Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Ukrajina, Putin, Krym kam oko pohlédne. Stovky podivných "expertů" které nám denně servíruje naševaše televize. Prý chce Rusko anektovat Ukrajinu. Tak to jistě. Nezvládli Afganistán, nezvládli by ani Ukrajinu.


Jiný expert České televize zase mudroval, že Putin chce zajistit rekreační oblast středomořských letovisek pro ruské oligarchy. Další blábolil o vysazení ruských vojsk na území Ukrajiny. Fakt? Copak Rusko potřebuje posílat nějaké nové vojáky?  Na to co potřebuje jich tam má dost. Takže další hysterie a vymývání mozků. O srovnávání s rokem 1968 u nás ani nemluvě. To už musel vymyslet jen nějaký absolvent pomocné vysoké. Proč by Putin válčil, když mu stačí přivřít kohouty. Ostatně zrušení přislíbené slevy na plyn a zrušení přislíbené pomoci 15mld USD splní jeho záměry mnohem lépe. A vyhrůžky sankcemi? Že nepřijedou na summit G8? To je něco jako kdyby Zaorálek vyhlásil embargo na Moroženoje. Taky europoslanec Rouček přišel se svým výronem a pravil, že je třeba zrušit Ukrajincům víza. Bože, kdo tyhle idioty volí? Tak třeba takový Jan Urban navrhuje omezit u nás vystoupení Alexandrovců. A EU? Při své závislosti na surovinách a plynu z Ruska se zmůžou jen na zlobné poštěkávání zpoza plotu. Sklízejí ovoce toho, co zaseli. A pojďme na titulky.

  • Česko znovu vyšle letadlo na Ukrajinu, tentokrát pro patnáct pacientů. Česko ve čtvrtek vyšle do Kyjeva další letecký speciál, který by měl dopravit zraněné ukrajinské demonstranty k léčení do tuzemských nemocnic. Přiletět by mělo deset až 15 lidí. České nemocnice se již starají o 27 pacientů, kteří byli k léčení dopraveni minulý týden. Akce přijde na 8,5 milionu korun.. S těmi 10 miliony od minule už slušná sumička. Nevadí, na naše nemocný děcka budeme dál sbírat víčka od petek. Tak hlavně aby sem nepřivezli léčit tyhle majdaňáky.
  • Evropský parlament odhlasoval přijetí Spojených arabských emirátů do Schengenu. Oslavují, že součástí prostoru pro volný pohyb osob je první muslimská země, a chtějí letos přijmout další. Pro přijetí hlasovalo 523 poslanců z 577 přítomných. Rusko kritizovali před olympiádou za zákon zakazující propagaci homosexualismu před dětmi a s kecama o lidských právech tam odmítli jet, zatímco ve Spojených arabských emirátech za homosexuální styk popravují a ženy veřejně kamenují za čarodějnictví. Multikulturalistům s plnou hubou keců o nelidském zacházení s oponenty už nestačí zvrácená imigrační politika Bruselu, oni islamistům, kteří oponenty vraždí, rovnou odevzdali klíče od Evropy. Sráči.
  • Dohoda mezi Izraelem a Palestinci bude vyžadovat velké kompromisy. Dospět k mírové dohodě mezi Izraelem a Palestinci je stále možné, bude to však vyžadovat velké kompromisy ze všech stran, řekl před schůzkou s premiérem Benjaminem Netanjahuem americký prezident Barack Obama. Chce ho přesvědčit k větším ústupkům. Podle expertů má jednání jen malou šanci na zásadní průlom, neboť Netanjahu, který nemá s Obamou nijak blízké vztahy, cestoval do USA bez ochoty k dalším ústupkům ohledně židovských osad. „Izrael udělal to, co měl, ale bohužel musím říci, že Palestinci neudělali totéž,” prohlásil izraelský premiér. Izraelští vyjednávači tvrdí, že Palestinci odmítají uznat Izrael jako židovský stát. Palestinci však oponují, že Izrael uznali nejen v podobě deklarací, ale také v minulých, prozatímních mírových dohodách.
    On ten Mohamed Obama vážně věří, že by nějaký bod dohody Palestinci dodržovali? Asi tak jako Kličko, co? 
  • Zeman odmění věrnost, ministry Rusnokovy vlády zaměstná jako poradce. Na Pražský hrad míří část ministrů bývalé Rusnokovy vlády a lidí spjatých se stranou SPOZ. Lidé, kteří dříve Zemanovi pomohli, se stanou prezidentovými poradci. Spolu s exministrem obrany Vlastimilem Pickem by měl vlivný status poradce prezidenta získat bývalý šéf diplomacie Jan Kohout a exministr průmyslu Jiří Cienciala. Tedy klíčoví ministři vlády, která v Česku přes půl roku na přání Miloše Zemana úřadovala. Dnes mají vlastní "byznys", čemuž by místo na Hradě prospělo. Podle MF DNES prezidentská kancelář jedná i s dalšími exministry.
    Tak se ptám, co dělá pan Ištvan? Nebo to nejsou trafiky? Nebo asi nemá čas, protože vyšetřuje kabelky. 
  • A trocha bulváru: Láďa Hruška předvedl 12 skvělých kuřecích křídel za 39 korun! Prý místo tří křidélek z fastfoodu za 39 korun si jich můžete doma za stejnou cenu udělat hned 12. Už si představuju zaměstnance KFC jak běhají po kuchyni a třepou pytlíkem. Tak nevím. Křidýlka si v KFC čas od času koupím, ale že bych po hruškovsku třepal doma pytlíkem, to teda sotva. Možná jsou Hruškovy blevajzy určeny jiným.

A zprávy o počasí: Konečně zapršelo a déšť mi omyl auto které mi předtím podělali ptáci. Vzápětí se nad městem rozlil smog. Pavouk se ptal, co je smog. Vysvětlil jsem mu, že to je stav, kdy ptáci chodí pěšky a tudíž mi nekadí na okno. Na blížící se jaro se nejvíc těší náš pes, protože mi zase bude krást trepky.

A z mého života: Včera večer jsme s mojí ženou vedli rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč na euthanázii. K tomu jsem poznamenal: Kdyby k tomu došlo, nechci, abys mne nechala v takovém stavu, abych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mne takhle někdy viděla, vypni ty mašiny co mne drží při životě. Ona vstala, vypla televizi, tablet i ledničku a vylila mi pivo do záchodu. No není ona blbá?

A na Fejsbůku napsali:

  • V týden starém Reflexu skvělý rozhovor s Vitáskovou o solárním tunelu. Bilion korun v prdeli, 100 milionů denně odchází na Kajmany, a nikoho to nezajímá. Proč to není hlavní zpráva na ČT den co den? Proč to nemá Respekt na titulu? Proč Šlachta nezatýká? No jo, jasně - ona totiž ODS byla jediná strana, která pro ten zákon nehlasovala, takže obvyklý viník všeho zla není k dispozici...
  • ANO chce zakázat v parlamentu pařit. Chudák Kalousek.
  • EU je rozhodná jen když jde o pomázánkové máslo a marmelády.
  • V EU chceme uvalit nekompromisní hospodářské embargo na Rusko. Bohužel máme strach, že nám to vrátí.
  • Není ruská akce na Krymu jen obdobou amerického Kosova?
  • Nevšiml jsem si, že by české MZV vyzvalo před 14 dny Čechy, aby odcestovali z Kyjeva. A to se v Kyjevě střílelo a létaly zápalné láhve, na rozdíl od Krymu.
  • Americký ministr zahraničí pohrozil Rusku ekonomickými sankcemi. To už teď asi Rusku neprodaj žádný státní dluhopisy na budování Obamova socialismu.
  • Fakt, že Ukrajinu řeší dr.Cvach české politiky mne zneklidňuje.
  • Víte co je to LOGIKA VĚCI? Když ve veřejné knihovně u regálu s knihami o sebevraždách naleznete cedulku: Půjčujeme pouze oproti záloze.
  • Přechodná vláda jmenovaná ulicí? To by se Popelkovi líbilo.
  • Babišárna s Faltýnkovštinou pokračuje, média a národ řeší kabelky.
  • Jak může vláda, která ještě ani nevznikla, natož aby ji někdo uznal, vydávat nějaké mezinárodní zatykače?
  • Předseda Schulz, který se nervózně vrtěl a po projevu, během tiskové konference vynadal prezidentu Zemanovi za to, že mluvil rusky. Poloanglický projev panu prezidentovi prošel, nikdo zřejmě nepostřehl, že mluvil anglicky.
  • Nagyová má stříbrnou lišku? Očekávám investigativní zjištění, zda taky nemá zlatýho bobra.
  • ..když pošleš Hudečka koupit koně, přivede osla a bude tvrdit, že mu ho cestou Bém vyměnil
  • ČT veřejnoprávní, normotvorná, nezávyslá.....

A něco veselého nakonec:
Simultánka
 

A fór na konec: Žena si kape do očí kapky. Pár do jednoho, pár do druhého a nakonec pár kapek mezi nohy. Manžel na ni kouká a ptá se proč. Žena odpoví: ta chuděra taky dlouho nic neviděla.

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2723x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 60
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist