Petr Paulczyňski: homepage

Hlody úterní aneb miluji naše média

Podle přikázání pomni abys den sváteční světil, jsem přes velikonoční svátky vynechal sledování hlodů, protože na zkažení nálady stačilo počasí. Takže dneska toho možná nebude tolik. ODS pokračuje v obnově pověsti rušením vlastních buněk,

pitomci co si myslí že umí řídit se vršili kastli na kastli, a na FB všichni komentovali vánoční počasí. Takže nic moc. A dneska budeme mít hlavní zprávu, že prezident popelníček vyvěsí na Hradě, symbolu české státnosti jakousi modrou fangli. Proč, to mi uniká. Vlajka EU je cizí symbol. Navíc neschválená Evropská ústava která obsahovala článek o zavedení symbolů evropské unie, tedy státní vlajky, hymny, hesla a evropského dnu nebyla schválena a byla přejmenována  na Lisabonskou smlouvu a tento článek z ní byl odstraněn. 16 států se s tím nechtělo spokojit a tak byl přidán článek 52, který zavádí tyto symboly. Česká republika mezi ty co je přijali nepatří, a nezůstávají tak pro ni tyto symboly symbolem Evropské unie. To jen tak na okraj. Dalším argumentem je, že Ústava České republiky, která  přímo vyjmenovává a zobrazuje symboly ČR, žádnou Evropskou vlajku neobsahuje. Jedinou výjímkou kdy nad Hradem vlálo něco jiného než česká vlajka byl hákový kříž. Mimochodem, nad sídlem prezidentů a králů Francie, Německa, Velké Británie ani Švédska vlajka Evropské unie dodnes nevisí. Vyvěšení vlajky nad Hradem je symbolika, za kterou se skrývá naše další souhlasné ovčí zabečení na eurosocialismus, dotace, kvóty, genderovou vyváženost, multikulturalismus, ekologismus a všechny ty lži a nesmysly vycházející z úst maoisty Barrosa a celé té povedené a nikým nevolené partičky. Proč, ptám se, když nad sídlem prezidentů a králů Francie, Německa, Velké Británie ani Švédska vlajka Evropské unie nevisí? Proč se proboha naráz cpeme tam, kam lidičky na obrázku? Nu a hop na pár titulků.

  • V budově Senátu má vzniknout prodejna propagující tuzemské výrobky. V jedné z budov v pražské Malostranské ulici chtějí někteří senátoři vytvořit "výstavně-prodejní místo" pro regionální produkty. Třeba moravskou slivovici nebo broušené sklo z Vysočiny.
    Což nejlépe okomentovali u Hooka. "Tak tohle je nápad skvělej, protože to pomůže naprosto všemu a už se přihlásil jeden výrobce, kterej dělá z párátek a kaštanů takový děsně vtipný jeleny a srnky a jebe je ve velkým a až turista přiletí do Ruzyně, sedne do tága, nechá se odvízt k Senátu, tam bude čtyři hodiny bloudit, pak najde výklenek, kde bude sedět nějakej pablb, kterej mu prodá buď jelena složenýho, nebo mu ho prodá levnějc jako skládačku, tedy dá mu v pytlíku pár kaštanů (myslím kaštanů ze stromu) a vyndá z huby párátko a to mu přidá zdarma, neb celej krámek, ty dvě poličky, dotuje EU z kapitoly „Rozjebaný euro“ a poslanec Jaroslav Zeman, kterej to celý vymyslel, si mne ruce, protože konečně našel smysl života, konečně ví, čím přispěje lidstvu, našemu národu, velkým i malým městů, střediskovým obcím a zapadlým vískám.
  • V Teplicích vypadly z náklaďáku basy s pivem, lidé je rozkradli. Hezké Velikonoce bude mít letos zřejmě skupinka mladíků z Teplic. Dnes dopoledne tam u supermarketu havaroval náklaďák plný piv. Místní chlapci nelenili a odnášeli si domů hned celé basy.
    No vida, je kluky opálený. A pak že nejsou šikovní.
  • Úspěch vzpurné buňce ODS nepomohl. Za kritické názory ji zrušili. Přestože sdružení ODS ve Františkových Lázních vyhrálo s pouhými 23 členy před třemi lety volby do městského zastupitelstva, výkonná rada se ho rozhodla zrušit. Nelíbily se jí kritické názory na okresní vedení na Chebsku. K vygumování sdružení stačilo, že se jeho šéf Otakar Skala ve svém občasníku Ohlasy ODS obul do okresního vedení na Chebsku v čele s Janem Mračkem a Tomášem Lindou. Označil je za chebské kmotry. 
    Tak to si kluk dovolil hodně Copak neví, že kmotr je v ODS zakázané slovo? Ostatně, jestli bude rušení místních sdružení pokračovat tímto fofrem, zůstane z té ódéesky za chvíli strana několika funkcionářů zvolna kráčející do... ano. Právě tam co vás napadlo.
  • Advokátka Samková žaluje matku oběti mačetového útoku. Za slova o Romech píše iDnes. Matka nejhůře posekané oběti novoborského mačetového útoku čelí v souvislosti s incidentem žalobě. Pro pomluvu ji zažalovala Klára Samková, dnes již bývalá obhájkyně z útoku obžalovaných Romů. Požaduje omluvu za výrok pro iDNES.cz, který prý poškozuje její čest a profesně ji znevažuje.
    Tak si myslím, že tuhle dámu už profesně poškodit nemůže nic víc, než ona sama. Myslím, že už by někdo měl zažalovat ji. Škoda že tu není blicí smajlík, napsal přítel na FB.
  • A kousek bulváru: Linda Finková, se svěřila, že na jaře myslí víc na sex než jindy. Což je rozhodně zaznamenání hodné, protože mnozí myslíme na sex furt, bez ohledu na roční období a nikdo o tom nenapíše. A v Silůvkách byla na Velikonoční pondělí vyšlehána děvčata šestimetrovou mrskačkou. Šlehání bylo spíše symbolické, dívky musely cudně nastavit své pozadí a čekat na manipulaci s šedesátikilogramovým monstrem. Tak jsem si vzpomněl na Freuda, jestli si hoši něco nekompenzovali. A miss Bučková je anorektička. Teda když koukám na ty modelky, tak mi připadají anorektické všechny. Ornela zmlkla i s matkou, Iveta taky nic a Aguš odjela na Maledivy. Už i ten bulvár nestojí za nic.

A u Hooka napsali: ...Na demonstraci, kterou uspořádalo občanské sdružení Help-Roma za propuštění Davida Ratha přišel jen řečník, čtyři novináři a bylo plno, zvíráme a netlačte se před vchodem, lístky došly a bufet není bezednej a předseda sdružení Andrej Lučka vedl patnáct minut jakýsi zmatený monolog, kde odsoudil vše, od globálního oteplování až po studenej odchov telat a pak skončil, sebral netknutý podpisový archy... a s megafonem v ruce odkráčel na další akci, která měla za cíl zamezit tání ledovců v Arktidě, jelikož v Arktidě led ubejvá, každýmu je to u prdele a až ho ubyde moc, bude pozdě se chytat za hlavu a mě fakt fascinuje, jak jsou některý lidi aktivní, jak se jebou naprosto do všeho, jak jim není lhostejnej stav věcí okolo nás ...

A zprávy o počasí: S ohledem na skutečnost, že z kouta teraria vylezl spící sklípkan, usoudil jsem, že možná přijde jaro a nastalý letní čas nebude sloužit k delšímu sáňkování dětí. Poté co po pavouk za chvíli zalezl zpátky, jsem nakoukl na různé aplikace a zjistil jsem, že dilema zda doplnit do ostřikovačů letní či zimní směs je vyřešeno. Bude kosa, bude chcát, místy bíle a na zemi se to bude mísit v mrznoucí břečku. Zahrada se změnila v barcamp holubů v zimním odění s ušankami. Temně hudrují. Marně. Zverimex se rozhodl, že je jaro a slunečnici neobjednal. Stejné je to se solí. Až to chcaní namrzne, budu za průchod naším chodníkem vybírat jako na kluzišti.

A z mého života: Velikonoční zvyky u nás byly narušeny. Poté co jsem se po ránu připlížil abych manželčino omlazování zahájil ve fázi kdy je ještě oblečena v noční košili, v okamžiku kdy jsem tu košili vyhrnoval, mi zcela nečekaně náš pes překousl mrskačku. Tak jsem to vzal rukou. Kurňa to bolelo. Mě, samozřejmě. Vědět to, ušetřil jsem za prut. Jinak mne zaujala zpráva, že  Brusel přišel na to, že vodní pára uvolňovaná při koupání a sprchování je nebezpečným faktorem globálního oteplování. Evropská unie chce proto zakázat používání teplé vody. Jeden by ani neřekl, že je to apríl, protože podobných hovadin už tam vypotili mnohem víc.

A na Fejsbůku napsali:

  • Karl mluvi o profesionalismu,a pritom pred par tydny mluvil o tom,jak s V.Klausem nekolik velvyslancu natvrdo vybartroval,do Sanghaje poslal p.Kuzmiaka,dlouholeteho Kalouskova lobbistu,ktery v diplomacii predtim nebyl ani den,takze jasne,zasadovost musi byt..pokud jde o druhe
  • Miloš Zeman bude obžalován z velebrady..
  • Nebyli ti zlodějíčci co rozkrádali pivo z havarovaného kamionu proklatě opálení?
  • Jde takhle Bradáčová kolem Strakovky a povídá si: "Tady ještě něco nesedí...".
  • Hymna evropské unie, vlajka evropské unie, prezident evropské unie ..... Co takhle konečně naplnit základní cíle projektu: volný pohyb osob, práce, služeb a kapitálu ?! .. a ne se plácat v ptákovinách..

A na závěr něco veselého  :

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2378x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 75
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist