Petr Paulczyňski: homepage

Hlody čtvrteční aneb miluji naše média

Zakladatel Nadačního fondu proti korupci Karel Janeček usilující o obvinění prezidenta Klause z velezrady už našel svých 28 volů.Takhle se k této snaze postavila jedna bývalá senátorka,

kterou léta znám a které si nesmírně vážím. Napsalla šéfovi senátu. Pane předsedo Štěchu, možná si vzpomenete na dobu, kdy jsem Vám prorokovala předsednictví v odborech po panu Falbrovi a Vy jste to ve své upřímné skromnosti odmítal připustit. Čas mně dal za pravdu, Vaše politická hvězda stoupala výš a výš a dnes jste druhým mužem ve státě. Přeji Vám to, i když s Vašimi politickými názory bouřlivě nesouhlasím, ale vím, že jste slušný člověk a nesmírně oceňuji Váš spořádaný rodinný život, ve vysokých kruzích zcela neobvyklý.Jsem přesvědčena, že nejvyšší stupeň kariéry je ještě před Vámi. A proto Vás naléhavě žádám: zabraňte bláznivému nápadu projednávání prezidentské velezrady!!! Že tím bude znevážen Senát u určitých vrstev obyvatelstva mne mrzí (bylo to i moje hřiště), ale není to podstatné - o hřebíček do rakve víc nebo míň - ale děsí mě mezinárodní ostuda, kterou si naše země nezaslouží. Nejsme přece banánová republika, která mění prezidenty tak, že toho starého vyfackuje. Jsme civilizovaná země a pokud se tak nebudeme chovat, nemůžeme čekat žádnou úctu nebo uznání od svého okolí. Úplně rozumím pohnutkám Vašich ambiciozních senátorských kolegyní, které pro pět minut slávy udělají cokoliv, ale hanba padne na celý Senát, jehož jste hlavou, a bohužel na celou republiku. Tady přestává legrace, Senát není hradní nádvoří, kde chce pražský dav v čele s Jiřinou Šiklovou posměšně vyprovodit pana prezidenta žlutými narcisy. Senát je demokraticky zvolená horní komora Parlamentu České republiky, která by se neměla znectít hloupou šaškárnou. Vím, že nemáte právo veta, ale do funkce Vás mimo jiné vynesly Vaše diplomatické schopnosti a já Vás prosím, abyste je v tomto případě použil k zamezení mezinárodní ostudy.
Přeji do budoucna vše nejlepší!
No a teď na titulky.

  • Dívka má dostat za předmanželský sex sto ran bičem, informují mLidovky. Soud na Maledivách vynesl trest sto ran bičem nad patnáctiletou dívkou za to, že měla předmanželský sex. Podle mluvčí soudu pro mladistvé byla dívka potrestána také osmiměsíčním domácím vězením v dětském domově, kde momentálně žije. Trest si údajně zaslouží, protože dobrovolně spáchala čin v rozporu se zákonem. Bičována prý bude, až dosáhne věku 18 let, pokud nebude požadovat, aby se tak stalo dříve.
    Myslím, že pánové v Bruselu by s ohledem na přístup k islámským přistěhovalcům by měli toto ukázkové zákonodárství ihned převzít.
  • CETV loni vyplodila ztrátu přes deset miliard korun. Bez Time Warner to nepůjde. Ronald Lauder a Adrian Sarbu dokazali nemožné. Jimi řízená televizní skupina Central European Media Enterprises, jejímž hlavním aktivem stále zůstává TV Nova, za loňský rok vykázala ztrátu 546,4 milionů dolarů. V přepočtu jde o více než 10,5 miliard korun. Částka je vyšší než kolik musel český stát zaplatit CETV po prohrané arbitráži za údajné zmeření její investice do Novy. Za více než devadesáti procenty oznámené ztráty stojí odpis aktiv. Investoři po oznámení ztráty okamžitě spustili výprodej akcií, které propadly o více než deset procent. Na pražské burze bylo dokonce na čas pozastaveno obchodování s akciemi.
    Jestlipak si ještě někdo vzpomene na Vovku Železnýho.
  • Ulici Václava Havla v Brně odmítáme, vzkazují lidé. Po bývalém českém prezidentovi v Brně ulice nepojmenovávejte. Alespoň zatím ne. Brňané o tom mají podle ankety na stránkách městské části Brno-střed jasno. „Z pěti a půl tisíce respondentů nechce Havlovu ulici či uličku tři tisíce lidí. Tedy pětapadesát procent," řekl  starosta městské části Libor Šťástka.
    Tak ti občani napomínám. A varuju. Myslím, že přijde pravda a láska a dá jim do držky.
  • Fischera jako velvyslance nechci, řekl Schwarzenberg, který je zásadně proti tomu, aby se exministr a neúspěšný prezidentský kandidát Jan Fischer stal velvyslancem. Přechod do diplomacie Fischer připustil. Pokud by ho na některý velvyslanecký post navrhl nastupující prezident Miloš Zeman, Schwarzenberg by se postavil proti. Ve středu to uvedly Lidové noviny (LN).Jsem zásadně proti, aby posty ambasadorů byly využity jako odškodnění pro neúspěšné nebo zbytečné politiky," řekl však listu Schwarzenberg.
    To je divný. Bývalý europoslanec a komunista Remek v Moskvě by svatému knížeti nevadil .
  • Radek John: Odhalím sviňárny. Už za týden. Poslanec a čestný předseda Věcí veřejných Radek John se vrací k investigativní žurnalistice. Příští týden v úterý v hlavním vysílacím čase bude poprvé moderovat pořad v televizi Barrandov Bez cenzury, který bude o politice.
    Tak uvidíme. Jako pár dílů o jeho a veverčích sviňárnách by mohlo být dokonce veselé.
  • Dávat pětky prvňákům je sadismus. Prosadí se slovní hodnocení? Prý bude místo známek lepší dávat razítka. Třeba prasátko.
    Teda povím vám, že na těch ministerstvech mají lautr lejno co dělat. Autorovi tohoto nápadu bych dal na čelo razítko Třeba vola.
  • A jeden Kubera bez dodatku: Žalovat prezidenta z velezrady na to, abychom zjistili mantinely Ústavního soudu, to mi připadá opravdu za hranicí vkusu, protože ono to má i zahraničně-politické dopady a kromě toho, že to je nevkusné, tak je to také zbytečné, protože ty mantinely můžeme zjistit i jinak. A kromě toho Ústavní soud nedělá ty mantinely, ty mantinely dělá moc zákonodárná, to znamená parlament, a ten je může stanovit v ústavě. Ostatně i z ústavy se už stal trhací kalendář, protože jenom ve sněmovně teď leží, tuším, pět nebo šest změn ústavy, takže s ústavou už si nikdo neláme hlavu. Já čekám, kdy se najde šílenec, který řekne, že bychom mohli zavést trest smrti, aspoň pro případ Václava Klause, že bysme ho teatrálně popravili, Brusel by nám to jistě odpustil, pak bysme zase ten trest smrti zrušili. Je to děsivé a jenom znovu upozorňuju všechny, kteří rozjíždějí tuto hysterii, že v historii se stalo mockrát, že právě ti, kteří začli, tak potom skončili velmi neslavně.
  • A kousek bulváru: "Jiří Menzel pohovořil o nevěře své ženy a nemanželské dceři: Dohodli jsme se na tom." To mi hlava nebere. Taková neformální švédská trojka. Teda mně přitáhnout moja domů levobočka, tak oba  letí jak čarodějnice na Petrových kamenech. Buď je jiná doba, nebo je pan režižér už dementní. Ale pochvalovat si život ve třech, to promiňte nemůže normální jedinec. A ještě si o tom pokecat do novin. A Babovřesky vydělaly přes 42 milionů! Všichni kritici (to jsou ti co sami vytvořili kulový ale nejlíp ví jak mají tvořit jiní) to poplivali, ale obyčejný člověk, co volí socany a komanče za pivo a párek, trhá kasovní rekordy. Holt Hubálkových 30% asi fakt funguje. Obě zprávy mne vyvedly z konceptu tak, že na ostatní zhůvěřilosti mi nezbyla chuť. I když některý holky ukázaly kozy.

A zprávy o počasí: Aplikace v ajpedu na mne vykukuje žlutým sluníčkem, z čehož soudím, že konečně nebude chcát. Ranní překvapení kdy teploměr na zahradě ukazoval 20 stupňů se vysvětlilo. K tomuto nečekanému meteorologickému jevu došlo proto, že teploměr pochcal pes.Také pozoruji u svých agam a gekončíků jisté projevy přicházejícího jara a to takové, že chtějí šukat. No jestli tím přivolají slunko, tak ať si dělají co chtějí, i když u toho hlomozí. Zkusím o projevech jara pohovořit u večeře, ale obávám se že moja rozhodně prohlásí že ona má ještě zimní spánek.

A z mého života: Změníte-li něco málo na své vizáži, přidá vám to hodně na sebevědomí praví horoskop. To mi připomíná ten vtip, jak si manželka které si muž nevšímal nasadila plynovou masku s dotazem: vidíš na mně něco nového? Jo povídá on, vytrhala sis obočí. Nojo, ale kde seženu teď masku? Jinak bych mohl být výjímečně pochválen, protože jsem mojí nechal vyměnit baterii v autě za novou a ještě k tomu jsem koupil grilované kuřátko. Tak prý moje iniciativa rozhodně nepřijde vniveč a  budu vyslyšen. Ještě nevím v čem, možná nebudu muset kroužlat zeleninu na polívku.

A na Fejsbůku napsali:

  • Ve všem konina, jen v Anheuser pivu voda.
  • Kampak Marxové se hrabou
    na ty šašky s velezradou:
    dvacetosm veleoudů
    chce psát ústavnímu soudu.
  • Hutka dostal cenu. A hlas z Holandska k tomu poznamenává: Hutka nikdy pořádně nepracoval a doma i v cizině parazitoval, pobíral sociální dávky a jako homelessák se jen tak bezcílně poflakoval. Od jointu k jointu. Moc toho o pořádné muzice nevěděl, proto po návratu zjistil, že jsou u nás mnohem lepší muzikanti, co ještě navíc celé roky předtím pomáhali Čechům. Tohle ho štvalo a jak to vypadá i po celý život štvát bude. Svědomí má i Hutka, i když je to chorobně závistivý člověk, jenž v životě nic nedokázal, protože bez práce nejsou koláče ani v Nizozemsku. Už tam záviděl sousedovi, co pracoval a měl se líp než on…
  • Dozorčí radu německé hnědouhelné a elektrárenské společnosti Mitteldeutsche Braunkohlengesellschaft (Mibrag) posílil někdejší předseda vlády Mirek Topolánek. Mibrag je součástí Energetického a průmyslového holdingu. V jeho struktuře má šestapadesátiletý expolitik a jednatel VAE Controls Prievidza i jiné posty. Od podzimu 2011 je například předsedou dozorčí rady Elektráren Opatovice, dále je předsedou výkonné rady Teplárenského sdružení ČR. Kam ještě ho lodivod posadí?
  • Počet slabomyslných, nenávistných senátních Pragováků se zvýšil na 28. Podpis připojil Štěch.
  • Debil, blbeček, debil, blbeček, jen tam vzadu kretén Antl a Wagnerová vedle sebe...
  • vzycky jak vidim tu Elisku Wagenrovou na obrazovce , tak mam dojem, ze televizi zase ovlada Rumburak .
  • Tak už prý podepsal i Škromach. Začínám si myslet, že fáma, že připojil elektrický ohradník na 220V není pomluva.

A na závěr něco veselého :

A zde je ta osmadvacítka: František Bublan (ČSSD), Miroslav Antl (BEZPP- bez politické příslušnosti), Eliška Wagnerová (BEZPP), Jiří Dientsbier (ČSSD), Miroslav Nenutil (ČSSD), Miroslav Krejča (BEZPP), Miloš Janeček (ČSSD), Marta Bayerová (KSČM), Tomio Okamura (BEZPP), Zdeněk Michálek (BEZPP), Radek Sušil (ČSSD, Jan Žaloudík (BE...ZPP), Eva Syková (BEZPP), Petr Šilar (KDU-ČSL), Alena Dernerová (Severočeši.cz), Jan Horník (BEZPP), Vladimír Plaček (ČSSD), Alena Gajdůšková (ČSSD), Ivo Bárek (ČSSD), Jiří Šesták (HOPB), Pavel Lebeda (BEZPP), Božena Sekaninová (ČSSD), Eva Richtrová (ČSSD), Hassan Mezian (ČSSD) Miloš Malý (ČSSD), Jan Veleba (BEZPP), Pavel Trpák (ČSSD) a Zdeněk Škromach (ČSSD)


A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2425x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 60
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist