Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 19/9

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Francouzský ministr zahraničních věcí Bernard Kouchner řekl :Připravme se na válku s Iránem. +++++ Jen jestli to postřehli odmítači radaru v Brdech...

Nejpopulárnější je Bém, Parkanová se propadla. +++++ Pavle pozor! I Buzková a Gross byli nejpopulárnější o Vláďovi Dlouhém nemluvě. Už K.H.Borovský napsal: Tak to chodí na tom světě každou chvíli jinak, dneska tě ctí za svatého, zejtra budeš sviňák. Taky prý si polepšil Paroubek. Ty hlasy mu musela naposílat asi Kováčová, jinak to není možný. A taky je vidět, že je lepší lézt po kopcích, než kdákat. Pardon, zpívat.

Paroubek na ÚV KS Číny: Máte harmonické dějiny. +++++ Ten se snad podělal v kině. To zapomněl na Maovu Kulturní revoluci?

Lidovci odmítají podpořit Dienstbiera v boji o Hrad. +++++ Výborně. Trpajzlíci, co si mysleli, že když si navzájem stoupnou na ramena vytvoří obra se začínají kácet.

Stehlíková prosadila agenturu na pomoc Romům.Schválila to Rada vlády pro záležitosti romské komunity v čele s ministryní pro menšiny a lidská práva Džamilou Stehlíkovou. +++++ Správně po kazašském vzoru se na každý problém zřídí zvláštní úřad. Nebyla by lepší Čunkova věta: "Vyžeňme Romy z postelí a donuťme je dělat smysluplnou práci!". A to kouzelné ptydepe -  "program komplexního řešení situace ve vyloučených romských lokalitách" . Taky jsem na netu našel dotaz:  když nebudu chodit do práce, nebudu platit nájem, byt vybydlím, přestanu platit vodu, elektřinu a plyn, nadělám si hromadu dětí, které nebudou chodit do školy a budu řvát že nemám prachy ani příležitost, postará se ta agentura o moje problémy???

Vlastimil Tlustý podpoří státní rozpočet. Deficit 71 miliard považuje za ne zrovna malý, doslova strašidelný. V závěru rozhovoru Vlastimil Tlustý kritizoval nejednotný postup koalice. Vyslovil se i pro sepsání případného dodatku koaliční smlouvy, který by zajistil jednotné hlasování v případě volby prezidenta. "Já se odvážím říci, že znovuzvolení Václava Klause je stejně fatální věc pro celou ODS, stejně jako pro mě." +++++ Ajajaj, že by slyšel trávu růst? Musím potvrdit, že tato disciplina mu jde dost dobře. Jenom když šlo o něho nějak intuice selhala. Ale to tak bývá. O tom bych mohl vyprávět.A něco k rozpočtu
    

Radní  projednávali  nákup dvou nových aut pro odbor vnitřních věcí. „Myslím si, že není nutné, aby náměstek Ander jezdil v novém autě jen proto, že to současné se mu zdá málo reprezentativní,“ řekl náměstek Ladislav Macek. +++++ To bylo keců, jak nový náměstek bude úsporný. A už je to tady. Má celý úsek a nestačí mu auto které má k dispozici. Brzo se rozkoukal. Kdo čekal něco jiného, byl bláhový. Zákony profesora Parkinsona platí.

Na radnici obnoví zničenou výzdobu. Oprava fresek v zasedací místnosti Rady má stát 4,2 mil Kč. Akci bude dělat restaurátor Knor. +++++ Ten už se osvědčil při restaurování Sněmovního sálu a navíc to není zlatokop. Pokud si pamatuji, jeho cena byla poloviční oproti jiné, do té doby  oblíbené restaurátorské firmě, která práce naceňovala ještě před výběrovým řízením.

Středoškolák Onderka šéfuje správní radě na vysoké. Na některých školách je správní rada je jen kroužkem přátel rektora, konstatuje Zlatuška. +++++ A Zlatuška jako bývalý rektor to musí dobře vědět. A pak já znám středoškoláky, kteří strčí do kapsy idioty ověnčené tituly pře i za jménem. Ona škola ještě neznamená patent na rozum pane emeritní.

Zítra pojedou lidé v Brně s MHD zdarma. +++++ Was ist das zdarma? Není polévka zadarmo říkal už klasik neoliberální ekonomie. To opět zaplatíme my všichni z našich daní. Veselý chce automobilisty  PŘIMĚT aby jeli MHD. Vidíte je- chce nás přimět. Jeden zakazuje gumovou panu na autě, druhý cpe lidi do šalin, už jen chybí aby nás chtěl přimět k chození do kostela.

Nové domy Na jihovýchodě. Vedení radnice přiznává rušení zahrádek.  +++++ Pokud vím, nedávno demonstrujícím zahrádkářům slibovali a slibovali. Možná uvidíme zase demonstraci.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2097x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 28
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist