Petr Paulczyňski: homepage

Bolševici útočí

Nejsme jako oni. Tak zblbl Havel a jeho parta národ v listopadu 89. Nechci spekulovat, ale je mnoho indicií, že celý listopad byla jedna velká šaškárna, protože ti moudřejší z bolševiků věděli, že stav je dlouhodobě neudržitelný, tak rozehráli Zifčákovskou šarádu s mrtvým studentem a vyvolali kontrolovanou pseudorevoluci.

Tak říkali převratu, který jim vrátil moc v jiné, transformované podobě. Také bezprecedentní převody většiny majetků. které skončily v rukách bolševiků a jimi nastrčených šíbrů lecčemus nasvědčují.

Zničení či ukrytí většiny nashromážděných materiálů, které se přesunuly do jiných trezorů, aby bylo možno pacifikovat ve vhodnou chvíli nevhodné jedince jsou jen třešinkou na dortu.

Poděs Cibulka vydal seznamy bastardů, bonzáků a také obětí nechtějících riskovat zničení životů svých rodin. Ostatně v ROH či SČSP byl skoro každý, jako úlitbu svému klidu na chatičce. Malá přikrádání, krytá heslem kdo nekrade okrádá rodinu byla heslem které mělo ospravedlnit, že jsme jako tupý dobytek chodili na první máje a podobné taškařice.

Nemluvím o těch pár skutečných odpůrcích, které dnes nějak nikde nevidím.

Proč jsem se tak rozohnil? Protože Zelený aktivista, pěstitel koz a propagátor marihuany Stanislav Penc na internetu zveřejnil 770.000 skutečných zloduchů - estébáků, kteří do svých osidel zatahovali ty, které zveřejnil Cibulka.

A ejhle. Hnedle je povolán na ÚOOÚ (úřad pro ochranu osobních údajů) a hrozí mu pokuta 1 milion korun.

Penc se hájí, že zákon podle něj nezakazuje ani zveřejňování archiválií. Pikantní je,  že Ústav pro studium totalitních režimů vedený ještě Pavlem Žáčkem podobný krok odmítal.

Každý ví, že Zelení nejsou mým šálkem kávy. Ale tady a teď zvedám hlas: nechte Pence na pokoji. Udělal něco, co se mělo udělat před 20 lety.

Tak se ptám, je tu někdo, kdo si myslí, že to tu ve skutečnosti neřídí skrytí bolševici? Jak by také ne, když dokonce brutální bachaři či jejich synové sedí v parlamentu.

Pane Havle. Udělal jste chybu. Měli jsme být jako oni.

Psáno pro blog.iDnes.cz
Mé blogy přejímají i servery Virtually, Parlamentní listy, Česká Media, E-portál a Fragmenty.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2259x, známka: 2.7
Kategorie: Politická scéna
online: 59
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist