Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 2/10

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Soud uložil muži za vraždu dítěte horkou sprchou 17 let vězení. Matoušek podle rozsudku dítě úmyslně opařil sprchou horkou 83 stupňů Celsia a nepřivolal mu pomoc. Lékaře zavolala až matka, která se vrátila z práce druhý den ráno. Dítě, které utrpělo popáleniny na 65 procentech těla a velice trpělo, zemřelo za dva dny ve vinohradské nemocnici. +++++ Proboha co je toto za bestii. Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Tower.

V pražské zoo uhynula samice orangutana. Špatně je i samci. +++++ Být to v Brně, už by měl říďa žlutou.

Sny zastupitelky Dubské: "Zahrádkářské kolonie budou upraveny tak, aby byly přístupné i široké veřejnosti pro trávení volného času, a budou součástí systému veřejné zeleně, protože zahrádkáři budou vítáni právě při zvelebování dosud zanedbaných ploch. +++++ Zahrádkáři vítající širokou veřejnost na svém území."

Bursík sklízí kritiku ze své strany. Je málo zelený. Stranu zelených čeká bouřlivý víkend: Musí rozseknout, zda zůstat ve vládě a především - jak v ní zastávat "zelenější" pozice. "Chceme si říct, za jakých podmínek a zda setrváme v koalici," říkají liberečtí zelení. Mnohé krajské organizace jim dávají za pravdu. +++++ Taky máte pocit, že Bursík je málo zelený?

Původní věřitel byl v pondělí vyplacen. Peníze expremiérovi Stanislavu Grossovi na nákup akcií třinecké energetické společnosti Moravia Energo půjčila slovenská pobočka české finanční a poradenské firmy Key Investments. Dle neoficiálních informací serveru Euro OnLine však byl dnes celý dluh uhrazen, peníze na účet Key Investments měly přijít z jedné nejmenované německé banky. +++++ Seriál s názvem: Akcie a Standa, to je zase sranda, aneb Jak si Staník pořídil balík.Ten Standa je sám diabol alebo kúzolník. Čarodějův učeň z Bradavic.

Nova: Kubiceho zpráva má pokračování - Žížalu. Detektivové z útvaru Jana Kubiceho vypracovali další zprávu o údajném prorůstání zločinu do státního aparátu. Dokument nazvaný Žížala kritizuje i některé politiky a novináře, uvedla televize Nova. +++++ Kubice si nedá pokoj. Už má dvě důtky. Ten musí krkat už kde koho. Jen aby na neukázalo, že to byla  žížala Jůlie.

Jednání Republikové rady Strany zelených se uskuteční dne 7. října v Brně. Místo konání RR je : ZŠ Svážná 9, Brno - Nový Lískovec. A jedním z bodů programu je  i  Návrh  na stažení branných jednotek Armády ČR v Iráku. +++++ Dobrý návrh. Takový vládně  koaliční. A navíc  paní radní a starostko Lískovce, já myslel, že politika do škol nesmí. Nebo u Zelených ano?

Budoucnost Brna. Seriál příspěvků osobností na dané téma. +++++ Už se vymáčkla řada osobností. Ale kupodivu, žádný modrý pták. Ale vlastně ani mně to zas tak moc nepřekvapuje. Což tak dát slovo Karlu Hledíkovi? Kdyby bylo s kým, vsadím se, že pokud, tak hlas dostane někdo jiný, oblíbený. Myslím Frontou oblíbený. Jméno je u mně v zapečetěné obálce.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2062x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 58
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist