Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Chcípněte komunisti, napsal někdy v roce 2009 neznámý autor na sídlo břeclavských komunistů. Ukázalo se, že čmárat nápisy na zeď není k ničemu. Nechcípli, ba ani nevymřeli. Naopak. Posilují.

Protože zdá se mají dost pomateného dorostu. A taky dost voličů - nostalgiků vzpomínajících na staré dobré časy, kdy sice museli držet hubu krok a zákryt a do ciziny se dostali leda tak k Balatonu a to ještě na poukaz ROH, ale vyhovovalo jim, že všichni měli stejné hovénko. A dnes jim vadí, že někteří co se starají mají víc.  Bojím se, že komunisti nechcípnou tak brzo, hlavně taky proto, že mají své kámoše ve své filiálce co se jmenuje ČSSD a která je drží při životě. Tvrdí ale, že přes všechny nedostatky měl minulý systém proti současnému základní přednost - ctil sociální práva lidí, bez nichž jsou ostatní lidská práva pouhou iluzí. "Naše cesta k socialismu je cestou demokratickou, cestou svobodné volby většiny. Jsme přesvědčeni, že na této cestě najdeme spojence, přemýšlivé občany, mladé lidi, kterým není budoucnost naší země lhostejná," praví dnešní komunisté v jakési své deklaraci. A tak si vzpomínám na tátův bonmot. Synu, neboj. Jednoho krásného dne půjdou komunisti do prdele. Táta se mýlil. Zatím to na to nevypadá. Protože národ prožívá krizi v nákupních centrech a rudochy do onoho místa  nemá kdo doprovodit. Proč tento úvod uvidíte hned z prvního titulku.

  • Daniel Herman, exředitel ÚSTR padl. Rada Ústavu pro studium totalitních režimů na svém zasedání odvolala z funkce Daniela Hermana. Odvolaný Daniel Herman prohlásil, že jde o politickou hru sociální demokracie v pozadí s komunisty. Podle spekulací by mohla Hermana nahradit někdejší ředitelka Českého centra ve Varšavě Pavla Foglová, která se na jednání rady objevila. Bývalá redaktorka Pavla Foglová pracovala několik let v Lidových novinách kde spolupracovala s členkou rady Petruškou Šustrovou. Změny ve vedení Ústavu  jsou odsouzeníhodné a špatné, instituci mohou změnit v ústav marxismu-leninismu, prohlásil dnes premiér Petr Nečas.
    Boj o vedení Ústavu pro studium totalitních režimů je jedním z nenápadných milníků. Měli bychom si uvědomit, že je to socialistický útok na historické pravdy a jejich nositele v ÚSTR jasná ukázka toho co se u nás bude dít ( a starší generace si to pamatuje z února 48 a po něm) po příštích volbách, pokud  NIC NEUDĚLÁME. Měli bychom se rychle probudit a uvědomit si, že partička pravdoláskařských salónních a kavárenských bolševiků odvolala šéfa úřadu, který by mnohé z nich mohl odhalit. Odchod Hermana může znamenat likvidaci ústavu, tak nenápadně začínala totiž destrukce demokracie před Únorem 1948, kdy komunisté se postupně začali stranicky zmocňovat všech institucí. A vládnoucí ODS? Ta bohužel chudera má co dělat sama se sebou. Jak pravil klasik: Mně se chce zvracet.
  • Svatý týden s EU. Na webu se objevilo nepovedené propagační video. Tolik titulek iDnes. Film vznikl na zakázku zastoupení Evropské komise v České republice. Má přiblížit mladým lidem fungování EU, seznámit je s její historií a jejími institucemi. Autor snímku, který se distribuuje jako výukový materiál do středních škol, společnost Filmochod, se ale od šestiminutové ukázky distancuje.
    Kdo jste neviděli, vygooglujte si. Je to takový celosvětový propagandistický trapas za peníze daňových poplatníků, který jen dokazuje, že EU neochvějně kráčí cestou rovnou tam, kde záda ztrácejí své poctivé jméno.
  • Hradní kancelář znovu tají platy Hájka a Jakla. Kolik dostali na odchodnou? Server Lidovky.cz se zajímal, s jakými odměnami odcházeli z Hradu exkancléř Jiří Weigl, jeho zástupce Petr Hájek či šéf politického odboru Ladislav Jakl.
    Tak asi v Lidovkách nemají co psát. Ostatně, koho to kromě Lidovek a ulice zajímá? Proč tady furt někdo vyvolává vlny závisti, když se minule zjistilo, že nic nenormálního se nekonalo?
  • Šlápla na kuří oko solárníkům. Teď prý Vitáskové vyhrožují smrtí, píší PL.Podle jejich informací předsedkyně Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková během velikonočních svátků obdržela zhruba 10-15 výhrůžek ohledně fyzické likvidace, které souvisí s tím, že kritizovala nadměrnou finanční podporu fotovoltaické energie, respektive provozovatelů těchto elektráren.
    To má asi holka za to, že napsala členům Hospodářského výboru, že pokud se nesníží  podpora, náklady na podporu elektřiny vyráběné z obnovitelných zdrojů energie narostou až do výše 1492 miliard korun. Prý již existují seznamy lidí, kteří z předražené elektřiny ze solárních panelů profitovali. Tak jestli mezi nimi jsou i poslanci, tak ať se paní Vitásková nediví. No zatím v tomhle absurdistánu policie stíhá ji.
  • Ugandská vláda chce zakázat nošení minisukní. Z obrazovek má zmizet i Beyoncé nebo Madonna, informuje nás ihned. Oblečení odhalující intimní partie bude zakázáno. To znamená cokoli nad kolena. Když bude mít žena minisukni, zatkneme jí, uvedl ministr etiky. Podle něj se i oběti sexuálního násilí dostávají do potíží právě kvůli tomu, co mají na sobě.
    Doufám, že se o tom nápadu nedozví pan Boris Šťastný. Určitě by se při své blbosti inspiroval, protože ten taky furt něco zakazuje.
  • A kousek bulváru: Tak dnes teda žádný kozy, žádný otěhotnění. Dnes samá špitální tragedie. Hapka v Bohnicích, Borhyová si zpřetrhala vazy a Honza Nedvěd se taky zmrzačil. Tak to už nejlíp je na tom Iveta. Dietoložka jí jen diagnostikovala, že má velký břicho ze stresu nebo chlastu! A Michal Viewegh po operaci prasklé aorty špatně vidí, stěžuje si na výpadky paměti a nechce se mu psát. To je dobře. To má za to co vyblil naposledy. Možná mu rupla herzna poté, co si to po sobě přečetl.

A u Hooka dneska napsali : Tak jsem myslel, že EU je ve své stupidnosti na vrcholu, ale ovšem jasně, nedocvaklo mi, že každý má v sobě touhu překonávat sám sebe, bořit hranice, posouvat, případně rozorávat meze, takže vznikl mediální projekt „Svatý týden s EU“, který není o nějakém žalmovém rozjímání, ale vo tom, že parta maturantů, kteří maj svaťák, se potácej zlitý městem, přesouvaj se z jednej knajpy do druhé a během tohoto týdenního tripu získaj mimo pohlavních chorob i spoustu infa vo Evropské unii, tedy jak EU funguje, kam se chce vydat, co ji trápí, kde má rezervy, kde přebytky a při tomto všem prožívaj nemalé osobní zvraty ve svých mladých, žánrově neukotvených životech a celé to podbarvuje romantický klavír pana Maláska, pouze na konci, kdy jedna z hlavních postav této psychedelické storky, maturant Oliver, zjistí, že mu na kožním diagnostikovali syfilis, zánět mozkovejch blan a horních cest dýchacích, zazní úryvek z Ódy na radost...

A zprávy o počasí: Přes den to vypadalo, že jaro klepe na dveře. Mezi mraky z nich občas krápalo, občas vylezl pepa. Ptáci na zahradě co si navykli na krmítko zlobně pořvávali a jeden hajzl mi dokonce po dlouhé době posral auto. A mamuš pravila, že bude třeba umýt okna. S ohledem na její nemocnou ruku tuším, co to pro mne znamená. Zítra koupím stěrku od Karchera co umývá skoro sama. Ovšem takovýhle pohled na mne nebude.

A z mého života: Dočetl jsem se, že člověk potřebuje třikrát víc sexu než práce. Ideální prý je den, ve kterém se může věnovat 106 minut sexu a jen 36 minut práci. Tvrdí to alespoň studie, kterou uskutečnili američtí a němečtí výzkumníci pro list Journal of Economic Psychology. Na základě získaných poznatků u 909 osob výzkumníci vypracovali optimální denní náplň pro štěstí člověka. Aktivní den přitom stanovili na 16 hodin. Nejvíce by se měl člověk věnovat sexu (106 minut), poté společenským kontaktům (82 minut), relaxaci (78), jídlu (75), meditaci/modlení (73), cvičení (68), telefonování (57) a sledování televize (55).Doufám, že se k té studii nedostane manželka. Protože normu 106 minut rozhodopádně nenaplňuji, určitě by mi vypla telku a dožadovala by se naplnění statistických zjištění. A to uznejte, to bych byl strhanej jak borůvka.

A na Fejsbůku napsali:

  • Není větší pocty pro konzervativního politika, než když lůza slaví tancem a alkoholem jeho skon. Myslím, že baronka se v nebi vítězoslavně usmívá .
  • Na Ostravské Univerzitě byl největší zájem o obory Psychologie a Společenské vědy... Jak vidno, pracáky o své klienty jen tak nepřijdou... Znám pár lidí, co studují sociologii, filozofii, religionistiku a podobné pavědy. Když se jich zeptám, co budou po škole dělat, tak nemají absolutně představu. Proč to tedy studují ?
  • Phileas Fogg revival... Už jen vyrvat ze spárů beduínů ománskou princeznu
  • Nedá mi to, abych se nepodělil o absurdní zážitek z minulého týdne. Syn pomalu končí studia na VUT v Brně a má již několik let Studentské konto u ČSOB. Přišly mu dvě SMS. V první bylo: “připsání kladného úroku za minulé období: 0,14kč”. Ve druhé: “Poplatek za zaúčtování úroku: 40kč”!!!
  • Myluju tihle inteligenti.
  • Odposlechnuto v hospodě: "A já fakt ty vodbory založim, a řeknu mu to do vočí: 'Pane Vaněk, my si nepřejeme, abyste vlastnil naši firmu!!!'

A na závěr něco veselého  :
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2411x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 54
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist