Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 29/9

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Strana i firma se chtějí zbavit Grosse. Jiří Paroubek už chtěl od Grosse osobně slyšet, jak k akciím v mnohamilionové hodnotě přišel. "Volal jsem mu, bohužel mi nezvedl telefon," řekl v pátek Paroubek. +++++ To mu volal ten pravej. Ale já myslím, že Standa Bejby Gross spí dobře.

Znásilnil nezletilou. Půjde do vězení na čtyři roky. Hanuš byl obviněn ze dvou trestných činů, osahávání nezletilé a znásilnění. ,,Je mi divné, že dívka oznámila celou událost až dva roky poté, kdy se mělo všechno stát,“ poznamenal obhájce Krátký. +++++ To jsem netušil, že osahávání nezletilé je trestný čin. Leda že by to bylo podmnožinou pedofilie. A mně neošahává nikdo. Byla by to totiž dědofilie.

Kontroloři v ZOO chyby nenašli. Kontrolní skupina Min.živ.prostředí konstatuje, že jediným nedostatkem je nedostatek investic. K tomu pan primátor místo aby řekl kolik mega přidá do ZOO pravil: Hovorkovo odvolání není aktuální. Dáme mu šanci zlepšit komunikaci se zaměstnanci. +++++ Já myslím, že je potřeba přidat jim práci. Třeba jim pak přestanou utíkat zvířata.

Brňany brzdí nové semafory. Nový supermarket či vysokoškolské centrum znamenají nový semafor kvůli příjezdové cestě. A nový semafor znamená překážku pro řidiče. Výsledkem je pro řidiče stále hůře průjezdné Brno.  Během dvou let má v Brně vyrůst dalších osmnáct semaforů.  +++++ Nefrflejte, může být hůř.

O poloze nádraží musí být další referendum píše dnes stvořitel fenoménu Zlatuška, šéf strany LIRA(to jsou ti co mají kongres ve výtahu) a politický analytik Institutu K. H. Borovského, jak se sám otituloval. +++++ To bych chtěl vidět kdo ho vypíše a jaká by byla otázka. Pane Hamerský, zkuste raději do politiky generovat další podivná individua, to se Vám daří mnohem lépe. Nebo děláte hlásnou troubu nějakému troubovi?


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2044x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 42
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist