Petr Paulczyňski: homepage

Hlody čtvrteční aneb miluji naše média

Vždycky přemýšlím nad úvodem kterým zaplnit perex. A protože rubrika  je vlastně naplněna perlami kterými nás naše mediální hvězdy oslňují a mnohé z nich přitom zasviňují veřejný prostor, bude nejlepší dnes začít grafickým znázorněním této činnosti.

No a nyní rovnýma nohama do poznatků z virtuálního prostoru.

  • Jakub Patočka (to je ten co pohřbil Literárky a dnes pohřbívá Referendum) ,napsal na zdi jistého Lukáše Krause což je podobný týpek že výdělek nad  100 tisíc by se měl zdanit zdanit 90 procenty a šikulové co si vydělají 150 tisíc navalí pro takové nixmochry jako je pisatel 99 procent. Jak tak sleduji jeho cestu politickým životem, obávám se, že to myslí vážně. Osobně se domnívám, že tady by už docent Chocholoušek měl opravdu hodně práce. Nehledě na jeho další výrok: Žiju v zemi s otřesnou chudobou. Jestli má na mysli sebe, tak se nedivím. Vždyť nikdy nic pořádnýho nedělal. Milý pane Patočko. Pan Cyril Hoschl pravil: "To, co nyní pozorujeme, je stále emotivnější odpoutání negativních postojů části lůzovitého obyvatelstva od reality hodnocené objektivními údaji. Tyto lidi vůbec nezajímá, že Česká republika patří po dvaceti letech mezi 35 nejbohatších zemí světa (!), že má v celé EU ne...jméně lidí ohrožených chudobou, že se od listopadu 1989 neustále prodlužuje střední délka života a zároveň se zvyšuje náš náskok v tomto ukazateli před ostatními postsocialistickými zeměmi, že nás neničí tornáda, tsunami ani vulkány a že máme vládu, jež sice klopotně, ale cílevědomě zabezpečuje naši zemi před nepříznivým hospodářským vývojem.
  • Dle Českých Médií se s novým rokem se dočká nového vyššího platu generální ředitel České televize Petr Dvořák. Třicetitisícové navýšení  odsouhlasila Rada ČT.  Petr Dvořák tak od příštího roku bude nově pobírat základní mzdu ve výši 230 tisíc korun.  K tomu si generální ředitel může přijít na další finanční bonusy.  Nic proti tomu. Kdyby ovšem vyhodil Jílkovou, Drtinovou a Moravce, tak bych mu přidal i víc. A taky by si mohli strčit do ....vitriny typy jako je profesorka Dvořáková a vůbec lidi z tohoto pražského  kavárenského milieu.
  • Týden píše o Studentských volbách prezidenta: Bodují Franz a Fischer. Středoškolští studenti v úterý a středu volili prezidenta republiky, samozřejmě fiktivně. Akci zorganizoval Člověk v plísni, pardon v tísni a dobrovolně se do ní zapojilo 449 škol po celém Česku. Volby ukázaly, že náctiletí se dělí na dva tábory: jeden tvoří příznivci Vladimíra Franze, druhý fanoušci Jana Fischera.  Nezbývá, než se modlit a upřímně doufat, že většina z nich z toho ještě vyroste...
  • Poslanec  ODS Tomáš Úlehla pravil v Týdnu: 39 tisíc čistého? To má sekretářka. Zasloužíme si víc. Na FB k tomu kontroval bývalý poslanec ODS Michal Doktor: Tomáši, promiň, ale poslanci stěžující si v médiích na to, že něvěděli o čem hlasují když si snížili platy zdaněním náhrad, si podle mne nezaslouží žádný plat a neměli by hlasovat ani o věcech, které se týkají práv jiných osob, nejsou-li schopni si pohlídat "své"....Jestli teda budou poslanci ODS vypouštět takové pšouky jako Úlehla, buď Bůh ODS milostiv.
  • Vražedkyně politika Vytopila prý má v cele televizi. Také prý nedávno v cele umývala zdi, protože to tam po cikánkách byl samý sprostý výraz pro genitálie. Tak jsme se dozvěděli, jak si žije vražedkyně. A co na to chudák David Rath. Ten prý ani tu televizi ve vězení nemá...Neměl blbec nosit krabice od vína, měl zamordovat Zaorálka a dostal by telku a ještě by ho lidi milovali.
  • Na grilování pod širým nebem Jiřího Babici v afghánském Lógaru prý budou někteří vojáci dlouho vzpomínat. Těžké průjmy je přinutily vyhledat lékaře. Naštvaně se proto o "pikniku" zmiňují ještě po půl roce. "Půlka lidí se tam pos...., hlavně ti, kteří se zúčastnili grilovačky. Asi jim unikl Hejmův poznatek z Babicova vaření.
  • A co svět našich serebrit? Agáta se včera nikde nenadrala, Partyšová,Kokta, Ornella setrvalý stav, akorát Ornella ukázala ultrazvuk, není ovšem jisto jestli na obrázku není vetřelec a Bartošové chtějí zrušit ten koncert v Lucerně, protože na TV Pětka prý blábolí a jsou obavy že bude blábolit i v Lucerně. Jo a Ochotská prý líbala místo Exnera psa. Co na to ochránci zvířat není známo. Nové je akorát to, že bylo odhaleno tajemství otěhotnění vévodkyně Kate . "Procházky a kapusta!" píše Blesk. Kapustu já děsně rád. Takže už to vím. Nejsem vyžranej, jak mi žena říká. Asi budu těhotnej.

Mne potěšilo že ač bylo 12.12.12 , tak konec světa nenastal. Zatím. Zatím jsem se však málem z té krémové polévky podělal. To by byl teprv konec. Říkal kamarád, že konec světa nemá šanci, protože přece nemůžeme přijít o každovečerní komické číslo pani Drtinové. Taky by rád viděl, jak po skončení svého vystoupení v manéži nasedne na koště a odletí domů vlasy ji při tom vlají kolem její ďábelské tváře a sukně odhalí černé kopyto. Má kliku, že Boblig už to má za sebou.

Počasí slibuje kosu, mračmo a funění větrů, tak si vezměte jaegrovo prádlo s vlasem dovnitř. Venku je ako hovoria bratia hmlisto a vypadá že po obede tomu bude takisto.

A na Fejsbůku napsali:

  • Je to také první vláda, která opravdu pohnula s korupcí, která je nyní trestána, tudíž viditelnější. Samonasírači, místo aby to ocenili, považují tuto viditelnost za charakteristický rys právě této vlády. Kdyby o korupci pokrytecky mlčela, asi by si vysloužila méně kritiky.
  • Ten konec světa ma být dnes? Že bych měl důvod odskočit si do nevěstince.

A na závěr něco veselého-jak se dělají zprávy:

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2642x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 56
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist