prostě, když si vaše partnerka užívá s jiným, zatímco vy pobíháte okolo a neustále vykřikujete, že byste ji nepochybně uspokojili kvalitněji.

Viděno touto optikou, tak do toho Jirka Paroubek buší jak Rocco Schiffredi (nevznikl ten jeho STBáckej nick náhodou podle toho?). Neuplyne prakticky týden, aby se sexymozek nedal v nějakém médiu slyšet, jak kdyby on byl premiérem, tak jak by naše země (houby, všechno) přímo vzkvétalo a prosperovalo.

Kdyby se stal Jyrka neomezeným menšinovým vládcem, mávnutím ruky by zahnal krizi (nebo krysy ?) a mnohem víc neexistujících peněz by nalil do vzdělání a kolotočů. Jako prvního by pozval Vláďu Putina (jak jinak než zvacím dopisem) a prostě by jsme se měli všichni báječně a běda tomu, kdo by se neměl, nebo tvrdil něco jiného.

Naši kulturu by zajišťoval Slávek Jandák, hrobníkům se staral o práci David Rath, peníze by bezmezně podrbával Bohuš Sobotka a přátelství s Hamásisty , Basisty a celou Socialistickou internacionálou by zajišťoval Luboš ZaOrálek.

Možná není daleko okamžik, kdy se od mediálně retardovaného Jyrky dozvíme, že kdyby byl premiérem a ministrem fotbalu, tak jsme včera ty Litevce porazili.

Smutek zavládl mezi námi blogery, kteří jsme si na něm vybudovali živnost a karmu. Ale je vidět, že nás Jyrka nezradil a ještě nám poskytne mnoho inspirace pro naši choromyslnou a štvavou tvorbu.

http://simonik.blog.idnes.cz/c/154471/Nadsamec-Jirka.html

 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1853x, známka: 2.9
Kategorie: Komentáře odjinud
online: 37
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist