Petr Paulczyňski: homepage

Hlody pondělní aneb miluji naše média

Co nám říká pan Babiš na své nahrávce https://www.youtube.com/watch?v=FFij3GWMzwU&noredirect=1 ?
 


Politici jsou lidé kteří nevědí co je reálný život. Jen žvaní a nevědí, co to je zaměstnávat lidi. Zato to ví pan Babiš, který lidi zaměstnává. Platí daně a vadí mu, že se krade. Platí daně v Německu a tam se také krade. To ale panu Babišovi nevadí, protože neví kdo tam krade. U nás to přesně ví, jak říká "sere ho to" a proto šel do politiky. A mluví o tom, že se tady krade, Neříká kdo a kde, takže se dá říci, že jen žvaní. Vadí mu, že někdo jiný rozhoduje o jeho penězích. Co proti tomu bude dělat?
Bude o svých (a spolu s nimi i o naších penězích) rozhodovat sám. A tak si na nešťastném Bohouškovi vynutil pozici ministra financí. Na ministerstvu začal s nesmírným humbukem - vyčistí je a zavede manažérské řízení státního rozpočtu. Stát je podle něho firma. Jeho firma. Vymyslel zatím jen transparentní státní rozpočet, ten co je přístupný na stránkách Ministerstva financí již několik let. A vyhodil spoustu lidí, jmenoval nové a udělal z ministerstva pobočku své firmy. A dav mu tleská - stal se nejpopulárnějším politikem v zemi. Tleskají mu ti, kdo podle něho neznají reálný život, nevědí co je zaměstnávat lidi.
A považuje se zřejmě za Aristotelský zdroj mravnosti a moudrosti, za elitu národa. Tolik zhodnocení analytika a publicisty Tomáše Haase. A nyní můžeme na titulky.

  • Zavedeme kvóty pro přistěhovalce, rozhodli Švýcaři v těsném hlasování. Švýcarsko zavede imigrační kvóty a omezí tak počty přistěhovalců, a to i ze zemí Evropské unie. Rozhodli tak v nedělním referendu, které prosadila nacionalistická Švýcarská lidová strana. Hlasování bylo velmi těsné, o výsledku rozhodly desetiny procenta. Kvóty omezí počet cizinců, kteří dostanou povolení k pobytu v zemi. Změnit se kvůli tomu bude muset švýcarská ústava. Kvůli kvótám bude muset zrušit dohodu s EU o volném pohybu obyvatel. Brusel již Švýcary varoval, že si nemohou z evropské politiky jednoduše vybírat jen to, co se jim líbí.
    Milá EU. Švýcaři asi jediní v Evropě mají rozum. Nechtějí dopadnout jako Norové, jak se lze dočíst zde
    http://informacenadlani.webnode.cz/products/genocida-bile-populace-realna-hrozba-nebo-vymysl-radikalu-/
    Už slyším kvílení pražské kavárny. Pražská kavárna by mohla stvořit nějakou humanitárně bombardovací petici. Mařena Korbelová by to sichr podpořila v jůesej.
  • A o tak zvaných lidských právech od nás. Sobotka: Post zmocněnce pro lidská práva zachováme, ale zatím neobsadíme
    Problémy Romů nebo zdravotně postižených po téměř čtyřleté pauze opět řeší ministr pro lidská práva. Obnovením tohoto postu se ale trochu pozapomnělo na pozici vládního zmocněnce. Premiér Bohuslav Sobotka řekl iDNES.cz, že tato úřednická funkce se sice nyní rušit nebude, ale nikdo ji zatím neobsadí.  Ani zmiňovaný ministr Dienstbier, by funkci zmocněnce nerušil. "Přikláním se k tomu, aby byla spíše zachována. Není to teď ale zcela urgentní záležitost. Je potřeba to promyslet a nastavit tak, aby zájmy, které má hlídat jak ministr, tak zmocněnec, byly dobře hlídány," řekl iDNES.cz Dienstbier.
    Zdá se, že naše vláda má lautr lejno na práci. To zas bude vymýšlení. Naposledy si pamatuju, že nám v rámci toho ministerstva chtěli zakázat pohlavkovat vlastní nezdárná dítka. A ti, co by chtěli ubližovat nějakým menšinám, tak na ty si pan Dýnstbýr posvítí. Zatím začal s tím, že chce dovolit homoušům adoptovat děcka. Napřed ale musí vypracovat příručku, jak dítěti vysvětlit, proč se mamka jmenuje Karel.
  • A jeden z obydlené zatáčky mezi Brnem a Vídní. Celý internet včetně rozhodujících médií o víkendu zaujal postup brněnského magistrátu, který nechal uzavřít "satirickou" fejsbůkovou stránku Žít Brno. Její autory tento postup rozesmál. Facebook obnovíme, vzkázali podle titulku v Lidovkách. Když jsme zjistili, že Žít brno zmizelo z Facebooku, rozesmáli jsme se, přiznává v rozhovoru pro Lidovky.cz aktivista a člen satirického uskupení Matěj Hollan. Brněnský primátor Roman Onderka podle něj nechápe, že politická cenzura do demokratické společnosti nepatří. Fanoušci Žít Brno ale nemusí zoufat, stránku na sociální síti aktivisté obnoví a v boji proti úředníkům budou pokračovat.
    Tak já taky něco k tomu řeknu. Žít Brno. Zkraje vtipné s přibývajícím časem trapné. Vtip došel, zbyla jen pruda. Být primátorem, nechal bych to umřít na úbytě. Ale zas takovou tragedii bych z toho nedělal. Žertíky neznámých autorů, totiž čím dál víc překračovaly hranici vkusu a místo tepání nešvarů, začaly být na adresu kritizovaných osobní až místy urážlivé. A že měli 17000 lajkerů? Tak z hlediska 400000 obyvatel to zas tak moc není.
  • A malé zamyšlení pro ty, kteří nadávají na zlé Rusko: EU má dluhy a bankrotují jí členové, USA během jednoho roku 2x stály doslova pár dní před bankrotem a Rusko sype miliardy do Soči, udělá 2,5 hodinový program za další miliardu a ani se nezadluží. Nevydá jim Američana, který je žádá o ochranu, Francouzovi udělí občanství, aby ho neoškubali socani vysokopříjmovou daní. Ukrajině půjčí na splátku dluhu a zlevní jim plyn, zatímco vstupem do EU by neodvratně Ukrajina zbankrotovala. A hlavně blokuje invazi do Sýrie. A povyk pravdoláskařů okolo olympiády už je taky trapný. Není příčinou vlastně toto? 

A trocha bulváru: Rozjařená Bočanová prý ovládla parket na plese v opeře! Všechny seděly, Mahu řádila, hlásí titulky. Zatímco většina slavných krásek popíjela v lóži nebo korzovala, herečka s tanečníkem Petrem vládla tanečnímu parketu. Taky prý proběhla premiéra Dědictví 2 aneb Kurva se neříká a se sešli téměř všichni. Akorát Havlová scházela. A Ruské reprezentatkyukázaly vnady.

 

 

A zprávy o počasí: Na zahradě cosi rozkvetlo, což potvrzuje, že je podle jedněch jaro. Taky 10 nad nulou a trvalý déšť tomu napovídá. Ovšem podle meteorologů mokré vozovky přes noc namrznou a na Moravě hrozí ledovka. Pavouk se ptá, jestli bude teda teplo, nebo kosa. Musel jsem mu říct, že z těch předpovědí jsem zmatenej jak ti sněhuláci na obrázku. Prej sem měl být meteorolog, protože bych se nikdy nesplet.

 

 

 

A z mého života: Víkend jsem věnoval sledování olympiády. Tady je několik postřehů. Čerstvá zpráva pro kritiky pořadatelů ZOH v Soči. V rámci multi-kulti-gender se plánují další potřebné změny. Při volbě míst konání her a jejích obsahu. Program ZOH, které se budou konat v Medině, bude rozšířen o islámský biatlon. Místo lyží velbloud, místo malorážky AK47 A a na nátlak delegáta ČLR byl do programu letních OH zařazen synchronizovaný hod kladivem žen lehkých vah. Zástupci zemí EU návrhy radostně podporují. Krasobruslení žen: Akorát nevím, proč si s sebou ty ženy nevzaly prsa. Podle kamarádů je několik možností. Nechaly je v posilovně, protože pirueta s kozama se fakt nedoporučuje, protože by si při skocích vyrazily zuby. Tak nevím. Jo a prý sportem ku zdraví. Nebo si biathlonisté spletli terče?

A na Fejsbůku napsali:

  • "Fuck the EU". Americani v tom maji celkem jasno
  • Sledovat jak "novinářský transformers" Petr Holub (dříve Aktuálně nyní MAFRA) komentuje v ČT téma Lustrační zákon je vskutku výživné! Inu - Koho chleba jíš, toho píseň zpívej! Samo o sobě by mi to ani tak nevadilo, co mě zaráží je, že veřejnoprávní televize zve do studia zaměstnance politika, aby v roušku novinářském, komentoval co dělá jeho zaměstnavatel... Inu nová doba!
  • Lidovci jsou za hrdiny kvuli tomu, ze chteji odejit z koaly, pokud bude zrusen lustracni zakon. Jen tak na okraj bych podotkl, ze takrka soucasne odmitli hlasovat pro odvolani Vojty "Falmera" Filipa z fce mistpredsedy PSP. Je to takovy klasicky lidovecky postoj "ani obleceni, ani nahati". Synove a dcery Josefa Luxe jsou zpet v plne sile.
  • Ze života ODS. Klaus ji porodil, Topol vykopal hrob, Nečas ji pohřbil a Fiala sfoukne svíčku.
  • Napadlo mě, jestli Andrej Babiš náhodou neposlal kondolenci na Slovensko. Asi by měl. Bez normalizace by nejspíš dnes nebyl tam, kde je.
  • @SkutecnyBabis  Aférka s Černochovou měla dohru doma. Monika mi neuvařila večeři, neumyla záda a pak se na celou noc zamkla v ložnici číslo 19.

A na konec něco veselého:
Tak z toho musí mít radost Babiš i Marksová-Tominová. Akorát ten gender tam kulhá. Jak k tomu přijdou chlapi?
 

A fór na konec: Gynekolog přijímá v pondělí novou sestřičku do ordinace. Kromě běžných otázek se jí najednou zeptá: "Kolik jste měla sexuálních partnerů?"
Sestřička se zamyslí: "Pět... nebo šest?"
"No, to není příliš mnoho," říká lékař.
"Máte pravdu, pane doktore, byl to dost nudný víkend."

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3025x, známka: 2.3
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 43
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist