Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Rudý hymnus

Jméno: Jan

Dotaz:
Proč jste nepřiložil i nahrávku "řízni ho, píchni ho, pusť mu krev, náš prapor nade trůny bleje...", aby si mohli oranžovo červení nostalgicky zanotovat. Ovšemže, s tím jejich krvavým původním textem..
Odpověď:

Tu radost že bych jim měl udělat? Ani náhodou!!

29.4. 2011

Kauza Liberec

Jméno: Sandokan

Dotaz:
Zdravím Vás z Mompračemu....přesně ta kauza "Liberec" ukazuje jak to od počátku v Česku funguje...skutečný PAsystém a právě proto jsem se odstěhoval.
Odpověď:

Upřímně, nebýt mi 65, moc bych neváhal.

15.3. 2011

Schade

Jméno: Dokoupil

Dotaz:
Dobrý večer,

škoda, že už se nemohu delší dobu pobasvit vašimi zajímavými postřehy o nejen politické sféře,

BD
Odpověď:

Omluva. Dovolil jsem si 14 dní dovolené.

14.3. 2011

Ad Vlhká dvacítka

Jméno: Petr

Dotaz:
Pane Paulczynski, vy nemáte obavu, že budete obviněn ze skrytého šíření dětské pornografie?
To, co nám prezentujete na svém blogu jako dvacítku, tedy zletilou, je ve skutečnosti čtrnáctka!! :-)

Nejen na ženské to člověk občas na první pohled nepozná...

Odpověď:

Já teda myslím, že je to osmnáctka, ale pravdu díte, čert se v těch babách vyznej. Jinak Vám gratuluji k bystrému zraku.

22.2. 2011

Když se řekne - já s velkým ptákem

Jméno: Komunista

Dotaz:
a co ten vorvaň vzadu na fotce???
Odpověď:

Běž se vysrat Pereku.

3.2. 2011

Modrý pták

Jméno: Jiří

Dotaz:
"Modrý pták" je znám v okruhu diskutujících z komunity Neviditelného psa coby zdatný a velice korektní komentátor, ekonom s velkým přehledem v oboru....asi nebude nadšen tím, že stejný nick používáte na svém blogu http://www.paulczynski.cz/ i vy....nebo že by rozdvojení osobnosti?
Odpověď:

Modrý pták je běžné označení člena ODS, možná označení mého webu jako web modrého ptáka vznikl dřív než nějaký anonymní nick.

1.2. 2011

Ad: Milí páni doktoři

Jméno: Regina

Dotaz:
Děkuji za nápravu a uvedení autora i zdroje :-)R.W.
Odpověď:

POvažuji to za samozřejmé, ale vážně jsem to dostal od nějakého svého čtenáře a to dokonce ve wordu s přáním šířit to dál.

31.1. 2011

Proč

Jméno: Regina

Dotaz:
v článku "Milí páni doktoři" neuvádíte autora? Předpokládám, že jako blogger jste pana Rostislava Klusáka jako autora článku z 31.12.2010 zajisté na blogu iDnes zaznamenal - už proto, že je to v historii blogu 8. nejvýše ohodnocený článek a přečetlo si ho přes 38 300 čtenářů.
Děkuji za odpověď! R.W.
Odpověď:

Protože jsem ho dostal mailem, aniž by byl uveden zdroj. A blog jsem opravdu nezaznamenal.Ty, které zaznamenám, jak jste si jistě všimla, označuji zdrojem.


Na základě Vašeho upozornění jsem dodatkem uvedl autorství na pravou míru.

31.1. 2011

Causa Veselovský

Jméno: Václav

Dotaz:
Pane Paulczyňski, nemám ani tak dotaz, jako poznámku k tématu.
Velmi rád čtu Vaše blogy na idnes. Váš dnešní blog k TV publicistice je "bohužel" velmi pravdivý. Občas sleduji Interview v podvečer na ČT24 a musím konstatovat, že to, co předvádí zejména pan Lutonský je to nejhorší, co kdy v televizi bylo. Takto zoufale nepřipravené redaktory aby svět pohledal. Pokud lidé jeho formátu přispívají k tvorbě našich názorů, pak se nelze divit ani tomu, v jakém stavu se nachází společnost. Nehledě na velmi bídnou češtinu velké části moderátorů a redaktorů. Je to prostě bída.
Ještě jednou díky za Vaše trefné komentáře.

Hezký den přeje Vašek Svoboda, Kladno
Odpověď:

Vážený pane. Děkuji za vaši repliku. Bohužel, nezbývá než dodat: A tak my tady žijeme. Je se ovšem třeba "položit na otázku" Cui bono. Kdo jsou tajemní zákulisní hybatelé naší mediokracie? Myslím, že si dovedeme odpovědětkaždý sám.

18.1. 2011

kam zmizeli v roce 1989 komunisti

Jméno: mikeX

Dotaz:
no schvalne...kde asi tak skoncilo 1.250.00 registrovanych komancu???

na sloupech je videt nebylo
Odpověď:

Kde by tak asi byli? Žijí mezi námi. A podle toho, zda to byli doopravdy komanči, nebo jenom lidé s "rudými řidičáky" buď prskají, nebo mlčí a perou se se životem, jako většina ostatních.

16.1. 2011

Aktuálně

Jméno: Bob

Dotaz:
Dobrý večer,

docela mi chybí Vaše trefné komentování politické scény, hlavně v Brně, asi se to u nás odvíjí v duchu KOALY z roku 1998, no třeba bez lidovců to bude pružnější.

Přeji zdraví a vše dobré v dalších letech,
Dokoupil
Odpověď:

Zatím se rozhlížím, co se z toho vyvine. Asi to není zcela v duchu pravicové doktriny, ale myslím, že to bude více ku prospěchu, než ten předchozí příšerný slepenec.

26.12. 2010

Na tom poslednim clanku o Klausovi

Jméno: Sandokan

Dotaz:
jste se odkopal. Vaše vidění světa nesdílím a protože Vy osobně a takoví jako jste Vy reprezentují naoko opačný pól politického spektra v Česku, jsem vše v Česku prodal a doslova utekl před vámi všemi ODS+ČSSD. Rozdíl mezi vámi, tedy ODS a ČSSD, je jenom v tom, že v ČSSD jsou hloupější.
Odpověď:

Možná jste udělal dobře. Nebýt mi 64, nemít tu 4 vnoučata, možná bych udělal totéž. Apropos, nebýt toho Klause, měli jsme tu další vládní krizi a to asi potřebujeme ze všeho nejmíň. Vy asi venku ne, ale my tady cítíme, jak bolševik zvedá hlavu. \Měl jste je slyšet včera v parlamentu!

22.12. 2010

Celosvetova ekonomicka krize

Jméno: Sandokan

Dotaz:
ma jednu z hlavnich pricin fakt, ze se zdeformovalo obchodni prostredi. A to tak, ze se konkurence likvidiovala pomoci fúzí, kartelových dohod...tudiz se v konecnem dusledku temer zastavil rozvoj/vyvoj, nebot nebyla dostatecna motivace....to co se deje dnes na poticike scene v CR je presne to same a velka koalice ODS+CSSD je zarny priklad....bude to mit neblahe dusledky. Jen drave konkurecni prostredi muze vygenerovat stabilni a dostatecnou pridanou hodnotu....souhlasite??
Odpověď:

To víte že ano.

7.11. 2010

Koalice ODS + ČSSD v Židenicích

Jméno: Pavel

Dotaz:
Co říkáte koalici ODS+ČSSD+Marek Svitavský? Myslíte, že 3 místostarostové jsou pro naši čtvrť potřeba? A k tomu nějaký placený post pro pana Svitavského... Je veřejným tajemstvím, že velká koalice byla dohodnuta už před volbami... Proč? Čím může být motivována snaha udržet se za každou cenu na radnici..?
Odpověď:

Tuto otázku můžete položit na ustavujícím zasedání 9/11. Já letos u vyjednávání nebyl. A jsem tomu rád. Možná bych někomu rozbil hubu.

26.10. 2010

Volby v Brně a Zidenicich

Jméno: Bob

Dotaz:
Dobrý den, pane Paulczyňski,

jak hodnotíte výsĺedek v Brně a v Zidenicích?
Dle mého názoru v Brně bude asi analogie z roku 2006 s opačným výsledkem a v v Zidenicích bude taky trojka (O + K + T),

děkuji předem za Váš názor jak zkušeného lokálního politika,

s pozdravem

Dokoupil
Odpověď:

Samá voda. O městě jsem právě dopsal a Židenice vypadají na ODS,ČSSD a Zelení. No comment. Já už u toho nejsem. Jsem stará tvář. Mladí nám ukáží jak na to.


 


 


 

19.10. 2010

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
online: 36
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist