Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční 11.6 aneb miluji naše média

Nedávno jsem v našívaší shlédl apologetický dokument o geniovi protikorupční scény Karlu Janečkovi. Povídal, že uděláme ráj na zemi, a že  chce být prezidentem. Dokument „Svět podle algoritmu“ vzbudil rozruch už před svým uvedením.

Jeho tvůrce David Vondráček medializoval své spory s vedením České televize, které mu odmítalo dokument odvysílat pod původním názvem „Pozitivní evolucionář“ jako příliš jednostranný. Dokumentarista si povzdechl, že dílo ztratí na aktuálnosti, ale nakonec v něm provedl některé úpravy. Byl to sestřih Janečkových vystoupení, typických blábolů samozvaného genia a autora Pozitivní evoluce, kterou vylíčil jako ráj na zemi. Následovaly pochvaly matematického genia od Mejstříka e extrentriského ekonoma Sedláčka. Autoři nezapomněli na přiblblý hapening, kdy Janeček v čele průvodu vynášel „Morenu“ v podobě končícího prezidenta Václava Klause. „Je to velký zlojed. Je to člověk, který nadřadil osobní zájmy zájmům veřejným,“ vykládal přitom Janeček, zatímco zapálená figurína prezidenta padala do Vltavy. Poté nám vysvětlil, jak vymyslel termín zlojed. Odbočka: Je opakem zlojeda dobroser? No abych to zkrátil. Následovalo vysvětlování nového volebního modelu který vymyslel. Politolog Michal Kubát ale následně upozornil, že specifický Janečkův systém pozitivních a negativních volebních hlasů nikde na světě není a funguje víceméně jen v Janečkově matematické hlavě. Pasáže o jeho vztahu k ženám svědčící o promiskuitě genia zhodnotila manželka slovy, že je to kurevník. O tom, že Janečkův otec byl příslušníkem komunistické rozvědky a matka příslušnicí SNB, v dokumentu nepadla zmínka.
Pravil přítel: Nevím proč Janeček dostává ve veřejnoprávní televizi prostor, k tomu tak obrovský. Nenechme se obalamutit dalším miliardářem - spasitelem, který prahne po křeslu prezidenta. Takoví se normálně nenarodí, takoví musí vyjít rodičům v rovnici. No a teď obvyklých pár titulků.

  • Rodí se plán na to, aby podnikatelé odváděli vyšší sociální pojištění. První vlna lidí, kteří začali podnikat po revoluci, míří do důchodu. Protože platí nižší sociální pojištění, dostanou nižší penzi. Ve stáří jim hrozí chudoba, domnívá se kabinet Bohuslava Sobotky. Napříště chce živnostníky přimět, aby posílali více. Místopředseda TOP 09 jakékoli plány na zvyšování sociálního pojištění odmítl. „To popírá zdravý rozum. Naopak bychom měli spíš přemýšlet o snížení,“ prohlásil Kalousek. A stejně se vyjádřil i ekonomický expert ODS Jan Skopeček: „Zvyšovat sazby živnostníkům nemá smysl. Ti lidé jsou zvyklí nebýt na státu závislí.“
    Tak vláda se konečně začíná starat o podnikatele. Chce jim zvýšit sociální, aby měli vyšší důchody. Nebude ale lepší, když je nechá být a oni se na stáří zajistí sami? No a když ne, je to jejich problém. Proč furt ten stát cítí potřebu srát se někomu do života?
  • V hotovosti půjde platit nanejvýše 270 tisíc, shodli se poslanci. Sněmovní rozpočtový výbor doporučil sněmovně snížení limitu pro povinné bezhotovostní platby z dosavadních 350 000 Kč na 270 000 korun. Omezení plateb v hotovosti by se mělo nově vztahovat i na dary nebo půjčky. Poslanci by o zákonu měli rozhodovat na své nejbližší schůzi. Snížení limitu má podle vlády přispět k omezení korupčního rizika. Navrhovaný zákon také výslovně stanoví, že příjemce je povinen odmítnout platbu nad nově stanovený limit, pokud není bezhotovostní.
    Zase taková hra na stíhání korupce. Svědčí to o tom, že hoši nás oblbují. Pere úplně jiná sorta lidí, než kterých se tohle dotýká. Podnikatele i normální lidi to bude akorát obtěžovat a těm co perou prachy to bude stejně jedno.
  • Kalouskův „nevinný” dotaz rozložil jednání důchodové komise. Místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek opustil komisi, která se zabývá reformou penzí. Prý narušil debatu tím, že se začal jednoho z účastníkůjistého Vostatka ptát na jeho předlistopadové členství v komunistické straně. Po krátkém přerušení prý Kalousek oznámil, že v dané situaci již nebude dál působit v komisi, která má připravit cestu k ukončení druhého důchodového pilíře. Podle Kalouska doprovázel Vostatek svůj referát o důchodových systémech „účelovými komentáři”. „Dovolil jsem si v rámci diskuse vznést doplňující otázku, kolik let byl členem Komunistické strany Československa. Zdůrazňuji, že tento fakt jsem nepodroboval žádnému hodnocení, pouze jsem chtěl tuto informaci ve formě prosté číslovky uvést do zápisu, stejně tak, jako bych to požadoval v případě, že prezentaci by vedl bývalý člen NSDAP,” dodal bývalý ministr financí.
    To je najednou ofrků. Komanč kam se podíváš, estébáci a komanči ve vládě, na ministrestvech a vůbec všude a najednou se kdosí čílí.
  • Česku by se vyplatilo vrátit nám majetek, říká lichtenštejnský kníže. Lichtenštejnský kníže Jan Adam II. jehož rod po staletí formoval české dějiny, na základě Benešových dekretů přišel o své zdejší zámky a pozemky.  "Když majetky dostaneme zpět, budeme investovat," řekl Jan Adam II. v rozhovoru pro MF DNES.
    A to se podívejme. Prolomení Benešových dekretů taky požadoval na sudeťáckém sjezdu prasečí hlava Posselt. Je to náhoda? A kníže?  Počkal si, věděl, že se města Valtice a Lednice snaží všemi prostředky zámky opravit. Teď v plné kráse je chce. Stejné to bylo i v Mikulově s Mercedes Dietrichsteinovou. Přijela začátkem 90-tých let na pozvání, nechtěla nic, protože ji horliví radní seznámili s plánem na opravy, jakmile bylo hotovo, už ho chtěla, soudila se. Naštěstí prohrála.
  • A trocha bulváru: Tak vynalezli nový kondom. Prý přinese převrat v sexuálním životě mužů!.Američan Charlie Powell vymyslel kondom, který obaluje pouze špičku penisu.Nový typ kondomu se skládá ze dvou částí - z polyuretanového polštářku ve tvaru písmene U, který se přilepí na špičku penisu, a čepičky, jež slouží jako "nádobka". S polštářkem, který muž může na penisu nosit i několik dní, se lze bez obav močit nebo se i koupat. No to mi povídejte. A co kdyby někdo vymyslel něco pro pány kterým už se to ohýbá. Něco jako zde vyvzorovaný model hard.

A zprávy o počasí: Venku je takový horko, že si ani Češi nevzali ponožky do sandálů. Bodejť. Vždyť i já se potím jako dveře od chlíva. Před chvílí jsem viděl psa, jak honil kočku a oba šli krokem. Pavouk zvyklý na třicítku v terariu se ptal, co je to horko. Vysvětlil jsem mu, že to je stav, kdy se jeden potí jako prase. Na další otázku jak se potí prase jsem mu dal test o pocení.
Potíte se dnes jako:
A) Hitler v synagoze
B) Dítě na návštěvě u Michaela Jacksona
C) Muslim na letištní kontrole
D) Nekrofil na pohřbu
E) Epileptik na lasershow
F) Gay v íránské armádě
G) Černý policajt v přestrojení na sjezdu Ku-Klux-Klanu
H) Ištván,když se ho ptají na Nečasovou.
Doteď ho luští

A z mého života:  Dočetl jsem se, že virus MERS se přenáší z velbloudů na člověka, AIDS prý z opic, syfilis z lam. Sakra, chlapi, zkuste ženské, docela to jde. Taky jsem přišel na to, proč jsem ráno jako zmlácenej. To si večer lehnete v naprosté pohodě, krásně spíte celou noc a ráno se probudíte a nemůžete ani vstát, jak se motáte, aniž byste si uvědomovali proč. Pak ale zjistíte, že během noci přešla fronta, která významně snížila tlak – a vaše tělo se s tím tak rychle nedokázalo vyrovnat. I když do sebe nalijete litr černé kávy, bude vám trvat tak do desíti dopoledne, než se vzpamatujete a začnete normálně fungovat. Stav se musí přirozeně harmonizovat, ale u někoho se to nedá zlomit ani silnou vůlí,“ naráží Jan Cimický na případy, kdy člověk ten den nenaskočí vůbec. No a je to. Hovno stáří: *FRONTA* za to může.

A na Fejsbůku napsali:

  • Hurá, zemědělci mají zpátky zelenou naftu. Díky ní mohou vypěstovat levněji řepku a další biosračky do našich drahých PHM. Svět je opět ok.
  • To je psina, USA si v klidu letí se svým špionážním letadlem podél hranic s Ruskem, a ty svině letí okolo se stíhačkou!!!
  •  Měli bychom tady mít víc vojáků NATO a víc letadel, aby se situace uklidnila. A ti všichni tady na FB co je tato ruská agrese tak rozlítila, by si měli dát studenou sprchu a třít tělo froté ručníkem.
  •  Rusko si zákeřně vybudovalo stát uprostřed základen NATO. To je přece jasná provokace...
  • Když už zvýšíte daně na cigarety na úroveň EU, tak žádám taky takovej důchod jako mají v EU.
  •  "Na jednu stranu naše intelektuální elita spustí křik, když se Noam Chomsky vyjádří ve smyslu, že východoevropští disidenti byli vlastně jakýmisi prominenty...na druhou stranu je ale prakticky těm samým intelektuálům šumák, když ministryně spravedlnosti veřejně prohlásí, že za protektorátu se toho u nás zase tolik nedělo"
  • Babiš: "Kontroly prý doléhají na velké nadnárodní firmy, které daně zpravidla platí, ale je třeba se zaměřit i na další firmy."
     Teď nevím, to řekl jako ministr financí anebo jako majitel velké nadnárodní firmy?
  • Dva pražští Pepíci se baví a jeden se ptá druhého: „Hele, vole, co jsou to za lidi ti snobové?“ – „No to jsou lidi, co místo hovno říkají nikoliv.“
  • Tuhle mě napadlo, že by se události z podzimku 1989 měly přejmenovat ze zavádějícího termínu "sametová revoluce" na "Beztrestné předání moci jedněmi estébáky jiným estébákům", kterýžto odpovídá tomu, co se tenkrát skutečně stalo.
  • Putinem placení terorističtí separatisté zákeřně ostřelovali naše paramilitární vlastenecké jednotky pokojně lynčující proruské kolaboranty
  • Bravo Veselovský na Twitteru: @veselovskyma  N.Chomsky-Východoevropští disidenti si v sobě utvrdili pocit,že oni byli ti jediní utlačovaní na světě.Jistě, třeba Pavel Wonka byl utvrzen.
  • Premiér jmenoval do funkce ministra člověka bez lustračního osvědčení a úřad městské části mu za to udělil pokutu 10 tisíc korun. Jsem více a více přesvědčen, že si nás vybrala nějaká mimozemská civilizace, aby prakticky vyzkoušela, kde je hranice toho, co si ještě české stádo homo sapiens nechá líbit. Nebezpečí, že nás časem vyhubí, se opět zvětšilo.
  • Bavič Kraus pravil, že zveřejnění intimností Nagyové a Nečase je v pořádku. Od něj mě ovšem takový názor ani nepřekvapuje. Podle něj by se mělo zveřejnit i video z jejich soulože. Potom bychom je měli hnát pražskými ulicemi až na okraj propasti, kam bychom je za bujarého veselí skopli. Psovi psí smrt!
  • BabišPress rozšiřuje portfolio. Po dehonestaci ODS, dnes zahajují kampaň proti TOP09. Měl bych mít možná škodolibou radost, ale nemám. Nikde v AgroDnes totiž nečtu nic o rozklíženém poslaneckém klubu ANO či boji o koryto v jejich pražské buňce. Kdysi kvalitní deník se stal definitivně stranickým tiskem.
  • ÁBéčko nařídilo inventuru zlatých padáků. Výsledkem bude nesouvislá zpráva, která bez důkazů veřejně dehonestuje řadu lidí na bázi nejnižších lidských vlastností - závist, nenávist. Nehájím mnohdy obrovské odstupné, často zbytečné konkurenční doložky apod., ale hájím právo na soukromí v pracovněprávních vztazích a to i ve státní správě, ze které se většinou odchází dohodou obou stran, popř. v klepetech...
  • Andrej zaplatí za Bohouše pokutu? To nemůže být špatný člověk. Možná mu přidá i párek ze smrkových pilin. A co na to zrzavý inkvizitor ? Počítá kabelky?
  • @Ptydepe: Ale jo. Premiér přizdisráč, prezident alkoholik, více-než-premiér agent StB. Nakonec je to celkem reprezentativní vzorek Čechů.
  • Jestli někomu Majdan připomíná Václavák 89 tak je to blbec i kdyby 100x byl ministr zahraničí USA.
  • Kardinál Vlk se odvázal na Twitteru: Cože? Cyril Svoboda má být velvyslancem u Svatého stolce? To musí být žert. To je jako když Caligula jmenoval svého koně Incitata senátorem.

A něco veselého nakonec:
 

A fór na konec: Syn príde domov a v uchu má náušnicu.  Otec na neho pozerá a hovorí:  "Vieš synak,od nepamäti nosili náušnice  v ušiach buď piráti alebo buzeranti.  Teraz sa pozriem z okna a Boh ťa chráň, ak tam neuvidím tvoju loď!!!"

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3032x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 53
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist