Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 10/10

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Vítězslav Jandák kandidátem na prezidenta. +++++ Skvělá zpráva. Konečně někdo komu bude rozumět. Připomínám: „Rusáci se na nás nasrali“.  „Na Slovensku je žrádlo dražší“.
"Když zvolíte ODS, dostanete přes držku.“  "Politika je strašnej boj o koryta a poslanci jak jsou starý, tak jsou blbý.“ "Sedí to jak nočník na prdel".

O Leninově mumii by mohlo rozhodnout referendum. Ruský prezidentský úřad v úterý oznámil, že uvažuje o vypsání referenda o uzavření Leninova mauzolea na Rudém náměstí v Moskvě. +++++ No konečně. Lstivý, ploskolebý, syfilitický asiat zmizí z povrchu zemského. Ten co jsem si s ním pokecal byl ale docela sympatický.

Stanislava Grosse „založil“ podnikatel Kučík. Třináctimilionový dluh bývalého premiéra u společnosti Key Investments zaplatil podnikatel Richard Kučík, informoval server Aktuálně.cz. +++++ Standa si z nás dělá prdel, ne? Svatá slova mé babičky: čím blbější sedlák, tím větší brambory.

Julínek: Rodiče vyměněných dětí by měli dostat peníze. Ministr uznal, že kauza vyměněných miminek nepřispívá mezi lidmi k dobrému pocitu z českého zdravotnictví. +++++ Copak vyměněný děti. To já včera na zastupitelstvu viděl několk jedinců, kteří tutově vypadli porodní bábě hlavičkou na kachlíky nebo jim cvakli hlavičku kleštěmi. Ty by měli odškodnit.

Paroubkovi se líbí Švejnar. +++++ Hergot, to je titulek. Ale nakonec, co je na tom ššpatného, když se mají dva chlapeččkové rádi a na proradný baby se vykaššlou.

Brněnské dění zasluhuje dnes samostatný článek, na který  teď není čas. Uvidíme po obědě.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1935x, známka: 3
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 36
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist