Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 18/9

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Pithart se rozhodl nekandidovat na prezidenta.  "Nechci jít do předem prohraného volebního zápolení," vysvětlil. "Nechci ubrat hlasy volitelů té či tomu, kdo bude mít větší šanci v prezidentských volbách zvítězit.
"Prezident republiky, ať již jím bude zvolen kdokoli, zasluhuje být zvolen v zápolení, které nebude příběhem, jež - řečeno drsně se Shakespearem - vypráví blb," míní Pithart. Pro Klause se vyslovil i Šimonovský, o Kalouskovi nemluvě. +++++ Akci jsem pracovně nazval: zmoudření lidovců. Bohužel jen některých.A takhle to vidí JFF na adrese http://bolek.techno.cz/cgi-bin/jffcmx.r
Převzato se souhlasem autora.


Jezdím autem Talmanové, vysvětlil Topolánek. Nějaký filuta odhalil průser. Čím že to jezdí Topol. +++++ Podivné auto, podivné značky, podivná majitelka. JežíšíKriste. Předseda vlády jezdí 3 roky starou šunkou, kterou si koupila jeho partnerka. Koho to zajímá? A co že je na tom vlastně podivného. Ještě je třeba zkoumat, jakou měl včera stolici. Ani se nedivím, že těm blbům kope do aut.  Mirku vydrž, snad je to přestane bavit.

Čtenáři zvolili největší hrůzu Česka: stadion Sparty. Pořadí vBrně je takovéto : brněnský stadion Lužánky(1982), Velký Špalíček v Brně(569), palác Omega na náměstí Svobody v Brně (462), brněnské náměstí Svobody (255) +++++ Ten stadion prosím beru. Ale na prášky jsem vždycky když se dav zasvěceně vyjadřuje k otázkám o kterých má ponětí jak já o kvantové fyzice.

Kuchtová problémy ustála, Topolánek ji neodvolá. V sobotu a v neděli na dokumentu pracovaly dvě desítky lidí , řekla Kuchtová. +++++ Zdá se, že žlutá karta pro zelenou jihočeskou matku už neplatí. Hlavní rozhodčí Topol zrušil praporek čárového Bursíka. Rozveselená Kuchtová se označila za oživlou mrtvolu. Ale pozor. Babička říkala: práce kvapná, houby platná. Babička říkala jiné slovo, taky na h. a oživlá mrtvola? To je přece zoombie, ne?

Vrátilo se léto: Teploty se dostaly na 25 stupňů. Po přechodu studené fronty nám v průběhu zítřejšího dne přechodně pronikne chladnější vzduch od severu. Ve středu se odpolední teploty zastaví na hodnotách 10 až 14 st. C., ve čtvrtek 14 až18 st. C., ale v průběhu pátečního dne už očekáváme odpolední teploty na 20 stupních Celsia. +++++ Léto pomalu končí, což se dá doložit i obrazem. Proto navštivte rubriku Zajímavosti.

Klaus odpověděl Paroubkovi. +++++ (což jsem zavěsil již včera.) Narudlý Paroubek píšící prezidentovi se tak přidal k melounům( vevnitř rudí, navrch zelení).Jestli těmto  zeleným soudruhům uvěříme, dopadneme jako naši otcové v osmačtyřicátém. Jenom místo výjezdních doložek a devizových příslibů budou rozhodovat jaké auto si smíme koupit, na jakou jejich sračku bude jezdit a čím budeme topit.

Janáčkovo kulturní centrum vznikne na parkovišti.Brněnští radní oznámili, že budovu za více než miliardu korun chtějí začít stavět už za tři roky. Prý nám na ni dá taky EU. Podle  Petra Duchoně ale není možné, aby představitelé města počítali s tím, že získají dotace z evropských fondů. „Už jsme na toto téma několikrát jednali. Ale na novou budovu Brusel peníze dát nechce. Evropské peníze bychom mohli čerpat v případě, že bychom zrekonstruovali starou, chátrající budovu,“ řekl Duchoň. +++++ A Duchoňovi věřte. Ten toho moc neřekne, ale když, tak to sedí jak dětská prcka na nočník.Víte co by řekla moje babička? Vytrhni mi z dlaně chlup, když mám prdel holou. Hoši mají prd a slibují a slibují. Haly, stadiony, parkoviště, dotace. Ábr dý koncn jak říkáme v Brně. A přitom nemají na očištění Janáčka samotného, na kterého kálí holubi. Pohleďte .



Ředitel ZOO Brno Hovorka dostal žlutou kartu. Podle radních pochybil, ale ne závažně. Zatím mu ale pohrozíme, aby podobné chyby už neopakoval. Ander také chce, aby zoo kontrolovala správní rada, která bude složená nejen z odborníků, ale i zastupitelů  a zaměstnanců.
Dáme mu ale žlutou kartu. Musí napravit to, co udělal špatně. Navíc mu strhneme peníze z výplaty,“ řekl  Ander.  A co na to Hovorka? Výtky radních jsou nesmyslné. „Nevím, jakou zprávu pan Ander četl. Chyba ve financování vlčího výběhu byla překlep. A údajné nestandardní půjčování firemní dodávky bylo také s magistrátem domluveno už několik let. Napravit to můžu jednoduše. Tuto sociální výhodu už zaměstnancům ne budeme poskytovat,“ brání se Hovorka. +++++ Ten Hovorka si ale fouká, co? Zelení rozdávají žluté. Bursík Kuchtové, Ander Hovorkovi.To je chlapci radní šalamounské. Princezna kloloběžka. Ani nahá ani oblečená. Hovorkovi uděláme tytyty. Vlk se nažere a kozy zůstanou celé(nemyslím chovance ZOO). Jen aby Vám to ti odboráři uznali. Ti baží po Hovorkově krvi. To jsou praví vlci. A správní rada? Šéfem  nějaký Zelený. Třeba Vlašín. Už tu ZOO vidím : netopýři, žaby, raci . A taky vidím správní radu pivovaru : Musíte se více snažit pane správče.

Dva měsíce "vězení" na psychiatrii. Mysleli, že je narkoman. Ředitel brněnské psychiatrické léčebny Marek Radimský prý případ zná. Nechce ho ale komentovat. Přitom je co vysvětlovat. Bureš totiž není narkoman, ale pacient psychiatrické léčebny v Itálii, kde studuje. Odtud má i léky proti depresi, jejichž vedlejším účinkem jsou mimo jiné právě rozšířené zorničky. +++++ No prosím. A přitom po Brně pobíhá plno cvoků,někteří jsou dokonce ve vrcholové politice a nic. To je teda spravedlnost.

Rýsuje se Venclíkův protikandidát. Někteří by chtěli Svobodu.+++++ 8 odstavců blablabla. Zdá se, že i pisatel drží Svobodovi štangli. I jeho podporovatelé Kvapil, Krásný a "domácí" Kr.Pole. Ale pořád je to účet bez hostinského. Hostinským je napřed sněm městský a pak regionální. I autor promočlánku to uznává. A Richard není žádný pako. Počítat umí. Já myslím, že tasm kde je má pěkně klídek a teploučko. Tak co by lezl do bitev, jejichž konce nedohlédne. To si budou muset ti z "alternativy" najít někoho jiného.

Po kolejích jezdí zmetek. Tramvaj má zrcátka k ničemu. Tramvaj přiskřípla cestující. +++++ Nechci sýčkovat, ale mám pocit, že někdo přiskřípne říďu. Stejně vrabci cvrlikají, že to má spočítaný. Další koaliční průval na cestě. Zasvěcení vědí, kdo mu dlouhodobě držel štangli.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2097x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 44
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist