Petr Paulczyňski: homepage

Složme se Paroubkovi na Maserati

Není to tak dávno, co pan Jiří neunesl další sešup, když mu soudruzi z jeho vlastního volebního obvodu naklepali na konferenci kožich. Řečeno s pány Š+G - pomát se bolestí, když mu propíchli brzlík, v tomto případě tedy spíš kmotra Bendu

Tak se rozhlédl, kdože mu to činí příkoří a zjistil, že to byl ministr dopravy, který rozpustil místní ŘSD s nímž zřejmě oranžový kmotr čile rozvíjel byznys. A to si teda pan Bárta dovolil hodně. A ještě k tomu jezdí v Maserati, což pan Jiří (kdo z vás na to má) asi nerozdýchal. Bártovo Maserati tak spolehlivě splnilo funkci rudého hadru před krví zalitýma očima býka Jiřího.

A podal na Víta Bártu trestní oznámení. Prý si na Maserati Vít Bárta nemohl vydělat. Pěkná na hra nejnižší pudy oranžového voliče zvaného "obyčejný člověk". Prý si Bárta jezdí v luxusním voze, který by si ze zisku ABL rozhodně nemohl dovolit.

Vážený pane Paroubku. Proč by si měl pan Bárta kupovat vůz ze zisku? Neznám firmu, která by svým zaměstnancům kupovala pracovní nástroje ze zisku. To by musela být blbá. A auto je přece pracovní nástroj. A tak se kupuje na leasing a pomocí tohoto nástroje se dostává do nákladů. Předpokládám, že tomu bylo tak i zde a tudíž pan Bárta se Vám musí smát svým mužným smíchem, jak ho nazval Váš věrný adlátus pan doktor Rath.

Je tudíž tragedie, že muž který byl dokonce ministerským předsedou, jsa zaslepen neřízenou zlostí, otravuje orgány činné v trestním řízení causou kterou by mu vysvětlil každý student střední ekonomické školy. Jeden se pak ani nediví, že jsou úřady zavaleny tisíci podání, kdy jak je v krajině zvykem soused udává souseda. Ale možná je to jenom marketingový tah na oslovení té části veřejnosti, která za nejlepší zábavu považuje obejití takového vozidla jako má pan Bárta s klíčem v ruce, protože je to určitě nějaký odporný zbohatlický gauner.

A jak je to s tím skládáním se z nadpisu? Jeden z Fejsbúkovách přátel vydal výzvu, abychom se Paroubkovi složili na vlastní Maserati. Zodpovědně prohlašuji, že jsem připraven do takové sbírky přispět. Jenom se bojím, aby někdo nevyhlásil sbírku na toho, kdo mu pak přeřízne brzdové hadičky.

A řečeno opět se Š+G - "ty občani napomínám".

Ale možná by mu půjčil Standa Gross.

Psáno pro blog.iDnes.cz


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2376x, známka: 2.7
Kategorie: Politická scéna
online: 60
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist