Petr Paulczyňski: homepage

Hlody pondělní aneb miluji naše média

Médii a virtuálním prostorem hýbe otázka teplého francouzského jara. Avšak pozor, není řeč o počasí. Teplé jaro se týká sňatků LGBT komunity. S ohledem na masovost odporu se ani nedivím, že naše politicky korektní media se tak nějak pletou

 v odhadu počtu odpůrců a to ve značném rozpětí od 150 tisíc a až po milion demonstrujících. Zdá se, že frantíci na rozdíl od nás takové sňatky považují za zvrhlost. A komu se to nelíbí, je zlobivé dítě, zvláště poté, co se u nás odehrála akce na záchranu jednoho skoroprofesora, kterého se zastali všichni multikulturní harcovníci našívaší včetně. Protože být LGBT je tak nějak správné. A ti co si to nemyslí jsou zlí, homofobní, jsou to klerikálové, fanatici a pozor! - jsou to také náckové a fašisti, protože to gayům komplikují. Tak jsem zmaten. Být homofobní - je to nadávka, je to něco degradujícího, je to něco zač se má člověk stydět? Mám se stydět za to že veřejně nejásám nad institucemi jako je registrované partnerství nebo dokonce sňatek osob stejného pohlaví? O adopci dětí nemluvě. Asi jsou mé názory málo multikulti a budu muset přijmout že jsem homofob. Jenom se stydím, že se za to nestydím. Pomalu ale jistě mi přijde, že být bílý a hetero už přestává být in. Bože, kam ten svět kráčí.Slovník cizích slov o výrazu homofob říká: strach či odpor vůči stejnopohlavně eroticky zaměřeným osobám nebo z myšlenky o vlastním homosexualním erotickém zaměření. Podle teorií, které tento pojem zavedly, je nezřídka obrannou reakcí ega v rámci potlačení těchto složek ve vlastním cítění. Tuto definici do slovníku musel protlačit někdo teplý, protože jsem-li homofob, pak to rozhodně není obranná reakce proti vlastnímu teploušství. Ani u mne, ani u toho milionu frantíků. No nic. pojďme na titulky.

V Paříži proti homosexuálním svatbám protestovalo více, než milion lidí. Více, než milion lidí v neděli vyšlo do pařížských ulic, aby protestovali proti zákonu o homosexuálních svatbách, který byl ve Francii schválen, píše se v prohlášení organizátorů akce, hnutí Manifestace pro všechny. Policie předtím oznámila skromnější údaje – 150.000 lidí. Francie se stala devátou evropskou zemí, která povolila homosexuální svatby. První svatba homosexuálního páru se bude konat 29. Května v Montpellier na jihu země.
Jak jsem napsal v úvodu. Myslíte, že ten milion jsou zlí, homofobní, klerikálové a fanatici?

Tomáš Halík: Je lepší, když občané státníka i nenávidí, než když se mu smějí. Tolik titulek České pozice. Milovníkum záhadného kněze doporučuji přečíst, ostatní varuji.
Pravdoláskaření v plný palbě. Je tam skoro všechno co mám na havlistech rád. Konzervativci vylíčený jako banda nevzdělanejch explicitních homofobních gayů, Satan Klaus a tak. Díky otče Tomáši! Vypadá to, že kdo s vámi nesouhlasí, je nevzdělanec, bigotňák, nedouk, přízemní trouba, zloděj, neslušný člověk, bolševik, zpátečník, milovník Jiřiny Bohdalové, klientelista, arogantní mocipán, proticírkevní propagandista... A mohl bych pokračovat. Takovou absenci nadhledu, tolik bezargumentových útoků ad hominem a neodůvodněného kastování "ty jsi hodný, ty jsi zlý" jsem ještě nikdy neviděl. Žádný rozhovor s "arogantním" Klausem a "hulvátským" Zemanem se tomuhle výkonu nepřibližuje ani z deseti kilometrů.

Izrael podle Hagua ztrácí podporu v Evropě kvůli židovským osadám.  Izrael přišel o podporu v Británii i v dalších evropských zemích kvůli své osadnické politice. V rozhovoru pro stanici Sky News to řekl britský ministr zahraničí William Hague, který ve čtvrtek jednal v Izraeli s premiérem Benjaminem Netanjahuem.
A co ty osady na muslimy okupovaných územích v Londýně, kam bílá holka nesmí v minisukni, aby jí prorokovi následovníci neztloukli? Ty panu ministrovi nevadí?

Ministr Kalousek nechal v Praze blokovat ruský letoun cisternou. Chtěl zastavit odlet podnikatele Alexeje Torubarova vydaného kvůli trestnímu stíhání do Ruska.  Ministr se tak snažil zabránit mezinárodní ostudě, napsaly Lidové noviny. Ruský podnikatel byl totiž vydán, aniž s ním bylo dokončeno azylové řízení, a nebylo tedy možné Torubarova vydat.
Teda jednak mi nějak uniká, jak může ministr financí manipulovat s cisternama na letišti, druhak se divím, jak naši ministři jden čehý a druhý hot. Třeťak si myslím, že Kalousek je lepší jak Chuck Norris, protože zastaví cisternou letadlo. Ještě se musí naučit prásknou točitými dveřmi a dělit nulou.

A trocha bulváru: Prej vypadl odkudsi nějakej Kukačka. Teda já na to moc nekoukám, leda při přepínání z programu na program. Ale jestli je to ten obézní kluk, tak aspoň může začít cvičit. Taky prý mistra kejklí Žita kousl žralok a má čtyři štychy. Teda Žito, aby bylo jasno. Jak jsem to tak viděl, tak to muselo být nějaký žraločí mimino. Pár žraloků jsem potkal, dokonce jsem se účastnil jejich krmení a tak vím, že když žralok kousne, vypadá to jinak. Holt z nás zase Žito dělá voly. Kdoví jestli ho neklovl kohout. Jo a Zpráva dne: Bratranec kamarádky, jehož sestřenice občas v supermarketu vídá babičku nevlastního bratra Brada Pitta, dostal zarděnky. Taky se vdala Hanychová. Ještěže to nedopadlo jak minule, kdy prý na sobě žehlila napařovací žehličkou kalhoty a opařila si pipinu.

A zprávy o počasí: Jak se tak na to počasí koukám, nejde mi do hlavy, kdo zavedl zas ten letní čas. Já bych to viděl na podzimní. Jak pravil kolega na fejsu: Děkuju globálnímu oteplování za možnost trávit v květnu krásné dny plné podzimního počasí. Taky jsem dospěl k názoru, že jen blbec si vezme ráno košili s krátkým rukávem když je venku 10 a v kanclu 15. A ještě k tomu jedou s vodou, což se děje vždy poté co projedu myčkou. Myslím, že Al Gore by měl vrátit tu Nobelovku. Už se těším až přijde teplo, protože nám možná děvčata na koupališti ukážou svýho bobra.

A z mého života: Podle pranostiky květen ještě tam budem jsem se rozhodl o víkendu nevylézat z postele. Toto rozhodnutí mi vydrželo jen do chvíle, než jsem byl vyhnán na farmářské trhy za zdravou výživou. Takový farmářský jogurt za 38,- no nekupte to. Po jeho pozření jsem navíc zjistil, že zrychluje krok úplně stejně jako ten z Romlandu. Také jsem přemýšlel o koupi bylinné směsi zvané Topořák kterýžto název mne zaujal. Ovšem poté co mi manželka pravila že bych si ho měl koupit aspoň 50 kilo jsem od záměru upustil, pprotože mi den předtím v nákupním centru ukradli peněženku ze zadní kapsy džínů. Fakt to ti kluci snědý mají vymakaný.

A na Fejsbůku napsali:

  • Zprava z tisku: "Během pobytu v Emirátech se ministr Schwarzenberg sešel s vládcem Ras al-Chajmy (RAK) Saudem bin Sakr al Kasimim. Na otázku ministra Schwarzenberga, jaký druh podnikání by si pro svoji zemi přál, vládce RAK odpověděl, že by mělo jít o odvětví nenáročná na manuální práci a spotřebu energie." Odpověď Ladislava Větvičky: "Mily Raso. Až najdu take podnikani, kere je nenaročne na robotu a spotřebu energie, tak si ty miliardy necham pro sebe, a rozhodně se s tebu nebudu dělit, ty zafačovana hlavo. Dobru noc.".
  • To, co se děje v Evropě, je jen malá ochutnávka islamistického násilí. Velkou část jejich sil totiž poutá Izrael. Už proto by si Evropané měli přestat přát jeho zničení. Pak bysme totiž byli na řadě...
  • To zas bude „zasvěcených“ komentářů k situaci na pražském magistrátu! Přitom stačí chvíli vyčkat, až se usadí mediální kouř, kal a pěna a bude vše křišťálově čisté: jde o prachy a o moc. O moc prachů a moc je přerozdělovat zase chvíli jiným kamarádům a kamarádům kamarádů…
  • 22. května, v den 200. výročí narození Richarda Wagnera, se konal v Bayreuthu galakoncert pod taktovkou Christiana Thielemanna. I Japonci jej přenášeli. Česká veřejnoprávní televize v té době dávala besedu o katolické buzně…
  • Tak se holt pražský primátor Svoboda vrátí do své gynekologické ordinace: vždyť mu může být jedno, jestli se na p*** dívá na magistrátu nebo v ordinaci.
  • Tak co Evropané, když se díváte, jak to muslimský kluci od 12 let roztáčejí ve Stockholmu a mstí se tak Švédům za jejich málo sociální, nesolidární a diskriminační přístup - pořád si myslíte, že podobný rozčílený palestinský kluci jsou nevinné oběti izraelské zvůle?
  • Teroristické bombové útoky na území EU budou od příštího roku moci provádět jen držitelé licencí na čištění bazénů.

A na závěr něco veselého:
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2471x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 47
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist