Petr Paulczyňski: homepage

Hlody čtvrteční aneb miluji naše média

Dnes toho mnoho není. Možná zítra, protože v parlamentu dneska probíhá estráda na téma odvolejme vládu kvůli amnestii. Každý sice ví, že odvolávači nemají dost hlasů, ale co by si za ty prachy co berou nepokecali.

A prý to není estráda povídal Luboš Zablowjob. To kecá. Estráda je to vždycky, když si vezme slovo. A to ještě večer nejchytřejší Vašík zaexhibuje s finalisty soutěže Česko hledá prezidenta. Ovšem Vašíkových trapných exhibicích už si začínají všímat už i jeho profesní kolegové.

  • Smrt v přímém přenosu napsala Markéta Lukášková. Podle ní kdysi opěvovaný moderátor spáchal během prvního kola voleb několik vražd. Tou první byla sebevražda. Kariérní. Moravec neutáhl diskuse s kandidáty a naprosto se znemožnil. Vraždy se dopustil i na divácích. Mnoho z nich umřelo nudou.
    Tak tohle mi přijde podivuhodné... Už si toho všimli i kolegové...
  • Ne všechna média píší hlody. Občas se objeví i postřeh takořka normální. Jako třeba ne Eportálu., kde napsali: V posledních dnech se opět vynořila tolik démonizovaná OPOSMLOUVA. Prý díky ni začali jinak slušní Češi korumpovat jeden druhého. A taky o tom napsal "nejpravdivější" knihu Erik Tabery. A média to přece furt říkaj, že oposmlouva zlegalizovala korupční jednání. A taky to říká hodně známých politologů. Třeba Pehe, Dvořáková a....vůbec všichni.
    Ach jo, co si média usmyslí, to nám do těch mozků prostě vtlačí. To je marný.
  • zlin.cz píše Nová vysoká škola ve Zlíně. Vzniká Erotická Akademie. Je rozhodnuto. A je dobře rozhodnuto. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy udělilo akreditaci nové vysoké škole. Od září začne ve Zlíně působit Erotická Akademie (EA). O novou školu a její poněkud neobvyklé studijní obory je už teď mimořádný zájem nejen u nás, ale také v zahraničí.
    Konečně pořádná škola, na které se studenti něco naučí. Lepší než všechny ty politologie, sociologie, genderová studia apod. Jenom škoda, že se asi jedná o mystifikaci. Jsem ale zvědav, kolik troubů na to naskočí.
  • Nečasovo manželství je v krizi, premiér žije odděleně od manželky. Píší všude, ale první byly Lidovky.  Manželství premiéra Petra Nečase prochází krizí. Předseda vlády potvrdil, že již několik měsíců žije odděleně od své manželky Radky. "Moje manželství prochází složitým obdobím. Dostali jsme se do obdobné situace jako řada jiných manželství. Už dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě," uvedl Nečas Blesku s tím, že již několik měsíců žije od manželky odděleně. "Příčinou naší stávající rodinné situace není nikdo třetí. A to ani na mé straně, ani na straně mé ženy," uvedl Nečas. Dodal, že v této chvíli ještě nemá konkrétní představu, jak budou danou situaci řešit.
    Tak už i Lidovky nás krmí takovýmito bulvárními shitovkami? Na druhé straně už víme, proč nešel s prezidentem na oběd. Co na to premiérova nejbližší spolupracovnice není známo. Jenom aby ho večer v latexu nezbila bičíkem.
  • A Mirek Macek v dnešní glose: Oba prezidentští kandidáti předvedli ve včerejším Radiožurnálu „elegantní“ diskusi, jak jsem včera zaslechl tamtéž. To zajisté, ovšem života, neotřelosti a humoru v ní bylo jako masa v levných českých párcích.
    Mirku, fakt si myslíte že v těch párcích nějaké maso je?
  • Výzkumníkům komplikovala cestu na Antarktidu extrémní zima napsal Deník alias Rovnost. Zima je tu ale v tomto období velmi silná.
    Do prčic, milá Rovnosti, to je ale překvapení. To kdybyste nenapsali, tak bych si tam objednal letní dovolenou.
  • A trocha bulváru: Lejla Abbasová prozradila, na co ji uhnal Kocáb! Sice to opsali tak nějak slušně, ale jestli je to tak, tak už mohla zrovna skočit na Roberta Rosenberga. O ostatních serebritách je dnes obdivuhodné ticho. Nikdo se nesvlékl, kozy zůstaly v původní velikosti, akorát Rytmus řekl, že má Dara paty jak cikánka. Žito asi ztratil rolničky, protože dnes ani necinkl. Jo, akorát Ivetka vysoudila pro Artura 300 litrů.

A zprávy o počasí: Mé ajfounové aplikace jsou zmatené jak pes Goro před Tokyem. Každá hlásí něco jiného, rozhodně však bude něco padat. Jenom se ještě neví co. Doufejme že to bude něco od vody, protože sračky padají z našívaší při přenosu z parlamentu. Jo, taky asi mrzne, protože když mne žena poslala sebrat prádlo ze šňůry, zlomilo se mi pyžamo.

A z mého života: Manželka se konečně naučila ovládat zasádrovanou ruku a moje robota v kuchyni se tak dostává do normy obvyklé, to jest výchozí stav kdy jsem dokázal spálit i vodu na čaj. Ovšem řízení auta nezvládá, takže mne opět očekává tuhý boj v Romlandu, kde panuje tempo zběsilé. Hlášení místního rozhlasu, že si mám dávat pozor na peněženku uposlechnu, protože přemisťování peněženek v našem Romlandu je přímo soutěžní disciplina. Možná zkusím i posvačit nějakou cukrovinku rovnou u regálu, protože někteří opálení spoluobčané to dělají běžně. Podle horoskopu prý bude ve mně kolovat horká krev. Budu  energický až dravý a dokonce  vášnivý. Když jsem to říkal ženě, povídala, že to nejlépe uplatním při odstraňování vánoční výzdoby. Taky mne potěšila výrokem, že jí mám sundat podprsenku a kalhotky. Ale jen do chvíle než dodala, že kolíčky mám nechat na šňůře.Včerejší předpověď na úspěch v milostné situaci vyšla. Sportka se mnou zase vyjebala.

A na Fejsbůku napsali:

  • Pohodové ráno. Pes mi leží v nohách a posloucháme z našívaší se linoucí kydy. Až do okamžiku kdy z TV začala krafat soudružka poblitoložka Dvořáková. Pes okamžitě zděšeně utekl. Je to chytré zvíře. A to neví, že za chvíli bude i Vašík. To uteču i já.
  • Soudruhovi Rychetskému pomalu končí mandát, tak dělá služby socialistům a hraje na jejich notu. On totiž předpokládá, že nově zvolený prezident jej opět navrhne Senátu na jmenování jako Ústavního soudce. Proto započal svou kampaň za opětovné jmenování a je mu jedno zda pošlapává základní principy slušnosti, morálky, demokracie a samotné Ústavy. Jde mu jako správnému socialistovi jen o koryto.
  • Cibulka se koukám zbláznil už úplně. Prý by měl použít siderické kyvadlo.
  • Kam se hrabe Milouš z Červeného hrádku na dnešního Luboše Zablowjoba

A na závěr něco veselého - Klaus po amnestii :

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2361x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 20
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist