Petr Paulczyňski: homepage

Pane Pehe, běžte už do pr..yč

Nedávno se rozpoutala debata na téma vytvoření jedné světové vlády. Samozřejmě, náš prezident se ozval a  odmítl tento šílený plán. Prostě náš prezident jako vždy konsensuálně brání národní zájmy, demontáž národního státu a brání naše občanské svobody a práva.

Je to prezident suverenního státu. Jakýsi mdlý prezident neexistující ho státu Evropa není naším prezidentem a může si cintat vestu akorát tak v Bruseli.

A jak se dalo očekávat, různí eurohujeři se ozvali. Nejvíc mne nakrkl ředitel New York University v Praze a bývalý ředitel Politického odboru prezidenta Václava Havla pan Pehe, který napadl na svém blogu prezidenta republiky Václava Klause kvůli jeho odporu k globální vládě.

„Samozřejmě každý ví, že já nejsem přívržencem globálního vládnutí. Já si myslím, že každá země si musí dát hlavně do pořádku své věci a nedá se to suplovat tím, že jim bude někdo shora nařizovat," řekl totiž Klaus.

Celé to začalo už při lisabonském vlezdop*delismu, kdy vylézali z děr zrádci národa, ti, kteří poklonkují komukoli. Němcovi, Rusovi, Unii.. Známe je z dob okupace, jim podobní „stateční“ vítali Hitlera se zdviženou pravicí, jim podobní vítali v roce 1968 Rusa. A dnes? Lidé, kteří plijí na vlastní krev, přivolali podpis Lisabonu a dokonce volali po abdikaci Klause! Jaká hanba, že mnozí z nich mají česká jména, jaká hanba, že jsou tito zrádci dáváni médii za vzor občanům, lidu této země.

Pamatujme na jejich jména:  Menzl, Hutka,  Dědeček,  Koller, Karásek, Matějů, Halík,  Hořejší, Keller,  Kohák, Pehe, Šiklová, Liška, Bursík, Lustig, Mišík, Holubová, Svěrák, Viewegh, Róna, Hřebejk, Smoljak, Bobek a další. Hanba jim.

A do toho mumraje nejvíce přispívá pan Pehe, svými články o nadnárodní vizi a Novém světovém řádu.

Držím palce panu prezidentovi, který je vlastenec. Pan Pehe se svými vizemi je proti němu obyčejný vlastizrádce.

A tak myslím, že pan Pehe už by měl jít a jít a jít. Určitě víte kam.

Psáno pro blog.iDnes.cz
Mé blogy přejímají i servery Virtually, Parlamentní listy, Česká Media, E-portál a Fragmenty.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2295x, známka: 2.9
Kategorie: Politická scéna
online: 54
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist