Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 1/11

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte

Julínek už nevede senátory ODS, nahradil ho Stříteský. Ministr zdravotnictví Julínek dnes rezignoval na funkci předsedy senátorského klubu ODS. Odchod zdůvodnil svými ministerskými povinnostmi. V čele  ho nahradil její dosavadní místopředseda Jiří Stříteský. Výměnu provedli členové klubu na mimořádném zasedání. +++++ Zdá se, že Julínek maká jako čert. Alespoň v Brně vyhrává. Kritizujícím křiklounům zdá se došel dech i argumenty.

Zelení hledají kandidáta na ministra školství. Poslanecký klub zelených se usnesl už neprosazovat Danou Kuchtovou doporučovaného Dušana Lužného. Žádné nové jméno kandidáta na post ministra školství na jednání předsednictva Strany zelených ale prozatím nepadlo. +++++ Kde taky při té kvalitě kterou oplývají mají brát, že? Zde zasedající Zelení.

Z ústavů utíkají tisíce dětí. Většina spáchá zločin. Pětaosmdesát procent z celkem 28 051 uniklých svěřenců podle studie spáchalo na útěku z ústavu majetkový trestný čin a patnáct procent násilný. +++++ A co tak kombinovat Makarenka s Frištenským? A hned od mala.

Woods je stále nejlépe placeným sportovcemuž třetí rok.  Renomovaný časopis Forbes odhaduje roční příjem jednatřicetiletého Američana na 100 milionů dolarů. Žebříček v milionech dolarů: 1. Woods (golf/USA) 100, 2. De la Hoya (box/USA) 43, 3. Mickelson (golf/USA) 42,2, 4. Räikkönen (motorismus/Fin.) 40, 5. M. Schumacher (motorismus/Něm.) 36, 6. Beckham (fotbal/Angl.) 33, 7. Bryant 32,9, 8. O'Neal 31,9, 9. Jordan (všichni basketbal/USA) a Ronaldinho (fotbal/Braz.) oba 31+++++ Sbalíme to a jdeme hrát golf, ne?

Krize chovatelů prasat je vážná, řešit ji není snadné, řekl Petr Gandalovič. V posledních týdnech se významně zhoršila již tak složitá situace českých chovatelů prasat.  +++++ Že by mediální příprava na zdražení masa? Už zdražili máslo, chleba a teď se chystají na maso. Dle mne se zdražuje zbytečně moc. Ať se chlapci z polí a od zvířátek konečně přestanou klečet státu u nohou a brečet o dotace a  začnou si na sebe vydělávat.  Ukázka zdraženého prasete v éře globálního oteplování.

Odejdi, žádají Čunka lidovečtí senátoři. Předseda lidovců a člen Topolánkovy vlády Jiří Čunek tvrdí, že neporušil žádný zákon, pokud pobíral v 90. letech sociální dávky a zároveň měl 3,5 milionu na účtě. Lidovečtí senátoři jej ale vzápětí vyzvali k rezignaci.  +++++ Tak z toho se Čunek už nevyzpovídáš.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2072x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 28
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist