Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 30/10

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Kapr zdraží až k 70 korunám. Tradiční vánoční smažený kapr podraží asi o deset korun. Přestože rybníkáři neznají výsledky letošních výlovů, je podle nich jasné, že budou muset ryby poprvé po pěti letech zdražit. Prý je to důsledek  rostoucí ceny  obilovin. +++++ Houby obilovin. Tady se podívejte. Takhle si žijí kapři.

Kapra může zabít jen odborník, tvrdí vyhláška. Podle vyhlášky ministerstva zemědělství na ochranu hospodářských zvířat totiž smí kapry zabíjet jen člověk, který na to má odborné vzdělání – výuční list řezníka nebo maturitu v oboru. +++++ Ukázka kapra zabitého odborníkem.

Na lidi čeká Topolánkovo "PPP". Mirek Topolánek rozjel velmi netradiční kampaň. Představil priority, které hodlá ve funkci osobně prosazovat. "Je to pět premiérských priorit, takzvané PPP," podotkl Topolánek. Jsou to:  zdravé veřejné finance, moderní a efektivní stát, bezpečný občan v bezpečném státě, odstranění bariér a podpora vědy a vzdělanosti. Novináři se dostali malé čokolády, na které byla značka Stop dluhům a heslo Zdravé veřejné finance. +++++ Když jsem uviděl titulek, lekl jsem se jak sviňa. Vzpomněl jsem si na Semaforácké PPP Š+G neboli Plný Pytel Problémů Šimka a Grossmana. Ale šéf nemá problém. Problémy mají jiní.

I když opozičníci problémy vidí

Kulínský souložil se šesti sboristkami. Obžaloba zpřísnila jeho obvinění. Podle státního zástupce měl Kulínský souložit se šesti dívkami, dosud se mluvilo jen o dvou. Dalších třiačtyřicet pak měl pohlavně zneužít. Dvě z toho měly jeho vinou utrpět važné psychické následky. +++++ Jo, Kulínský, po Jacksonovi šli taky. A v Bambini bude platit tato značka.
  
A Kulínský už smí akorát tak na fotbal


Fischer vyhrál soudní spor o letadla bývalé Fischer Air. Dvě letadla Boeing 737 podle soudu nepatří do konkursní podstaty na Fischerův osobní majetek. Správce konkursní podstaty se však hodlá odvolat. +++++ Fischerova letadla se radují.
                   

Paroubek se s exmanželkou nedohodl na výživném. Paroubek se  nedohodl ani na výživném, ani na spozorech pro její občanské sdružení, alepsa jí prý nechal. Zpráva byla doprovozena fotkou prý Paroubek se svou ženou.
 +++++ Nojo, ale kdo je ta ženská napravo?

Kateřina Jacques se rozvedla. Zásadní zpráva na iDnes. Deník Šíp krom toho naznačuje, že příčinou rozvodu není jen vychladnutí vztahu z důvodu dlouhé odloučenosti, ale i nadstandardní vztah s některými kolegy. Konkrétně pak s odkazem na spekulace v parlamentu naznačuje, že by ve hře mohl být David Rath či šéf Strany zelených Martin Bursík. +++++ Už vím, proč se v parlamentu svítí dlouho do noci


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2092x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 37
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist