Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 3/10

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Talmanová nechce ukázat techničák od svého volva. Tisková mluvčí Talmanové Zuzana Palzer slíbila, že velký technický průkaz redakci MF DNES v pondělí ukáže. Jenže to se přes víkend změnilo. "V této kauze už bylo řečeno vše a paní Talmanová nechce, aby byla dál rozebírána. Proto se rozhodla, že nebude technický průkaz ukazovat," řekla. +++++ Správně, kdoví co by chtěli aby ukazovala příště. Znáte to...podáš prst....

Rath na chodbě soudu dohodl omluvu Cabrnochovi.  Podle Cabrnochova právníka Petra Tomana Rath uznal, že jeho výroky o propojení Cabrnochovy soukromé firmy s Všeobecnou zdravotní pojišťovnou byly nepravdivé. Rath musí poslat europoslanci osobně podepsaný dopis s omluvou za svá tvrzení. +++++ To je štráchů. Právníci, soudy. Macka na něj.

Poslanci zelených si odsouhlasili setrvání ve vládě. Všichni poslanci zelených jsou jednoznačně pro setrvání své strany ve vládě. Po poradě poslaneckého klubu to řekla jeho předsedkyně Kateřina Jacques. +++++ Bodejť by ne. Na takovým mejdanu dosud nebyli.

Topolánková vylezla na Kilimandžáro. Manželka premiéra Pavla Topolánková s dcerou Janou zdolaly v neděli nejvyšší africkou horu. "Bylo to docela snadné, počasí krásné, teplota lehce pod nulou..." zhodnotila výstup na 5895 metrů vysoký vrchol v Tanzanii v SMS zprávě zaslané do MF DNES.+++++ Tak napřed Bém, pak Bursík, teď Topolánková. Onderka honem aspoň na Monte Bú.

V USA varují před měňavkou „zabijákem“.  Američtí vědci varovali před rostoucími případy napadení smrtící měňavkou, která byla objevena teprve v roce 1960 v Austrálii. Měňavka mikroskopické velikosti s názvem Naegleria fowleri, žijící ve sladkovodních jezerech, vniká do lidského těla nosem a poté doslova „vyžírá“ mozek. +++++ Julínek, bacha, ta měňavka tu někde musí být. O několika jedincích co mají zjevně vyžraný mozek vím. Ale jména po mně nechtějte.

R43: boj o trasu se hrotí. Zastánci R43 v Bystrci včera hromadně vystoupili. Varianta Boskovická brázda prokázala neefektivitu. Ander označil tiskovku obhájců Bystrcké varianty za akci zorganizovanou ODS. +++++ Pan Ander (náměstek proti  rozvoji Brna) bude zdržovat výstavbu R43 až do okamžiku, kdy dojde k promarnění šance využít 17 miliard z ministerstva dopravy, které byly na tuto stavbu určeny.  Pak řekne: Hups, jejej peníze jsou pryč a R43 nebude. Doporučuji   v těch MČ kudy dnes tato tranzitní doprava vede (Židenice, Žabovřesky, Komín)  uspořádat blokády. A obyvatele obcí okolo Svitavské radiály poslat panu Anderovi do kanceláře. Ten zatím hledá na globusu novou trasu R43.
  

Budoucnost Brna. Dnes David Macek - místopředseda KDU.  +++++   Další ze sociálních inženýrů  s planoucím zrakem vizionáře vidí město jako "přátelské k rodině". Prázdné, bezobsažné, plné frází beze stopy pragmatických kroků. A zatímco Mackové a Dubské nám krásnými slovy malují budoucnost hodnou ráje, na radnici stojí všech 21 rozvojových projektů námi připravených. Myslím, že napíši svoji vizi Brna za 20 let pod vedením Anderů a Zlatušků.  Ale pochybuji, že ji otisknou. Rozhodně nebude tak andělsky rozjásaná.



zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2220x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 69
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist