Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Ústavní soud překvapil. Soudci totiž smetli se stolu stížnost na prezidentskou amnestii podanou třiceti většinou socanskými právními brouky pytlíky.

Opozice tak  utrpěla včera u Ústavního soudu porážku, která může věštit i podobný osud jejích dalších podání u tohoto soudu. První kdo se ozval byl jeden z brouků pytlíků lidem přezdívaný Pitomio. Ten pravil: Je mi z toho na zvracení! Něco tak odporného si nelze ani představit! „Politicko-ekonomická mafie vítězí, zloději a tuneláři mají zelenou," okomentoval to na FB. A v intervjúku na PL se také vyzvrátil.  "Vzhledem k propojení předsedy Ústavního soudu pana Rychetského, pana Zemana a pana Klause nečekám, že bude mít žaloba úspěch. Ústavní soud je už zaplacený, v uvozovkách, prebendami a jeho rozhodnutí nejsou nezávislá," uvedl senátor Okamura pro ParlamentníListy.cz.„Je mi z toho na zvracení, něco tak odporného jako Klausova amnestie jsem si dříve ani nedokázal představit. Je to celé hnus. Je rozkradená země a zloději se nám v klidu smějí do ksichtu. Bude i nadále většina občanů mlčky sedět doma," kritizuje Okamura přílišnou přizpůsobivost české společnosti. Přitom vyzývá občany, aby neseděli doma. A co mají dělat? Bude pan Okamura spokojený až se bude tříštit sklo a budou hořet auta? K tomu jedna hádanka: Na shromáždění vysvětlil, že řešení nepřijde z parlamentu, ale z revoluce. V tom, že stát může být obnoven jen radikálními změnami. Kdo to řekl?  Janeček? Popelka? Okamura? Nikoli, rok 1919, Adolf Hitler. No a teď na pár titulků.

"Velezrádce, řekl senát" napsaly Lidovky. Teda na ten titulek musel přijít někdo genitální. Už vidím jak se tam všichni tetelili blahem. Jsem zvědav, co tam dají, až jim tu velezradu hodí ÚS na hlavu. Protože to senátní divadlo s velezradou je jedna z největších prasáren v popřevratové historii české politiky. Ale těším se na jednu věc. Taťka se e v dobách krize a tlaku na svou osobu vždycky zmobilizuje. Zatím vždy dokázal každou takovou situaci obrátit ve svůj prospěch.  Jak napsala kamarádka:  Zkrátka, ať se to komu nelíbí sebevíc, VK byl a je nejvýraznější postavou, jakou kdy česká politika měla. A beze sporu to bude platit i v době, kdy už ani Google.com nebude vědět, že někdy existoval nějaký Dientsbier, Antl nebo nějaká Wagnerová. Dokonce i Jindřich Šídlo, kterého nelze podezírat z obdivu k VK napsal: Odcházející prezident má jednu pozoruhodnou vlastnost: nejvíc síly nabírá, pokud je považován jednou provždy za poraženého nebo alespoň za outsidera. Je to jeho mistrovská role, mobilizující jeho příznivce: zrazený a ponížený hrdina se znovu zvedá. Pokud měl Senát v úmyslu tohle představení na Klausově dalším začátku zinscenovat, povedlo se to dokonale.

Útok na Klause jde od Schwarzenberga napsaly První zprávy.  Útok prý pochází z ideového tábora kolem Karla Schwarzenberga. Podle hnutí D.O.S.T  ze složení žalujících zákonodárců a jejich napojení na Karla Janečka je zřejmé, že tento zatím poslední útok na samotné základy zbytků naší státní suverenity a svobodné společnosti přichází z ideového tábora kolem Karla Schwarzenberga.
No to bych teda rád věděl, kde k tomu autor přišel. Miluji nedoložené spiklenecké teorie.

Ne, nejedeme dál. Klaus by měl opravdu odejít, píše Aktuálně. A následuje zlolajný text pana Lipolda, který nezapomněl ani na chilské pero. Dokonce dostal slovo největší klausotepec Pehe: „Náznaky, že by mohl chystat politický comeback, neotestovaný skutečnou podporou voličů, jsou samy o sobě politickou zbraní. Už proto se Klaus do politiky nepohrne," soudí Jiří Pehe.
No kluci, myslím, že děláte účet bez hostinskýho. A na to že Klaus odejde pane Lipolde a pane Pehe zapomeňte. Jenom se ještě tají odkud se vynoří.

Jan Ruml: Klausovi se z ODS podařilo vytvořit xenofobní sektu zní titulek v Týdnu. Václav Klaus ve funkci prezidenta dokázal svým národně orientovaným konzervatismem a ekonomickým liberalismem nesmiřitelně rozdělit společnost. Z ODS vytvořil nesnášenlivou sektu. Jeho nezvládnutá sebestřednost ho povede k dalšímu angažmá v politice - pokud vytvoří novou politickou formaci, bude patrně posazena extrémně napravo. V rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.CZ to soudí bývalý Klausův kolega a exministr vnitra jeho vlády Jan Ruml.
Tak nevím, jestli se pan Ruml nenachladil v tom spacáku na velíně ČT a dodnes to na něm zanechalo nevratné stopy.

A kousek bulváru:  Jan Saudek plánuje v 77 letech svatbu. Za ženu chce pojmout svou o 35 let mladší přítelkyni. Skutečně uvažuji o svatbě, pravil. Tam od svědků dostanu dary, a tak se zase trochu obohatím. Nejlepší způsob, jak se seznámit s dívkou, je udělat jí dítě. Dáma má už dvě, tak při tom třetím už bych do toho šel.  "Předevčírem jsem na dítěti zrovna pracoval, ale ještě nemám výsledky," dodal Saudek. V 77 pracovat na dítěti je obdivuhodný výkon. A Českou Miss vybere božská Ornella! Ale neděste se, nebude to ta s tou pověstnou jednou mozkovou buňkou. Bude to ta o níž Jiří Žáček složil báseň:  Když se v kině dívám na Ornelu Mutti, mám chuť plenit dívčí tuti-fruti. Ale když se kouknu na Růžu, nemůžu. Taky pozor na koncert Joža Ráže, kterého prý chytil amok: Fanoušky bych nejradši profackoval! Blesk také konstatoval, že Mirek Macek má uklidněné hormony. Macek si s sebou do společnosti vyvedl dlouholetou mladou milenku Petru Hrochovou. S tou se poprvé ukázal před šesti lety na Velké pardubické. Že by se někdejší kanec české politiky uklidnil a usadil? Jak znám Mirka, o uklidnění jeho hormonů nemůže být řeči.

A u Hooka napsali: Ikea je malinko ve smyku, jelikož poté, co se zjistilo, že masové kuličky v rámci úspor dělali z mustangů pěstovaných na ekofarmě nedaleko Fukušimy, takže nejen že tyto byly šetrné k životnímu prostředí, ale ve tmě i slabě světélkovaly, tak mimo tohle se teď přišlo na to, že maj v mandlovejch dortech rozemletý hovna, což by až tak nevadilo, jelikož mandle maj výraznou chuť a přebijou kde co, nicméně průser je ten, že jim to nikdo neschválil, protože platí, že na každou sračku potřebujete glejt z Bruselu a fakt se mi děsně líbí, jak ti vysmažení dementi, ta Osada píčusoidních havranů, ofiko nazývaná Senát, jak urputně řešej velezradu odstupujícího Taťky, jak se mu snažej dokázat, že chtěl přičlenit Východočeskej kraj k Mongolsku, protože to je asi tak to jediný, na co by ho mohli dostat a tyhle věci, jako hovna v žrádle, jsou jim naprosto šumák....

A zprávy o počasí: Jsem zmaten. Jak je to sakra s tím jarem? Zdeněk Škromach ještě nic nenapsal o sluníčkovém dnu, přitom za oknem už Pepa rumpluje. Také jsem dostal úkol řešit krtky, kteří se brzy vzbudí a budou dělat veselé hromádky, které náš pes s oblibou rozhrabuje. Vrnící odpuzovač loni nezabral, protože krtci si okolo něho asi dělali diskotéku, soudě podle počtu hromádek. Kamarád na FB radí, že krtka je nejlépe vykouřit. Dělá prý se to takto: Krtka chytíme, zabijeme, usušíme, nadrtíme, naládujeme do fajfky, nebo zabalíme do cigaretových papírku a vykouříme. Jak prosté...Akorát se obávám návštěvy a pokuty zelené ekohlídky.

A z mého života: Včera jsem byl na pohřbu kamaráda a báječnýho člověka, zpěváka Boba Frídla. Tolik lidí na pohřbu jsem ještě neviděl. Říci, že to byl pěkný pohřeb by bylo asi morbidní. A vzhledem k tomu, že Bob byl vrstevník, bylo nás tam takových hafo. Mám pocit, že se budeme v takové sestavě potkávat stále častěji. Zvláštní je, že slova modlitby Otčenáš jsem nezapomněl, přestože do náboženství jsem chodil jenom rok. Pak Otčenáš komanči ze školy vyhnali. Zdá se, že z hlavy se jim to nepovedlo.

A na Fejsbůku napsali:

  • Jediným tvůrcem žaloby z velezrady na prezidenta Klause je právník Pavel Uhl. Jakou, že to měli staří Čechové zkušenost? Jablko nepadá daleko od stromu.
  • Účtování s Klausem má přídech jakési opožděnosti a zbabělosti. Milí pánové, měli byste teď spíš šetřit síly na jeho nástupce: zejména pánové Sobotka, Dienstbier a Zaorálek je budou velmi, velmi potřebovat..." - Spíš nebudou. Jdou jako telátka na porážku. Ale to je drobnost...
  • Investigativní poslanec Radek John se ptá kolegy poslance: "Počkejte, vy jste neměl peníze z dozorčí rady?" A ty, Radku, jsi neměl peníze z představenstva Janouškova Ora Printu???
  • Paradox moderní doby: když poslanci a senátoři odsouhlasí povinnost českých daňových poplatníků platit cizí dluhy, není síly, která by je za to pohnala k odpovědnosti, když se prezident pod tuto povinnost odmítne podepsat, může být stíhán za velezradu.
  • V pekle musí bejt pekelnej mejdan. Jednak má umřeniny Koba a zadruhý přišel Hugo.

A na závěr něco veselého:


A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2561x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 81
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist