Petr Paulczyňski: homepage

Hlody úterní aneb miluji naše média

Tak nejvíc nás včera od odpoledne až do rána masírovali, že jako ta Nobelovka je to nejlepší co nás mohlo potkat. Veřejnoprávní moderátor na našívaší málem uškrtil respondenta který to nechtěl pochopit. Tak nevím, má nás naševaše informovat, nebo nám namlátit do palic jak máme eurohujersky myslet?

Tak nejvíc nás včera od odpoledne až do rána masírovali, že jako ta Nobelovka je to nejlepší co nás mohlo potkat. Veřejnoprávní moderátor na našívaší málem uškrtil respondenta který to nechtěl pochopit. Tak nevím, má nás naševaše informovat, nebo nám namlátit do palic jak máme eurohujersky myslet?

  • Tak si kluci zaplácali, po ramenou se polácali a pak odešli na raut. Akorát nevím, co na tu cenu říkají mrtví Srbové, Bosňáci a Kosovani. Hned jak skončil raut, rozjeli se domů a teď si asi dají do držky kvůli prachům, protože ti bohatší nebudou chtít ztratit ty prachy co narvali do těch chudších, co je prožrali. Ale válka nebude. Oni z nich ty love vymlátí sofistikovanějšíma metodama než jsou letadla. Ty akorát v Lybii.

A co nám vyplodili v médiích dál?

  • Klaus si na Hradě vytvořil další mocenské centrum, myslí si Franz. To je ten Maorský válečník co se rozhodl nám prezidentovat. V pořadu Dvacet minut Radiožurnálu zkritizoval, že žádný český zástupce nebyl na předávání Nobelovy ceny míru Evropské unii a odsoudil, že se prezident snaží za každou cenu ke všemu vyjadřovat. Možná skládá pan Franc pěkný opery, ale co jsem ho slyšel v televizi promluvit, přestal jsem věřit pověstem o jeho vysoké inteligenci. A protože je expert na umění, možná by nám mohl při své neotřelé visáži ještě předvést tanec Haka. Vždycky když koukám na rugby Nového Zélandu jsem tím unešen. Jo a když už si pan Franz vzal pana Klause do úst, měl by si uvědomit, že nejprotivnější vlastností Václava Klause je, že má v naprosté většině případů pravdu.
  • Havel pil a kouřil, jeho strýc byl kolaborant. Říká Zdena Mašínová natvrdo. V rozhovoru pro magazín Týden mimo jiné zmínila, že by po úspěchu komunistů v krajských volbách ráda emigrovala, ale neví jak, protože odmítá vkročit na Letiště Václava Havla. Současní komunisté jsou podle ní morální hrozbou. „Neschopnost vyrovnat se s minulostí vedla k tomu, v čem žijeme. Komunisti jsou parlamentní stranou, přitom se od půlstoletí zločinů ani nedistancovali. Nikdy se prý nemělo objevit heslo „nejsme jako oni“.  Utkvěla jí prý slova bývalého předsedy KSČM Miroslava Grebeníčka „my máme času dost“.  No nevím paní Zdeno, jestli pití kouření a kdoví co ten Václav ještě dělal ho diskvalifikuje. To jsme většinou dělali všichni a někteří ještě dělají. Ale že to nechal komunisty v klidu  dotáhnout  až sem, tak za to bych mu teda gobelín neuštrikoval.
  • Protože fakt mají asi času dost. Neslyšeli jste poslance Grospiče v ČT24? Stanislav Grospič, člen a poslanec KSČM, v televizi naprosto otevřeně řekl, že komunistický režim nebyl totalitní a nemá se tedy srovnávat s režimem nacistickým a s režimy fašistickými. Opravdu se nechci dožít té doby, kdy se tento člověk a jeho Parteigenossen dostanou k moci.
  • Chomutovská domobrana není podle města vůbec užitečná napsal server Romea. Po více než půl roku se podle primátora Chomutova vůbec neosvědčila domobrana, kterou ve městě v létě založil za mediálního humbuku bývalý strážník Petr Kubaczka po té, co byla v tamním městském parku napadena jeho dcera. A což tak založit domobranu z těch, co proti nim byla založena tato? To by se ovčem hoši museli naučit pořádku, stravovacím návykům, hygieně a úctě k právu. Byla by z nich taková vymazlená partička blanickejch rytířů, kteří uměj jíst lžící, kteří věděj, že když si utřou zadnici, tak si maj umejt ruce, kteří jsou prostě tím, čím chce bejt v skrytu duše každej z nás.
  • Prasnice dostanou díky EU více místa, za vepřové si ale připlatíme. Brusel chce více místa pro prasnice, hrozí zdražení vepřového. Dva z titulků. Ať mi někdo řekne, že ta EU je opravdu prospěšný spolek, když furt vymýšlí samý 3,14čoviny. Naposledy když zvětšili klece slepicím, cena vajec zdvojnásobila. Mohli by třeba spíš nařídit ať se ty svině naučí stát na dvouch, úředníci v Bruseli už to umí.
  • Na Virtually v diskuzi je mi vyčítáno, že k úplnosti zpráv chybí zmínka o Ivetě, Ornelle a Agátě. Jak je libo. Hanychová má prý nové dudy, Ornella Štiková prý pohrdá sňatkem s  Jágrem a Iveta Bartošovic chystá koncert v Lucerně, takže možná zase brzo někde upadne se schodů. Jako bonus přidávám, že Darinka pořád obcuje s tím slovenským raperem a možná prý budou mít i miminko. Jo a Šmuclerová si dle Blesku narazila Dominika Haška. Tak to by si Roman Šmucler zas mohl otevřít tu televizní budku aby se dozvěděl v čem je Dominátor lepší.
  • A už chybí jen počasí. Silnice zmizely pod sněhem a ledem, doprava vázne píší Novinky. A následuje sáhodlouhý výčet všech možných nehod. Asi naplnění touhy že našince nic tak nepotěší jako cizí neštěstí. Asi zapomněli na moudro, že největším naším nepřítelem jsou: jaro, léto, podzim a zima. Dneska sype mokrá břečka, zítra taky nebude moc hezky. Možná bude kapku chladno, protože se izobary se nad naším Azorem divně vlněj. Leckde bude inverze takže nejen že lejno uvidíte, ale možná se i udusíte Takovej typickej českej den. Zas ale lepší inverze jak komenty našich presstitutek.

A na Fejsbůku napsali: Na senátorovi a "kandidátovi na prezidenta" Okamurovi mi nevadí, že je Japonec. Vadí mi, že je pitomec.

A na závěr něco veselého:

Aktuálně k předávání Mírové ceny humanitárním bombarďákům.

Jo a kdo neviděl výraz pana Žaludy když mu pan Jančura vyčetl dotace, tak o moc přišel. Ostatně zajímavé bylo, že pan Jančura, jediný heterosexuál ve studiu, měl růžovou košili.

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2490x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 38
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist