Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

Tak si nám senát popovídal o amnestii, která ja jak známo ve výhradní kompetenci prezidenta. Taková debata mi tak trochu přijde, jako diskutovat o vlivu vlhkosti na rezavění osy zemské.

Je skutečně možné, že amnestii, která je jedním z výsadních práv presidenta, označíme za velezradu? Hosty na veřejném slyšení byli například nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman nebo ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS), dále pak řada odborníků na ústavní právo. Jediný, kdo pozvánku odmítl, byl jakýkoli zástupce Hradu. Ani prezident ani "široký okruh tří odborníků", kteří amnestii chystali, se nehodlal této taškařice účastnit.  Václav Klaus dokonce označil aktivitu Senátu za směšnou a zapochyboval, že to senátoři myslí s projednáním jeho amnestie vážně. Senátoři Miroslav Antl, předseda ústavně-právního výboru Senátu, a Eliška Wagnerová, bývalá ústavní soudkyně, před zahájením slyšení ujistili, že to myslí smrtelně vážně. Tak dalece, že v horní komoře Parlamentu už je přichystána ústavní stížnost na prezidenta republiky pro velezradu. "A nejde jenom o amnestii, ale i o další kroky," zmínila Wagnerová. Jedná se například o Klausovo letité protahování připojení podpisu pod závazné evropské smlouvy. Tak kur(v)ňa jde o amnestii, nebo o ostrakizaci Klause? Citovat Lenina mi nepřijde příhodné. Ale jak v této situaci nevzpomenout jeho výrok o parlamentní žvanírně. Nebo se  u nás ústava a demokracie zachraňuje když Antl s Wagnerovou a Al Gajdou se domluví s Rychetským a sepíší ústavní dodatek, že Klaus je vlastizrádce? Ono by to chtělo místo nenávisti používat zdravý rozum, ale ten se u socialistů nachází opravdu jen málokdy. A to prý jsou oni: Miroslav Antl (nestr. za ČSSD)•Marta Bayerová (KSČM)•František Bublan (nestr. za ČSSD)•Alena Dernerová (nestr. za Severočeši.cz)•Jiří Dienstbier (ČSSD)•Alena Gajdůšková (ČSSD)•Jan Horník (nestr. za TOP 09 + STAN)•Miloš Janeček (ČSSD)•Miroslav Krejča (nestr. za ČSSD)•Libor Michálek (nestr. za KDU, SZ a Piráty)•Miroslav Nenutil (ČSSD)•Tomio Okamura (nestr.)•Vladimír Plaček (ČSSD)•Radek Sušil (ČSSD)•Eva Syková (nestr. za ČSSD)•Petr Šilar (KDU-ČSL)•Eliška Wagnerová (nestr. za SZ)•Jan Žaloudík (nestr. za ČSSD) No nic, dáme raději pár titulků.

  • Rada Evropy kritizuje Česko kvůli Romům, připomíná Lety. V Česku prý nadále přetrvává porušování lidských práv Romů, což kromě jiného potvrzuje i dosud nevyřešená situace ohledně koncentračního tábora Lety. Ve své zprávě to uvedl komisař Rady Evropy pro lidská práva Nils Muižnieks. Přetrvávající porušování lidských práv spatřuje například v postavení romských žáků v českém školství nebo v územní segregaci. Nezapomněl ani na prasečí farmu v letech. Na to všechno přišla tato moudrá hlava během čtyřdenní návštěvy.
    Milý pane eurocosi. Já vyrůstal na kraji brněnského Bronxu a do školy se mnou samozřejmě chodili i cikáni. Tehdy to ještě nebyli Romové. Troufám si tvrdit, že většinově postrádali návyky které měli ostatní spolužáci. To se týkalo čistoty, hygienických návyků i chování. Jejich známky byly více než podprůměrné. Přitom se nedá říci, že by šlo o retardované jedince. Jenom se projevoval jiný přístup k životu.  V čase kdy mne a ostatní gadže rodiče donutili udělat alespoň úkoly, naši cikánští spolužáci už dávno honili merunu. Otázku agresivity větší části z nich nebudu zmiňovat, protože to je jiný příběh(vymáhání svačin, bití jedinců,kteří si to nechali líbit a tak). Kantory většinou nezajímali, nechali je jejich nevědomosti a propadání až skončili ve zvláštních školách, jak se tomu říkalo. My jí říkali blbšúle. Skončili tam vlastním přičiněním, nikoliv rasizmem. A proto si myslím, že třetina Romů ve speciálních školách není projevem nějakého rasizmu. Je prostě třeba, aby menšina začala žít jako většina. Jako třeba Vietnamská menšina. Je také  potřeba, aby se zapojily romské elity, které se z tohoto gheta nevzdělanosti vymanily, nikoliv eurokokot se svou podivnou iniciativou.
  • Babiš píše o Fischerovi: Nestojím o "cvičeného medvěda". Miliardář Andrej Babiš se v komentáři pro čtvrteční Lidové noviny ostře ohradil proti mediálním spekulacím, že by se přední tváří jeho hnutí ANO 2011 mohl stát Jan Fischer. "Hnutí ANO ani já osobně s panem Fischerem o spolupráci nejednáme a nikdy jsme nejednali. Naše hnutí svého lídra má, stále jsem to já.
    Jestli někdo sledujete Lidovky, jistě se nestačíte divit. Dokonce i známý novinář P%lesl o nich napsal - to už je odpad zralej na zavření. Vymyšlený zprávy od A do Z.
  • Vrátím vám daně, slibuje Berlusconi v dopisech milionům voličů. Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi finišuje před nadcházejícími parlamentními volbami. Voličům poslal dopis, ve kterém slibuje vrácení miliard eur za daně z nemovitosti. Dopis přišel do schránky milionům lidí na Sicílii, v Lombardii, Kampánii a Benátsku. Tedy v regionech, které mohou rozhodnout o vítězi v nadcházejících volbách v neděli a v pondělí. A rozpouital mediální peklo.
    No to je skvělý. Slibovat lidem vrácení daní je podle levice trestný čin. Ale slibovat, že zdaním jiné jako třeba ve Francii 100% to je tak nějak socíálně správný. Quo Vadis Evropo? Zbláznili už se ti novináři úplně?
  • Veliký a mocný kmotr? Prý přítel šéfa ČSSD. Během vystoupení nového předsedy Věcí veřejných Víta Bárty v pondělním Hyde Parku byla otevřena diskuse o tom, zda a případně jak velký vliv na chod ČSSD má advokát Radek Pokorný, přítel Bohuslava Sobotky. Podle expředsedy sociální demokracie Jiřího Paroubka je nyní Pokorný „řídícím důstojníkem“ ČSSD a také je  osobní právník a kamarád předsedy sociální demokracie Bohuslava Sobotky. Jinými slovy řečeno, ti kmotři nejsou jen na straně ODS nebo TOP 09, ale jsou i na straně sociální demokracie,“ reagoval na ČT Vít Bárta na otázku, proč místo ODS a TOP 09 po parlamentních volbách nezačali spolupracovat raději s ČSSD.
    Hehe, řídící důstojník ČSSD... Schválně, co o tom napíšou Lidovky. Zajímavé je mlčení Bohouše Sobotky. Tem asi čeká odkud přiletí ta pověstná poslední facka. Jestli to neví, já mu to prozradím. Řekl bych, že to bude z Hradu.
  • Landa při projevu na Slavíku nic neprovedl, rozhodla policie. Pražská policie odložila trestní oznámení na zpěváka Daniela Landu týkající se jeho projevu při předávání hudebních cen Český slavík ve Státní opeře loni v listopadu. Oznámení na něj podal bývalý senátor a advokát Jiří Vyvadil kvůli údajné hrubosti zpěvákova vyjadřování.
    Landa je sice podivím, ale coby provolativní umělec nemá konkurenci. Řekl bych, že mezi právníky tuto funkci plní pan doktor Vyvadil, ale občas se může vzít za ruku s paní doktorkou Samkovou. Protože zaměstnávat policii takovou pitomostí může zase jenom pitomec.
  • A u Hooka napsali: máme i elektromobily, který pro změnu nehlučej vůbec, ty pojebanci si jezděj jak Hopkirk, což byl duch a srážej chodce jako kuželky, protože prostě nejsou slyšet a tedy co s těmahle indiánama na ulicích a tak se vymyslelo, že by měly pod kapotou takovou tu dětskou řehtačku, která by dělala kravál, anebo že by řidič hlasitě zpíval některou z optimistických písní schválených EU, což už začíná bejt hodně dobrý, ovšem nepodceňovat bruselský smažky, jelikož zřejmě zvítězí návrh, že před každým elektromobilem poběží maník s vlaječkou EU, kterej bude ve všech oficiálních jazycích, kterejma se v Bruselu mluví, hrdelním hlasem varovat kolemjdoucí, aby si dali bacha, protože se za ním sere v elektromobilu solární baron a skvělý je na tom všem to, že máme díky těmhle hovadinám neskutečně barevnej život.
  • A kousek bulváru: Jiří Pomeje je v šoku: Dostal padáka z VIP zpráv! Za pultem už se Jirka dlouho neohřeje. Z televize byl odejit.Pomíkovo okénko už brzy nebude! A prý ho nahrad bývalá hvězda Primy Mahulena Bočanová. Netuším, zda je to dobře nebo špatně, protože tyhle hovadiny nesleduji. Zato jako milovníka umění Jana Saudka mne zaujal titulek. Jan Saudek se zbláznil?! S devadesátkou na krku chce další dítě. Tak není nad to, dělat si svoje vnoučata sám. V uměleckých kruzích je to zvyk obvyklý. Nezbývá než klukům závidět, že se dokáží pochlapit. Kolik je to stojí na Viahře zprávy nepraví. A Nostradamus prý předpověděl ruský meteorit! Je to znamení konce světa! "Na úsvitu bude vidět velký oheň. Hluk a světlo se bude šířit směrem k severu. Zatímco svět bude umírat, a budou slyšet výkřiky, smrt je bude čekat zbraněmi, ohněm a hladem,” tak si Nostradamus představuje začátek 21. století. Nostradamus popisuje, že na nebi se budou stále častěji objevovat záhadné světelné úkazy. Dokonce uvádí, že nemusí mít vesmírný původ, ale že jde o začátek války mezi dvěma mocnostmi.  Právě tímto směrem se ubírají spekulace mnoha záhadologů a milovníků konspiračních teorií, kteří nevěří, že v Rusku dopadl meteorit. Objevily se spekulace, že šlo o zkoušku nové zbraně, která je údajně schopna ovlivňovat počasí a vyvolávat klimatické jevy. To abych si preventivně dal nějakej pořádnej stejk, než to vypukne. A vám radím totéž. I kdyby konec světa nebyl, aspoň se nedlábnem.

A zprávy o počasí: Venku trvale pošmourno. Dokonce ptáci u krmítka jsou nějací depresívní. Prý je to nedostatkem slunce což způsobuje zimní depresi. Jak se bránit? Tak houby jsem protivnej jak mi říká moja. Nemocnej jsem. Podrážděnost, nižší výkonnost se prý mohou rozvinout v patologickou smutnou náladu. Člověk přestává být schopen dělat běžné denní aktivity a nic ho nebaví. Tak jestli nevyleze pepa a nezačne svítit začnu žrát Lexaurin. Protože zítra se prý zase budeme klouzat na bílém co bude sypat A kosa bude nevídaná, protože kočka co číhá u krmítka si donesla na pozorovatelnu deku.

A z mého života: Také Vy můžete mít enormní a tvrdé erekce, přišla mi do mailu nabídka. Nechcete také erekci s dlouhým, nepoddajným, ocelově tvrdým penisem, kdykoli by se vám zachtělo? Co byste tomu řekli, kdyby se všechny ty ženy, které obdivujete, odevzdaly do vaší náruče? Nechtěli byste také, aby se ženy zmítaly v rozkoši? Tak taková nabídka by se málem nedala odmítnout. Kdybych si ovšem nevzpomněl na vtip, jak po éře silikonu a Viagry se v určitém věku dostaví situace, kdy svět je plný nádherných poprsí a pevných penisů, jenom nikdo neví k čemu je to dobrý. A tak jsem ten mail nelítostně vymazal. A večer si dám jahody se šlehačkou.

A na Fejsbůku napsali:

  • "Zatímco Šťastný bojuje “za elementární principy pravicové politiky” a Nečas u toho smutně zírá do kamer, bývalí voliči pomalu posouvají TOP 09 do čela české pravice."
  • v ramci zachrany demokracie bych zakazal ze zakona sociology a politology a samozrejme casopis Respekt
  • Že já vůl netuneloval nějaký eurofondy, státní zakázky nebo se třeba neangažoval v nějakým kasírování pohledávek městských firem. Mohl jsem si teď hovět ve vatě a ne se dřít jak debil od rána do večera
  • Sponzoři prezidentských kandidátů se dělí na tři skupiny. Jedna, ta co podporovala Jana Fischera, dokázala tím, jak po jeho vyřazení v prvním kole najednou odmítá věnovat peníze slíbené na kampaň, že za tyto peníze v budoucnu něco chtěla. Druhá, ta co podporovala Miloše Zemana, za to určitě dle medií bude něco chtít, a to nejméně temelínské zakázky nebo příklon k Rusku. Jen ta třetí, ta co podporovala Karla Schwarzenberga, byla a je dle medií čistá jako lilium a dělala to pro krásné Karlovy oči.

A na závěr něco smutného. Už zase jsme se omlouvali Německu že jsme vyhnali Sudeťáky :
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2471x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 42
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist