Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 24/9

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Castro vystoupil po třech měsících v televizi. Kubánské úřady jeho zdraví považují za "státní tajemství". Podle ministra zahraničí je na tom Castro dobře: "má produktivní období čte, píše a podílí se na nejdůležitějších rozhodnutích země." +++++ Ruští balzamovači odvedli skvělou práci. Už v roce 2003 nám odvážná  průvodkyně říkala kolik má dvojníků.

Jana Bobošíková: Láká mě místo ředitele České televize. Zmínila jste, že v roce 2009 vám končí mandát. Ale také generálnímu řediteli České televize Jiřímu Janečkovi. Znamená to, že byste usilovala o toto místo? Uvažuji o tom, chci to zkusit. Obecně chci dosáhnout toho, aby veřejnoprávní média už nemohla jednostranně manipulovat lidi. +++++ Když Ruml nocoval ve studiu ve spacáku, byla skvělá. Dneska je to obyčejná urýpaná jedubaba.

ODS hájí své bašty před Kalouskem. Ministr financí Miroslav Kalousek už podruhé během měsíce narazil u ODS se svými daňovými představami. Výkonná rada ODS o víkendu jednoznačně odmítla Kalouskův návrh, aby malá města a vesnice získávaly z daní podstatně víc peněz, než dostávají nyní. Pokud dnes vláda Kalouskův návrh neschválí, bude to už druhý návrh v daňové oblasti, který mu ODS neumožní prosadit. +++++ To máme za to, že ministr financí není náš člověk.

Klause za Paroubka? Vyloučeno, tvrdí šéfové komor. Vlček také popřel, že by o plánu "Klause za Paroubka" začal mluvit schválně, aby ho tak předem odsoudil k neúspěchu a zachránil si tak křeslo šéfa Sněmovny. "To musím kategoricky odmítnout, nebyl to testovací balonek," odvětil moderátorovi. +++++ Ale byl Vlčku. Však on ti ho Paroubek po návratu z Číny rychle propíchne.

A Vlček podruhé. Prý se zasadí o zrušení bezplatné dopravy pro poslance. V dohledné době předloží poslancům novelu zákona, která by zrušila příslušný paragraf zákona o platech ústavních činitelů. "Půjdu po těch duplicitách krok po kroku," řekl v České televizi. +++++ To udělej Vlčku a tím předsedou sněmovny nebudeš natotata. A k tomu jeden poslanecký:Známý poslanec, který opilý na přechodu pro chodce srazil dva lidi, se na soudu o přestávce ptá soudce, jaký verdikt může očekávat. Soudce povídá: "No, ten, co vám hlavou rozbil přední sklo, dostane pět roků za vloupání do auta a ten druhý, kterého náraz odhodil patnáct metrů, dostane deset let za útěk z místa činu."

Legendární francouzský mim Marcel Marceau zemřel."Charlie Chaplin pantomimy". Jeho slova "K tomu, aby člověk vyjádřil, co má na srdci, nejsou slova potřeba".  +++++ To by si měl vzít jako motto pan senátor Zlatuška.

Julínek ohrožuje Mayo v Brně. +++++ Tak jsem se dočetl, že Julda napřed sparví Svatou Annu a pak ji zase prodá. Že by to nebyl ministr zdravotnictví, ale jeho prodejce? Kam na to ti kritici chodí, nevím. Já bych s takovými závěry chvíli počkal.

Začíná boj o kandidátky do krajských voleb. +++++ Rádoby zasvěcená analýza poměru sil v jednotlivých stranách se specifickým zaměřením na ODS. A jako obvykle ve Starým Frantovi informace pouze z jedné půlky spektra. Té menšinové, takzvaně správné. Jednomu psí hlavu druhý vynesen do nebe.  A komentář asi nového mluvčího Aleše Kvapila. Svoboda na hrad.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1901x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 12
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist