Petr Paulczyňski: homepage

Hlody pondělní aneb miluji naše média

Tak dnes titulky moc velký výběr neskýtají. Voda kam se podíváš. Tolik vody, že se dokonce přestalo mluvit o paterčatech, která slibovala téměř on-line přenos. Takže možná nejzajímavější je francouzská vzpoura proti Bruselu.

Což je ve fázi kdy se EU zmítá v problémech docela zajímavé. V souvislosti s povodněmi by se dokonce dalo říci s nadsázkou, že se nějaká řítí i na EU. "Evropská komise nám nemůže diktovat, co máme dělat. Může říci, že Francie potřebuje dát do pořádku veřejné finance, což je pravda," řekl Hollande. "Jsme si vědomi našeho evropského závazku snížit deficit. Ale co se týká strukturálních reforem, zejména reformy penzí, je na nás a pouze na nás, jaká správná cesta vede k dosažení cíle," uvedl francouzský prezident. A to se podívejme. To vypadá, že velkého bruselského bratra musejí poslouchat jen malé země. A navíc francouzský soudruh naštval skutečnou šéfku Evropy. "Unie nebude nikdy fungovat, když velká země, jako je Francie, řekne, že si může dělat, co chce. Pokud si některý stát v Evropské unii nebo eurozóně myslí, že nemusí plnit sliby, je to znepokojující," cituje agentura Reuters Michaela Fuchse, zástupce předsedy poslaneckého klubu křesťanských demokratů (CDU) v německém parlamentu. No, jestli se nemůžou dohodnout Francie a Německo, je na pořadu dne, kam celá ta slavná umělá EU kráčí. Odpovědět si milý čtenáři můžeš sám. Nu a my můžeme zkusit pár titulků, ale jak jsem pravil, dnes nic moc, neb samá voda.

  • Vzpoura proti Bruselu. Nediktujte nám, zlobí se Francie.  Doporučení a výzvy Evropské komise, adresované ve středu jednotlivým členským zemím EU, narazily ve Francii.
    Prezident Francois Hollande i premiér Jean-Marc Ayrault reagovali podrážděně na fakt, že Komise vyzvala Paříž k reformě penzí a trhu práce, ke zvýšení konkurenceschopnosti v oblasti služeb a energetiky.
  • Průzkum Pew Research Center ze začátku května ukázal, že 77 procent Francouzů se domnívá, že evropská integrace poškozuje jejich ekonomiku. A jen 41 procent jich má pozitivní názor na Evropskou unii. Skoro by se chtělo říci: A už se perou.
  • Dámský klub Frekvence 1 výzvami ke zveřejnění masturbace porušil zákon, informují Lidovky. Frekvence 1 podle Rady pro rozhlasové a televizní vysílání porušila zákon odvysíláním tří dílů pořadu Dámský klub věnovaných tématům masturbace, menstruace a ženského přirození. Rádio údajně mohlo narušit psychický a mravní vývoj dětí a mladistvých, rada zároveň upozornila na nevhodnou dobu pro vysílání podobných pořadů.
    Tak pravda je, že masturbovali všichni. A ti co to popírají to dělají dodnes. A co se ženského přirození týče, prý je to nejlepší věc na světě. Jenom to nesmí být chlap.
  • Tisk neprozřetelně zveřejnil průzkum společnosti Scio, podle kterého by se třetina žáků českých škol nikdy nekamarádila s romskými spolužáky a 40% by se přidalo k protiromskému pochodu.
    Šmarjá, tak to jak se dozví nějaká eurokomisařka a hned tu budeme mít nařízení, s kolika romskými dětmi se musí každé neromské kamarádit.
  • Žena, souzená kvůli vlastní léčbě konopím, se oběsila.  Mária Brodská z Rožďalovic byla opakovaně před soudem kvůli pěstování konopí, jehož účinky jí prokazatelně pomáhaly. Paní si doma podle návodů od známých a z televize vyráběla konopné masti a olejíčky, které jí pomáhaly léčit její bolestivé rány. Nic více, nic méně.
  • Přestože byla i Nejvyšším soudem České republiky, kam až se případ dostal,  už jednou osvobozena, stále byla pronásledována úřady, několika horlivými  úředníky a soudy. Ke cti nymburského soudu je třeba říci, že u něj byla pravidelně soudcem Václavem Krejčíkem osvobozována. Jenže ten neměl nikdy poslední slovo. Konečný verdikt však bohužel nad sebou vynesla sama paní Brodská.
    Jak je možné, že obyčejnou ženskou doženou kvůli mastičkám ke smrti a přitom jsou známy případy, kdy někteří novináři se tím, že hulí jak nezbedný kamna vůbec netají? Není tady něco uhozenýho?
  • A trocha bulváru: Yveta Bartošová byla prý vyplavena! Chybí mi info co Ornela Štiková. Naštěstí policie nabídla Bartošové evakuaci. Kolik to má procent? vyzvídala zpěvačka. Taky jsem se dočetl, že v tý Praze se prý nevylila jen Vltava ale taky Iveta a Miloš. Jo a v Kladrubech policie odhalila několik bílých koní.

A zprávy o počasí: Počasí nejlépe vyjadřuje výrok: "Končím s pitím. Takový vokno jsem ještě nezažil, venku podzim a já si vůbec nepamatuju léto. " Dokonce si někdo dovolil zamlžit na Ruzyni Havla. To si dovolil hodně. Předpovědní servery a aplikace se výjímečně shodují. Chcalo, chčije a bude chcát. Což ovšem některým nevadí.

A z mého života: Dnes malé pele-mele. Svádějte pusou. Letní trendy v líčení diktují nápadné rty, navádí ženy ona.idnes. Pro mně za mně u toho svádění pusou nemusí ani mít tu pusu namalovanou. A v Praze prej dneska nepojede metro. To je toho. V Brně taky ne. Taky mi FB nabízí modeláž nehtů včetně zdobení jen za 299. Za ty love do toho asi půjdu a pak hned šup na Gaypride. Taky mne napadl podnikatelský záměr: Postavím archu. Předprodej vstupenek zahájen. A řikejte mi Noe. Taky mi nabídla ČT 16 DVD Zdivočelé země za 1000 Kč. To si narvi milá ČT do špic. Vždyť v ní každej den žiju a to zadarmo. A Pospíšil vede žebřiček popularity. To bude mít Meda Mládková a Vašik Moravců radost. A na parkingu, nevěda že sedím v autě, mi motyka bouchla hranou dveři do mejch. Ta se divila když jsem vylezl, otevřel její dveře a zeptal se jí jestli se nepodělala v kině.

A na Fejsbůku napsali:

  • Nejdřív Mládek s živnostníky parazity, pak Marksová-Tominová s povinným dělením rodičovské mezi matku a otce, teď Škromach a zastropování platů manažerů soukromých firem. Myslím, že kdybych se snažil svojí straně co nejvíc ublížit ve volbách, mluvil bych přesně takhle. Takhle blbě.
  • Ale stejně má demokracie své kouzlo. U Ústavního soudu zloděj obhajuje názor, že by se nemělo vracet to, co sám ukradl..
  • Soudružko, jak můžete tvrdit, źe církev dříve ze svého majetku nemohla bohatnout? Kam se poděli ti vyžraní preláti z hodin marxismu leninismu?
  • No vida, tak to neni tak zly..."Lituji každé trestné činnosti, které se dopouštím," uvedla do protokolu jedna z obviněných Šárka H.
  • Kolem dvaceti procent českých pracujících má plat, který se výší téměř vůbec neliší od součtu všelijakých sociálních dávek, které pobírají nezaměstnaní a flákači. Což je velice, převelice špatný stav. A tak se masivně ozývají hlasy, že je nejvyšší čas zvednout „minimální plat“ a učinit tomu přítrž. Kupodivu jsem nezaznamenal jediný oficiální hlas, který by požadoval dramatickou změnu vyplácení sociálních dávek nemakačenkům a flákačům (a že jich je!), což je ještě horší…
  • Měla by vláda slibovat finanční pomoc lidem, kteří si postaví domek v záplavové oblasti a ani si jej nepojistí? Měla by Česká televize své diváky stále dokola obtěžovat "kontinuálním" zpravodajstvím a "akčními" reportéry v holínkách a splihlým účesem?
  • Za všechno může Svoboda, protože odnes' telefonní seznam, říká TOPka.
  • Dřív polní cesta vznikala tak, že ji postupně vyjezdily traktory a auta v poli. Dnes polní cesta vzniká podáním projektu a získáním 3 milionové dotace.
  •  

A na závěr něco veselého:
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2569x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 59
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist