Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 9/10

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Čunek vystěhováním Romů nepřekročil zákon. Policie v těchto dnech vyšetřování případu uzavřela a konstatovala, že se nestal žádný trestný čin. Trestní oznámení na Čunka podala skupina zhruba patnácti lidí mezi nimiž nechyběl ani  Břéťa Pendolíno. +++++ Bacha, hrozí demonstrace.

Klaus by v přímé volbě vyhrál. Získal by hlasy 57 procent voličů. Vyplývá to z průzkumu společnosti Median pro Mladou frontu Dnes (MfD), který deník zveřejnil.Sociologové dali dotázaným lidem na výběr mezi Klausem a čtyřmi dalšími jmény, o nichž se mluvilo jako o možných Klausových protikandidátech. +++++ Jó hoši - Vox populi, vox dei . I kdyby jste si zalomili prst v ....krku.

Státní dluh Česka se zvýšil na 842 miliard. Státní dluh narostl během letošních devíti měsíců o 40,2 miliardy korun na 842,7 miliardy korun.  Uvedlo to včera ministerstvo financí. Na každého Čecha připadá dluh přes 84 000 korun. +++++ Kurňa já znám jednoho, co měl na to recept. Ale zdá se, že už ho nikdo neposlouchá.

Češi se bojí, že jim unie ´ukradne´ předsednictví. 1. ledna 2009, v den, kdy začne Česko šéfovat unii, má vstoupit v platnost nová evropská smlouva.  Namísto střídání vlád po půl roce povede unii jeden stálý šéf, evropský prezident.Může se stát, že do šéfovské židle v Bruselu usedne místo Topolánka Tony Blair. +++++ To dělají tomu Topolovi naschvál. Blairovi by měli dát dýchnout.


Bezohlednost ODS nezná mezí. Po zpackané reformě, při které si pouze namastí kapsu ti, kteří ji schválili, na úkor lidí s průměrnými a podprůměrnými platy, tu máme další perličky, píše Monika Binke. +++++ To není článek z nějakých rudých bobkových listů, ale z Britských listů. Doporučuji přejmenovat.

.

Havířov - Kometa 3:5***1.FC - Boleslav 0:3. Rozdílné pocity brněnského patriota. +++++ Ale primátor má radost. Kometa je jeho hobby.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1812x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 59
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist