Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

 Klima houstne. Volební prasárničky kam se podíváš. Negativní kampaň, blokování bývalých přátel na xichtoknize. Fráterníci chtějí ukrást hrad, prezident prolamuje těžební limity, od Babiše pes kůrku nevezme, 


Okamůra je prý hlupák, socani jednají s komanči v nějakým drahým pajzlu, ba i mašinfíra s miliony Gross vylezl z Floridy a hodil nám nějaké moudro. Komanči si mnou ruce, Jenda z chaloupky žaluje Kalouska a Čuba dostane metál. Dámy prominou, ale je to na pos...tolicování. Babička by řekla: jak u blbejch na půdě. A do toho aktivace kauzy Nagyová s novými prvky. Generálům rozšiřují obvinění, jen furt nevíme čí bylo těch 150 mega a ty kila zlata a jak je to s těmi kmotry, co do toho byli zamontovaní. Máme co já vím asi 4 měsíce od klíčové akce, kdy v noci vtrhlo komando kam se jen dalo, padla vláda, padl parlament a jinak se stalo velký kulový. Akorát si o tom pokecal pan prezident s panem prokurátorem, pardon, státním zástupcem, který byl velmi pochválen. Jestli je z toho doteď paf se neví, ale nic nového od té doby nepředvedl. Možná čeká na zítra, to by byl hezký timing, eventelně si chystá šanony až se mu po volbách začnou plnit podezřelými z přijímání trafik v rámci povolebních vyjednávání. Nu, jenom aby se pan doktor nezmýlil. Možná po volbách zjistí, že to celé nějak domotal a zase ho jako v případu Čunek někam přeloží. Jenom ta nešťastná a poplivaná ODS jakoby zůstávala tak trochu stranou těch taškařic. A asi je to dobře.Když lítají v hospodě krýgle, je lepší zůstat tiše v rohu. Fakt, že televizní kašpar Kraus, který  přirovnal volební heslo ODS ke staré běhně zůstal bez odezvy je jen dobře. Spousta mých přátel to vnímá a říkají, že to teda s náma ještě jednou zkusí. A k tomu nám dopomáhej Fiala. A na konec jsem si nechal bolševika. Číhajícího, komu by mohl dělat bohatou nevěstu. Jejich počet ve veřejnoprávních mediích roste až oči přecházejí. Až se nabízí analogie, kterou jsem vyčetl u Miroslava Macka: "Alternativní historie: Rok 1969 v Německu, předvolební čas. Celostátní veřejnoprávní rozhlas vysílá svého zkušeného reportéra, aby strávil celý den s kandidátkou NSDAP do Bundestagu a popsal posluchačům její předvolební den krok za krokem. Na mítincích této strany se často připomínají zásluhy Adolfa Hitlera a dalších nacistických pohlavárů, ale protože spousta Němců v tehdejších letech – ať už z nadšení nebo kvůli lepšímu pracovnímu místu – do NSDAP vstoupila, nikomu to v podstatě nevadí. Ba dokonce ani to ne, že do Bundestagu kandiduje i zbohatlý agent Gestapa…" Tak počkejme do soboty. A pak uvidíme, kdo, co, s kým slepí či zda budeme mít na jaře další volby. A nyní můžeme na titulky.
 
  • Zeman vyznamená Čubu. Strůjce slušovického zázraku František Čuba je pozván v pondělí na Hrad. Ve státní svátek 28. října by měl převzít od prezidenta Miloše Zemana jedno ze státních vyznamenání. Blížící se udělování státních vyznamenání vzbuzuje velké emoce. Na zprávy o tom, že by prezident Miloš Zeman mohl v pondělí 28. října ocenit také bývalého šéfa slušovického JZD a svého poradce Františka Čubu, ostře zareagoval Philipp Janýr, syn Přemysla Janýra. Tento novinář a dlouholetý sociální demokrat se podílel na obnově strany po listopadu 1989. Řád TGM mu udělil in memoriam prezident Václav Havel v roce 1999, tedy necelý rok po Janýrově smrti. „Kdyby měl dostat Čuba vyznamenání Řád T. G. Masaryka, tak navrhnu, aby naše rodina toto vyznamenání, které převzala in memoriam za mého tátu, vrátila ČR,“ napsal v úterý na svém facebookovém profilu Philipp Janýr, který trvale žije v Rakousku.
    Tak Čuba dostane metál. Asi metál za to, že po vzoru sovětských soudruhů ve Slušovicích rozdojili kozla. Jaképak temné slušovické nitky, pane Havle. A možná metál dostane i Lydie Korabelniková. Teď jen nevím zda obsluhovala více stavů nebo dojila více krav.A co Lumír Sakmar? Na toho Bimbo zapomněl? 
  • Na Fejbůku ovšem uvedli tuto zprávu na pravou míru.

     
  • Novinky.cz: ČSSD a KSČM se sešli na tajné schůzce, jednali jak po volbách omezit majetkové vyrovnání. Server informoval o tajné noční schůzce mezi vrcholnými představiteli ČSSD a KSČM v luxusní restauraci Avantgarde v Praze 6. Účastníci tvrdí, že předmětem jednání bylo rychlé povolební vyhlášení jednoroční moratoria na vydávání církevního majetku. Server ale spekuluje, že tématem mohla být i širší povolební spolupráce obou stran. Na schůzku dorazili předseda ČSSD Bohuslav Sobotka a jeho první místopředseda Michal Hašek se šéfem KSČM Vojtěchem Filipem a místopředsedkyní komunistů Miloslavou Vostrou.
    Pane Sobotko, pane Hašku a ostatní socdemáci, kteří si zahráváte s koketerií s Komančem. Doporučuji být bdělý, protože jak už věděl Apač Vinetou, Komanči vždy byli  zrádci svého rudého lidu. Nevím, jak daleko sahá Vaše paměť, ale dovoluji si upozornit, že 27.června 1948 byla strana i přes odpor až 65 % členů sloučena s KSČ. 
  • A po třech letech se vynořil zázračný investor s kvalifikací mašinfíry a pro Aktuálně a Insider pravil, že bohumínské usnesení je zkorodované. Pak sáhodlouze kroutil rozumem na téma možných koalic a ve výsledku jsme se dozvěděli, že ono by to s tím komančem asi bylo furt lepší než s Kalouskem či Babišem. Je zřejmé, že ač nečlen ČSSD, zůstal oranžovorudý. A to je vzhledem k tomu, že tito hoši mají potenciálně ruce v našich kapsách nepřijatelné. Alespoň pro mne. 
  • Schwarzenberg: Mešity ať v ČR rostou. Islám mi nevadí. Lídr TOP 09 a kandidát na premiéra Karel Schwarzenberg by v Česku klidně uvítal víc mešit. Islám mu nikterak nevadí, muslimové jsou prý výborní lidé. Na slova muslimky Romany Červínkové, která na svém facebookovém profilu popsala svou osobní rozmluvu se Schwarzenbergem, upozornil protiislámský aktivista Lukáš Lhoťan. Muslimska se knížete ptala, jak by se postavil k tomu, kdyby muslimové chtěli postavit další mešitu v ČR. "Pokud bude muslimů tolik, aby taková mešita mohla vzniknout, nemám s tím vůbec žádný problém. Větší strach než z Česka plného mešit mám spíš strach z prázdných kostelů," odpověděl Schwarzenberg.
    Tak jistě. No řekněte, nevyjímalo by se toto jako protiváha Hradčan nebo Špilberku? A taky upozorňuji pana knížete, že německé školky v Brémách dostaly pokyn, podle kterého se o Vánocích nemají zpívat vánoční písně s křesťanskými motivy, stejně jako se nemá používat vánoční symbolika, svícny svíčky, vánoční hvězdy atd. A taky by mohly přijít multikulturní zvyky. Tak třeba mladým milencům v Afghánistánu uřezali hlavy. Podle svědků šlo o mladou dvojici, která spolu žila nesezdána. Informovala o tom ve středu agentura AFP s odvoláním na místní policii. Možná se ho holka burková zeptala těsně po probuzení, což je skoro vždycky.
  • A něco ze zahraničí o fiskálních pokladnách od Ladi Větvičky. Socialistycka zvrhlost fiškalnych pokladen na Slovensku: mysleli si, že lidi kradou, zvyšili daně. Mysleli si, že lidi neplati zvyšene daně, zavedli fiškalne pokladně. Mysleli si, že lidi ojebavaji fiškalne pokladně, zavedli kontrolory. Mysleli si, že lidi ojebavaji kontrolory, zavedli Bločkovú fiškálnu lotéryju. A jak to dopadlo? Na Slovensku je registrovaných vyše 250-tisíc registračných pokladníc. Približne pätina umožňuje manipulovanie s fiškálnou pamäťou, čiže znižovanie tržieb a daňové úniky. Bezpečnostné diery v nich pripravujú buď výrobcovia, alebo servisné strediská. Ročné úniky na DPH sa odhadujú na stovky miliónov eur. Finančná správa minulý mesiac dala podnet na zrušenie certifikátov pre zariadenia nitrianskej firmy Fiscal Group, pretože ponúkali bezpečnostné diery. Umožňovali použitie špeciálneho softvéru na USB, ktorým sa denne znižovali tržby až o 90 percent. Ďalšími častými podvodmi sú používanie paralelných pokladní dodatočná úprava pamäte na mieste alebo na diaľku, prípadne vydávanie dočasných bločkov. Volme Socany a bude nam fajně tajak na Slovensku!!! 
  • Bývalý šéf Novy Železný zřejmě povede TV Barrandov. Někdejší politik a šéf Novy Vladimír Železný se zřejmě stane ředitelem TV Barrandov. S odvoláním na nejmenované zdroje to uvedl server Digizone.cz. Podle serveru by měl být jmenován do funkce ve čtvrtek. Televize se k celé věci odmítla vyjádřit. "Tuto otázku ponecháme bez komentáře," uvedla mluvčí televize Petra Hrušová. Železný v letech 1994 až 2002 vedl televizi Nova. TV Barrandov začala vysílat v roce 2009, loni ji koupil podnikatel Jaromír Soukup od šéfa Třineckých železáren Tomáše Chrenka. Televize spadá společně s časopisy Týden, Instinkt, Sedmička či Marketing Sales Media do vydavatelství Empresa Media. Soukup vlastní i největší českou mediální agenturu Médea. 
    Tak bych řekl, že  ředitelům na Nově by se měla začít svírat... protože Železný je schopný dosáhnout toho, že Barrandov Novu převálcuje. Před časem jsem jako producent jedné talk show s LXV s tím pánem měl možnost hovořit a mohu potvrdit, že to teda žádnej blbec není. Tak Vovko, držím palce.  
  • A v Reflexu zaperlil mnou stále více oblíbený Jiří X. Doležal. Prý "Krysa pro ministra financí Fischera." Reflex předal ocenění Politická sviňárna roku panu ministrovi financí v demisi Janu Fischerovi. Věříme, že mu cena, kterou vyhrál, přinese mnoho radosti i poučení. V pondělí ministerstvo financí sdělilo, že bude podávat trestní oznámení na bývalého ministra financí Miroslava Kalouska. Že prej špatně hospodařil se státním majetkem při sporech kolem arbitráží. Na věci by nebylo nic zvláštního, kdyby Kalousek nekandidoval do voleb a ty volby nebyly v pátek. Zveřejnit podobnou informaci pět dní před volbama je neskutečně nechutná politická sviňárna. Věřím, že za to pan Fischer dostane od Zemana nějaký pěkný diplomatický post. A aby mu v cizině nebylo smutno a necítil se tak sám, koupili jsme mu adekvátní společnici.
    Teda někdy mne JXD udivuje svými eskapádami, ale tahle se mu bezesporu povedla. A hlavně ho nikdo za ni nebude žalovat. Leda snad ten chlap co se neschovává. 
  • A trocha bulváru: Co bulvár. Seriozní server mne školí. Zapomeňte na dvacítky. Nejžhavější jsou zralé ženy, říkají vědci.Mladé slečny mohou být symbolem nezkušenosti a nevinnosti, pokud však jde o sex, zrají ženy jako víno. Čím jsou starší, tím více si ho užívají, tvrdí výzkum publikovaný nedávno v The Journal of Sexual Medicine. A tím větší je tedy šance, že postelové hrátky budou stát za to. Tytéž závěry potvrdil i výzkum z roku 2010, který provedli odborníci z univerzity v Texasu a jehož závěry zveřejnil magazín Personality and Individual Differences. Jeho autoři zjistili, že třicátnice a čtyřicátnice jsou mnohem náruživější a vášnivější než jejich mladší kolegyně. Teda řeknu vám, už vím proč je narváno na vyských školách humanitních směrů. Kdo by nechtěl dělat takový výzkumy. Já teda jo. Akorát mám strach, že taková dvacítka by si o mě neopřela ani kolo. A obávám se, že ani s třicítkou by to nebylo lepší. 
 
A zprávy o počasí: Nečekané teplo zmátlo okenní teploměr tak, že vyběhl někam k padesátce a tam se zasekl. Sklípkan se v důsledku toho domníval, že je ve své domovině a místo klasické stravy začal požadovat exotický hmyz. Nechtěl si nechat vysvětlit, že elektronika made in China kecá. Když do toho začalo krápat, nařkl mne z manipulace a na protest se rozhodl mi cosi sdělit a upletl mi neobvyklou síť. Je to sprosťák. 
                                                                                                                                   
A z mého života:  Kontextuální FB reklama mi nabízí různé věci. Tak třeba sexy prádélko. Zobrazená šprnda byla sice hezká, ale i když jsem propustil sekretářku a její práci si dělám sám, kozy mi furt ještě nenarostly. Ať koukám jak koukám, furt to nejsou ani sepraný nulky. Kdoví jestli mi nenaznačují, že bych měl myslet na vánoce a koupit ji mamuš. Tuhle. To jsem zkusil už dvoje vánoce po sobě a výsledek byl, že jsme to museli jít měnit a já do té podprsenkárny musel dvakrát, přičemž přítomné baby na mne hleděly jak na exota. Holt už to nemám v ruce. 
 
A na Fejsbůku napsali:
 
  • "Den volna navíc může účast (= ve volbách) snížit, ale i zvýšit", Jiří Pehe, politolog. To je fakt moudro jak od Šalomouna.
  • Politika by potřebovala Františka, pravil Tomáš Halík. Halík, není to ten politolog pravdy a lásky se zpochybněným kněžským svěcením?
  • Z dnešního Macka: Babiš je čestný člověk a věřím mu víc než svazkům, které na něj vedla StB, prohlásil bývalý novinář a dnešní Babišův zaměstnanec ve funkci kandidáta do sněmovny Martin Komárek. Pokud se Babiš ještě více práskne přes kapsu, tak se můžeme nadít, že výše zmíněná presstitutka napíše, že šlo o jednoho z největších disidentů…
  • Agent Bureš se v krátkém rozhovoru pro Metro velmi pěkně rozohnil. Tak nějak z těch jeho litanií vyplývá, že to není žádný český Berlusconi, natož Duce...on prostě jen zůstal komunistou: "Máme milion lidí na hranici chudoby, 200 tisíc domácností žije z podpory, máme 570 tisíc lidí nezaměstnaných, naše země byla za hubičku rozprodána, rozkradena a zadlužena"
  • "Vtip je po celých dvacet let v tom, že antikomunismus má dvojí metr - u někoho vadí (především u levice) a u jiných nevadí. Jeden příklad za všechny: Babišovo ANO dnes podporuje Věra Čáslavská, které nesmírně vadil Zeman pro jeho komunistickou minulost, na kterou se ho při kampani ostře a velmi emotivně zeptala..."
  • Včera jsem si s úsměvem v debatě na idnes.cz vyslechl, co je Andreji Babišovi bližší, zda parlamentní demokracie nebo totalitní udavačství. Namísto termínu "vázaný mandát" z první republiky, o kterém chtěl mluvit, použil spojení "vázací akt", kterým se agent hlásí vědomě ke spolupráci s StB.
  • V ČR je cca přes 500 neziskových organizací, věnujících se problematice Romů, stát jim ročně vyplácí údajně cca přes 1,3 ,miliiardy... Výsledek ...Ti, kdo na těch kampaních pracovali, pracují dál, ti, kdo celou dobu kradli a zneužívali dávek, toho nenechali... Zrušte všechny ty neziskové a státem dotované organizace a zaveďte jen jednu..a pojmenujte ji třeba „Šance poctivým".
  • Tož to je ta politická korektnost? V předvolebním období se nesmí ve veřejnoprávních médiích říct ani to, že komunisté Stalin a jeho pohůnek Gottwald byli masovými vrahy?
  •  
  • V souvislosti s událostmi ve veřejnoprávním Radiožurnálu a s ohledem na blížící se volby do PS ČR se s okamžitou platností pozastavuje funkčnost všech semaforů a návěstidel v ČR a to až půlnoci 27.10.2014. Důvodem je nepovolená politická propagace používáním barev červené v souvislosti stop, oranžové v souvislosti pozo...r a zelené v souvislosti jeď nebo zelené šipky ukazující voličům vlevo nebo vpravo. Semafory musí býti vypnuty úplně, tak aby neblikalo ani oranžové světlo. Důvodem nařízení je, že by to mohlo mít na nerozhodnuté voliče špatný vliv. V Praze dne 23/10/2013 Ministři na dočasném odchodu prcina a jeho žák
  • I umělec má nezadatelné právo projevit se svobodně jako úplný blb
  • Myslím to upřímně. Pro STB jsem nepracoval. To byl Bureš.
  • Nemám já volit nakonec ty socany? Všude píší, že prosadí, že mi bude stát.
  • Karel Randák je zmetek, jakému široko daleko není rovno. Jen si zkuste představit, že by třeba penzionovaný bývalý šéf CIA nebo MI5, pobírající nemalou rentu z veřejných prostředků, využíval svých předchozích zpravodajských zkušeností k politické a společenské dehonestaci kteréhokoli z politiků. My, milovníci knih Frederika Forsytha moc dobře víme, že "firma" by se s takovým ksindlem vypořádala raz dva.
  • Babiš je čestný člověk a věřím mu víc než svazkům, které na něj vedla StB, prohlásil bývalý novinář a dnešní Babišův zaměstnanec ve funkci kandidáta do sněmovny Martin Komárek. Pokud se Babiš ještě více práskne přes kapsu, tak se můžeme nadít, že výše zmíněná presstitutka napíše, že šlo o jednoho z největších disidentů…
  • Nejlepší ovšem je, jak se nad americkými odposlechy pohoršují ti, kdo jsou tak nadšeni policejními odposlechy u nás.
 
A na konec něco veselého
 
A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3244x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 35
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist