Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 7/11

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, sexistické a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Zastupitel Paulczynski dostal strach. Dnes odstranil ze svého webu článek, jenž ho včera poprvé vynesl až na výsluní celostátních médií. +++++ Mojí oblíbení zkreslovači faktů na jednom brněnském webu. Já mám tak dlouhé vedení, že strach dostávám až třetí den. Důvody svých kroků jsem jasně veřejně popsal a těm se rozhodně zpovídat  nebudu. Víte z čeho mám strach?

Paulczyňski se ozval: vzpoura velkého bílého hňupa proti neprávem preferovaným černým menšinám. Napsal chytrák který to rozpoutal.+++++ Vidíte ho, když docházejí argumenty přicházejí nadávky. K tomu se hodí jeden citát. Jste to co označil Dr.Karel Kramář bahnem. Umíte jenom závidět a urážet. Tento chytrák prý  jako absolventskou sochařskou práci dělal Lenina. Toto by mohl být on.

Romové poslali Čunkovi škodolibý dárek. Pražské sdružení Dženo poslalo vicepremiérovi do kanceláře dárek na rozloučenou - samoopalovací krém a poukaz do solárního studia. +++++ No vida. Není to rasizmus naruby? Foto ze solárka pro Čunka.

Tramvaj Adélka už vozí cestující, její sestra přijela v noci z Plzně.  Od pondělí jezdí z Bystrce na Starou osadu na lince číslo tři tramvaj nové generace, kterou primátor 20. září na náměstí Svobody pokřtil jménem Adélka. +++++ Doufejme jen, že nebude zavírat do dveří cestující jako její předchůdkyně.
                      

Čunek předsedou zůstává, spolustraníky přesvědčil. "Vysvětlil nám vše a překvapilo mě, jak jednoduché to bylo," řekla k Čunkově úspěšné obhajobě šéfka lidoveckých poslanců Michaela Šojdrová. +++++ Vypadá to, že zatím vítězí moravské křídlo. Ale nebudou to mít lehké.

U radaru by měl být český velitel, dohodli diplomaté.  +++++ No to by mohla být docela sranda.

VŘSR, hurá! Jak se oslavovalo...vzpomněli si na iDnes. +++++ Naštěstí už je to pryč.


Bráním se ze všech sil, říká poslanec Tlustý, který vzdal o víkendu boj o křeslo šéfa středočeské ODS. V rozhovoru se čtenáři iDNES.cz kritizoval praktiky, které uvnitř nejsilnější parlamentní strany panují. Přesto prý neuvažuje, že by ji opustil a založil jinou. +++++ Asi zná heslo: opustíš-li mne nezahynu, opustíš-li mne zahyneš. Ale pozor, nic se nemá přehánět.

V KSČM se rodí platforma pro bolševizaci. Bolševizace strany proběhla už na 5. sjezdu v roce 1929, kdy KSČ ovládla skupina vedená Gottwaldem. Někteří dnešní ortodoxní komunisté uvažují znovu o vytvoření platformy pro bolševizaci ve straně. Nelíbí se jim totiž jednání současného vedení komunistů. +++++ Že by se někomu stýskalo?







zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2171x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 49
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist