Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 5/10

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Volby v USA: Hillary má do Bílého domu nejblíže. Průzkumy stále více ukazují na jednoho favorita. Nejnovější průzkum ukázal, že pokud by se o Bílý dům utkali Hillary Clintonová za demokraty a Rudolph Giuliani za republikány, hlasovalo by pro demokratickou kandidátku 51 procent oslovených voličů. Ukazuje se ovšem, že o úspěchu Hillary Clintonové by mohly přece jen rozhodnout ženy-voličky. Hillary pomáhá nepřímo i její bývalý manžel. +++++ To pomůže určitě i Monika Levinská. Kandidátku překřtili Amíci na Billary.

O víkendu se vrátí sluníčko, ráno ale přituhne. Zatímco odpolední teploty se budou držet na příjemných hodnotách kolem patnácti stupňů, rána budou velmi chladná. +++++ Jasně že ráno přituhne. Stojí psáno v koránu...

Euro do roku 2012 bez reforem nebude, tvrdí Kalousek. Na konferenci pořádané společností Economia prohlásil, že nebudou-li prosazeny reformy důchodového systému a veřejného zdravotního pojištění, není možné přijmout euro v roce 2012. +++++ No bóóže. To se toho stane.
  

Dopis Václava Klause předsedovi KSČM. "Je všeobecně známo, že stav veřejných financí v České republice je neúnosný a reformu nutně potřebuje. Tento zákon podle mne - i se všemi svými spornými momenty - představuje sice nedostatečný, ale alespoň správným směrem činěný krok," píše prezident republiky předsedovi KSČM Vojtěchu Filipovi. +++++ A máš to komanči.

Skandál: Sex učitelky a žáka v kabinetu. Policie prošetřuje oznámení rodičů, že učitelka souložila s jejich synem. Vše prý odhalila ředitelka kladenské školy, která je nachytala při intimní chvíli. +++++ Doufejme, že vypadala takhle.

A pak......Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když utne.

Topolánek pochválil brněnské vědce.  V kampusu Masarykovy univerzity Bohunicích strávil čtvrteční odpoledne premiér Mirek Topolánek. Za pár hodin si stihl prohlédnout špičkové laboratoře, představit vládní plán na podporu vědy, pohovořit s brněnskými vědci i prohlásit se za velkého ranaře. +++++ To byl fofr co stihl za tři hoďky, že se ani nestihl stavit na brněnské ódéesce. To Klaus stihl vždycky. Takto nám velkého ranaře představila MF Dnes.

ODS navrhla Duchoně do senátu. Má první oficiální nominaci do senátu- z Řečkovic. +++++ Tak to vypadá, že Zlatuška přijde o jeden pašalík. Leda že by Duchoně zostudil pomluvou jako mně s Venclíkem. Uvidíme, zda umí bojovat férově. Zaplať pánbůh. Duchoň - to je pořádná váha.

Julínek uklidňuje i děsí. Přijel vysvětlit a uklidnit Mayo. Jaksi navíc přidal bonus v podobě dalších reorganizací. +++++ Poslučoval kdeco s  kdečím. Možná má i pravdu, čertví. Na jakýkoliv soud je zatím málo informací. Místní managementy však ztuhly jak stará od Lota. Jediné co ponechal beze změny je cvokhaus v Černovicích. Možná  pro sichr. Někteří vidí brněnské zdravotnictví po reformě takto.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2340x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 65
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist