Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Paulczynského ODS nestojí o Vaše hlasy...

Jméno: Peter

Dotaz:
Jaké mé názory z předchozího příspěvku se nehodí do profilu voliče ODS? Snad to že nemám rád ty kteří si zadali s komunisty? Že nesnáším demagogy kteří odsuzují plošně určitou skupinu lidí i když o nich ví prd? Odpovězte prosím.

Jak se opavažujete napsat že můj hlas že ODS nestojí? Vy nejste ODS. Kvuli lidem jako vy resp. bratři Venclíci je ODS v Brně pro liberálního mladého člověka NEVOLITELNÁ. Ale co. Vy máte voličů dost hlas sem hlas tam... Nechápu že se od vás ODS nedistancuje. Bude li se analyzovat neúspěch ODS v Brně v předčasných volbách rád všem doporučím váš web. Až potkám Pavla Blažka zeptám se na jeho názor.
Odpověď:

Zeptejte se koho chcete. A buďte u toho nesjetej.

31.7. 2009

Jsou mezi vámi tací

Jméno: Peter

Dotaz:
Drahý inženýre, je vidět že jste se toho u komunistů dokázal hodně naučit. Jak se opovažujete jako bývalý člen zločinecké organizece kritizovat svobodné mladé lidi a jejich aktivity? Jak můžete plošně kritizovat skupinu lidí že jsou mezi nimi daeleři drog. Co to je za bolševickou demagogii. Kde podle Vás dealeři nejsou? Určitě třeba mezi fanoušky vašich oblíbených Rolling Stones. Ti určitě popíjí jen kefír :) Pan inženýr se vyzná - všude byl všechno ví jen v té prdeli zapomněl zůstat... Chci volit ODS ale nejde to - kvuli lidem jako jste vy
Odpověď:

Myslím, že ODS o voliče s Vašimi názory ani nestojí. Vás šacuji na Zelené.

31.7. 2009

ještě něco k tématu tekno2

Jméno: Petr

Dotaz:
Dealeři se na technu jistě vyskytují, ale prodejem drog není scéna financována. Spíše se na ní přiživují.Dříve jsem jezdil i na komerční festivaly, například multi žánrový creamfields. I přes přísné osobní prohlídky u vstupu mě za noc oslovilo několik dealerů.To samé v pražských klubech.Nemusí být tedy ani členy komunity, tyhle akce je přiathují. Provoz soundsystémů jistě není levný,funguje to zhruba takto: Je to společný majetek party lidí, u nás většina těchto lidí má techno jen jako koníček, přes týden normálně pracují.Akce tedy nemusí být ziskové,není to zdroj jejich obživy,narozdíl od promotérů komerčních festivalů.Snaží se minimalizovat náklady - neplatí se pronájem techniky(mají vlastní),ochranka atp. DJové nevyžadují "honorář".Nafta a pronájem pozemku se zaplatí z provozu baru(pivo se protočí opravdu hodně).Dále se prodává občas doplňkový sortiment,nejvíce oblečení s ručně malovanými potisky. Může se vybírat parkovné(třeba minulý rok na Andělce 100kč/auto).Dále přes zimu se pořádají akce v klubech a halách,kde se vybírá vstup a akce můžou být i ziskové,dají se z nich pak dotovat prodělečné letní akce.
Odpověď:

No prosím, zase jsem chytřejší. Díky. Toto je lepší, než když mně nějaká pomatená smažka napíše, že jsem 3,14ča.

31.7. 2009

ještě něco k tématu tekno

Jméno: Petr

Dotaz:
Ano,je pravda, že se tam dají sehnat drogy.Ale není to primární smysl těchto akcí.Užívání tvrdých drog komunita odsuzuje, nejvíce užívanou drogou na technu je stále legální alkohol a tabák.Kdyby šlo o drogy nebo sex, stačí se projít v noci po Václaváku a není třeba kvůli tomu jezdit někam stovky km do polí a ještě se tam tahat se zvukovu aparaturou:) Kdyby technaři byli problémoví feťáci, težko by své peníze investovali do nákupu aparatur,zesilovačů,mixpultů a další techniky v ceně stovek tisíc.V pražských nočních klubech a diskotékách se dají sehnat drogy i sex a návštěvnící těchto podniků jsou lidé přes den slušní,"spořádání" ,často podnikatelé nebo i politici,věřím že nějaký by se určitě našel.Ale protože tito lidé chodí v obleku a jsou "konformní",tak je si kritizovat netroufnete.Proto bych pochopil, kdyby jste krizoval tyto akce, protože se tam hraje hudba, která se vám nelíbí, nebo kvůli způsobu organizace, který neodpovídá komerčním principům.To, že se tam vyskytují problémoví lidé, je bohužel pravda, vidím to i zde v diskuzi. Ale ti se na tuto subkulturu nabalili díky masivní "reklamě" v médiich a netvoří její základ.Snaží se to samozřejmě řešit.To je ostatně i hlavní důvod, proč se nepořádá masivní CzechTek.
Odpověď:

Patříte k tomu málu, kteří vytváříte v mé mysli trošičku jiný obraz. Ale pořád mne nikdo nepřesvědčil o jednom. Mezi Vámi jsou tací, kteří se živí právě distribucí měkkých drog na takových akcích. Vím o některých takových co žijí v Brně.  Ale oko zákona už je sleduje. Až se od těchto oprostíte, tak vy si vyhrávejte, tanečníci ať křepčí, pořadatelé ať se nechovají jako mafiáni a nebude co řešit. A ještě drobnost. Vstupné se nevybírá. Z čeho potom žijí provozovatelé sound systémů? Náklady nemohou být malé.


P.S. Stačí si přečíst diskuzi na nyxu.

30.7. 2009

terapie

Jméno: ap

Dotaz:
Skloňte hlavu a rozeběhněte se proti zdi. Pokud se to nezlepší, akci opakujte. Je až neuvěřitelné, jakou demenci zde plodíte a co je horší: někdo si to tu může přečíst!
Nevim, jestli to tu má sloužit jako pokus o vtip, nebo snaha ztrapnit se...
Odpověď:

Zdá se, že mi radíte co sám praktikujete. Vypadá to také, že těch Vašich nárazů bylo už víc než dost, měl byste s tím přestat.  Zdá se, že jste nepochopil, že žijeme naštěstí v době, kdy si může každý říkat co chce. A to právo neupírám ani Vám. Mějte pěkný den.

30.7. 2009

UAU

Jméno: Zbynek

Dotaz:
Tenhle pán s těmi trapnými kecy je politik? To už může dělat opravdu jakýkoli vidlák.. hmmmmm :-(
Odpověď:

Můžete mi sdělit, na které univerzitě jste vystudoval politologii? Soudě podle závěrů jste spíš absolventam blbschule.

30.7. 2009

si kokot

Jméno: esajmon

Dotaz:
zase sem pise nekdo chytrej ,co vi uplny hovno o moraviateku,tak radeji priste nic nepis...nebo se strapnis jeste vic ty chudaku
Odpověď:

Děkuji Vy "Ynteligente". Vaše vulgarita mi nevadí, já také někdy taková slova používám Ale ve slově strapníš se píše na začátku z.. Pište do veřejného prostoru, až se doučíte česky.


Přeji Vám příjemné jásání.

30.7. 2009

zahrab se

Jméno: Jarda

Dotaz:
ty si ale idiot!!!!Víš úplný hovno!!! A těmi obrázky si mě opravdu rozesmál!!!Jsou z úplně jinýho festivalu.
Odpověď:

Jasně. Vy tam požíváte mléko a kefír. Zagoogluj si czechtek a czechtek 2005 a uvidíš úplně jiné obrázky, 1000x horší. Měl jsem tam dát ty? To by ses asi pos*al.


A idiot jsi ty.

30.7. 2009

slovní průjem z Vaší držky, aneb asi máte woe úpal ne?

Jméno: zarytý teknař

Dotaz:
Vážený a milý pane inžeňoure Popyskoviči nebo jak se to nazýváte.
Zřejmě už jste v důchodu a nemáte nic lepšího na práci, než se srát do věcí, o kterých víte KULOVÝ H.... . Na žádné "technopárty" jak vy to nazýváte jste v životě nebyl, ale naprosto přesně víte jak to tam chodí, bo ste si o tom přečetl na internetu, kde je jen a jen čistokrevná nepřibarvená pravda a fakta. Začátkem, jak už tady zmínil někdo předemnou, ty fotečky co ste našel někde na sexpervers.com nebo kde ste to vyhrabal, tak rozhodně z Czechteku nejsou a dám za to krk. Takže si u toho v klidu můžete vyhonit, když Vás to tak zaujalo, ale s vědomím že ste uplně vedle. Jste sobecký, sebestředný rasista, který odsuzuje lidi podle předsudků (s příspěvkem sraček z médií). Na TEKNO akce jezdím už pěknou řádku let a nikdy jsem tam neviděl nic tak špatného nebo nenormálního, co by mělo znamenat vyloučení lidí hlásající se k této kultuře z normální společnosti. Zato když jsem po několika letech zavítal na nejmenovanou diskotéku, tak se mě chtělo blít a to jsem byl naprosto střízlivý. Dospělí lidé, ale i děti kterým snad nebylo ani patnáct let se váleli všudemožně ožralí a zfetovaní, blili, ničili majetek, mlátili se mezi sebou, vyvolávali konflikty s kolemjdoucími někteří z nich napadli zdravotníky rychlé záchranné služby, kteří tam přijeli.... no HNUS. Ale to je zajisté v pořádku. Vy se radši budete navážet do lidí, kteří si chtějí udělat svou vlastní párty bez lidí, kteří si potřebují něco dokazovat tím, že někoho bezdůvodně zbuší do bezvědomí, dělají bordel a škodí všem... no jak myslíte. Je to tvůj názor Péťo, ale si vedle jak ta jedle, tak aspoň nevypouštěj takový srance na web. Už tak je tady různých sraček až až. S pozdravem z Jižní moravy tvůj kamarád Mattyasekk. 2B3 ;-)
Odpověď:

Nu, nechť Váš názor posoudí čtenáři.. Moc jste mne nepřesvědčil.

30.7. 2009

hahahahahahahahahahaha

Jméno: Jan

Dotaz:
Dobrý den, nezlobte se ale musím se smát. Píšete o něčem o čem absolutně nemáte ponětí. Jestli vám něco leze krkem, přispívejte svoje články do deníku Blesk, tam stoprocentně zapadnou.
Odpověď:

Děkuji za radu. Fakz je , že jsem na takové akci nebyl. Připustím i to, že média zveličují. Ale neříkejte, že tyto akce jsou sletem chovanců nedělní školy.

29.7. 2009

tekno

Jméno: Jan

Dotaz:
Dobrý den, jen si Vás dovoluji upozornit, že fotky ve vašem článku nejsou z czechteku,ani žádné jiné freetekno párty.
2 důkazy: a) oblečení učástníků neodpovídá b)jasný důkaz: na 2. fotce je jasně patrné, že učastnící mají pásky kolem ruky prokazující zaplacení vstupného,které se na czechteku a freetekno parties nevybírá!Jedná se tedy o běžný,"konveční" komerční hudební festival.Stejně tak vaše argumenty, že se tam užívají drogy,alkohol,nebo sex se dle mých zkušeností hodí spíše na běžnou konvenční diskotéku nebo komerční festival.Nezáleží tedy podle mě na způsobu organizace ani druhu hudby.Jste tedy i proti těmto všem podnikům? Nebo byste jen chtěl zakázat hudbu, která se Vám nelíbí? Freeparties nemají za cíl být nelegální, ani někoho obtěžovat, ani být proti někomu. Jde především o to,že na festivalu, který lidé organizují čistě z nadšení a zdarma, cítím výrazně lepší atmosféru, než na komerčnímu festivalu pořádaném dle zásad konzumu,kde bohužel člověk cítí, že organizátorovi jde pouze o zisk a nikoliv o účastníky. Věřím, že freeparty se dají ve svobodné demokratické tolerantí společnosti organizovat legálně a aniž by někoho rušili. Bohužel však z důvodu předsudků,tlaku lokálních autorit na majitele pozemků a mediálně vyvolávané hysterie je to velmi obtížné.
Odpověď:

Několik podobných mailů jsem již obdržel, a zamyslel jsem se nad nimi Také jsem jeden z nich zveřejnil. Dostal jsem ovšem i jiné, které mne v mém pohledu na tuto komunitu utvrzují.


http://www.paulczynski.cz/neni-technar-jako-technar.html

29.7. 2009

proboha!

Jméno: tekno

Dotaz:
proboha jedte nekdy na nejakou technoparty a treba tomu prestanete rikat ,,tuc-tuc" hudba!! to ze najdete 2 nejhorsi fotky z czechteku 2005 neznamena ze tam vsichni receno ,,sexujou" na zemi to same se deje na festakach s rockovou hudbou jen si toho treba nikdo nevsima! a troufam si tvrdit ze vsichni hulici marihuany kteri maji podle vas zmenseny mozek o 12 procent ho maji furt o 50 procent vetsi nez vy!!!!
Odpověď:

No dobrá. Možná jsem to přepískl, ale můj hudební vkus je jiný, proto si tomu budu dál říkat tuctuc. Taky neříkám, že to dělají všichni, ale třeba na koncertu Stounů jsem nic takového neviděl. A ty fotky, věřte nejsou nejhorší. Jsou hustý, ale na netu jsou i horší. A taky si přečtěte můj nejnovější člának. A uvidíte, jakou reklamu vám d+ělají někteří příslušníci vaší komunity. Proto mi dovolte, abych si na pořádání těchto nelegálních akcí ponechal svůj skeptický názor.

29.7. 2009

gh

Jméno: th

Dotaz:
pane, vy se mi nelibite
Odpověď:

To může být. Mně se nelíbí věcí.... A  o proto onich píši. Žijeme totiž v době, kdy může každý svobodně vyslovit svůj názor. Máte-li nějaký argument, sem s ním. Takovouto reakcí jste mne o ničem nepřesvědčil.

29.7. 2009

.....

Jméno: Liška

Dotaz:
Pane Paulczyňski,
myslím si, že jste zkorumpovaný. Weimann, Plachý, Moša, vy, Pohanka, Javorová, to jsou lidé, kteří si jdou vzájemně na ruku. Předvolební kampaň výměnou za zvednutou ruku na zasedání RMB. Je to tak jednoduché, stačí si projít OR, zápisy ze zastupitelstva, pár recenzí nějakého nýmanda, prohlédnout si vás na rautu jak se cpete... Otázkám zde v diskusi se nedivím. Myslím, že dlouho už to takto dělat nebudete. Začnu pátrat a šťourat. Chci, aby zkorumpovaní lidé seděli ve vězení. Rozhodně nechci takové lidi platit ze svých daní - tj. můj čas, životní energie, pracovní úsilí se přeměňuje na platy zkorumpovaných a korumpujících. Moša, Plachý, Weimann - pro diskutéry - oni si vzájemně dělají zakázky, své osobní kariéry si tak pěstují. Na to je napojeno mnoho dalších. Moša si stěžoval na reportáž z roku 2002 v pořadu Fakta, která hezky naznačovala tuto chobotnici. Prosím, pane politiku, napište jednou pravdu. Já se vlastně divím, proč za sebou necháváte všichni tolik stop?!
Odpověď:

Milá Liško Bystrouško. Přeji Vám ve Vaší investigativní činnosti hodně úspěchů. Možná byste ovšem měla předtím navštívit nějaké psychiatrické pracoviště, protože tomu co tu píšete se říká stihomam. Vy píšete o tom, kdo by měl sedět ve vězení. Já si zase myslím, že Vy byste měla sedět v psychiatrickém zařízení.


Dávejte Liško pozor, abyste při tom nedopadla takhle:


25.7. 2009

Chobotnice

Jméno: Liška

Dotaz:
Dobrý den, chci se zeptat zda uvažujete o nějakém pěkném článku, který by pojednával o výměnném obchodě a vztazích mezi lidmi z magistrátu, jedním kulturním recenzentem, jedním ředitelem jaderné elektrárny, lidmi z ŽS a AZ servis a bývalým opilým ředitelem ND?
Mám na mysli článek, který by byl pravdivý :-)

Tímto dotazem chci zároveň zodpovědět otázky týkající se vaší odbornosti, na kterou se vás ptali jiní diskutující ...
Odpověď:

Milá Liško Bystrouško, neuvažuji. Ale jestli máte něco, co je jak říkáte zajímavé, dám Vám na svém webu prostor. Napište to sama a pokud to nebude blábol, zveřejním to.

25.7. 2009

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >
online: 47
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist