Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 6/11

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

 Plakáty s Pencem v konopí trestné nejsou, řekla policie. Penc nespáchal trestný čin, když nechal vylepit plakáty s konopím. Policie případ ukončila a nepovažuje ho ani za přestupek. Penc uvedl, že tento výsledek čekal a chce dál pokračovat v kampani za dekriminalizaci konopí. +++++ To by měl, nejlépe začít u té babičky co si z trávy dělala mazání.

Čunkův den hájení se blíží. Předseda KDU-ČSL předstoupí v úterý před své stranické kolegy a bude mít co vysvětlovat. V krajských organizacích zaznívají sice hlasy na jeho podporu, řada představitelů ale také požaduje jeho okamžitý konec ve funkci předsedy. +++++ Uvidíme, jak bratři a sestry prokáží lásku k bližnímu.

Říman získal antibyrokratickou cenu. Ministr průmyslu a obchodu Martin Říman (ODS) se stal držitel antibyrokratické ceny Michala Tošovského za rok 2007. Římanovi byla antibyrokratická cena udělena za "za systematický a účinný boj proti nadměrné byrokratické zátěži, zejména pak proti přeregulovanosti celého podnikatelského prostředí". Konkrétně za novelu živnostenského zákona, která zjednodušuje podnikání. +++++ Římana je třeba pochválit. Ale pozor. Byrokrat se schová i na dno moře.

Kalousek: ČT manipuluje zpravodajství o kauze Čunek. Je to akční příběh podle scénáře televize veřejné služby a já v něm odmítám hrát předurčenou úlohu, zlobí se ministr financí Miroslav Kalousek. +++++ Kalousek je formát. Čunek je dle aTea husar.
       

Langer: Polovojenská Národní garda je nepřijatelná. Gardu založila krajně pravicová Národní strana.  +++++ Princip této gardy mi připomíná vznik SA-manů. Myslím, že bezpečnost je základní úkol státu, který nemůže suplovat soukromý spolek. Ať si hrají na vojáčky na paintballovém hřišti.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1751x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 35
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist